icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
29. nov 2015

@aber
@mnamkacik
No ja sa ani nedivím že to máte zakázané, minimálne tú linku by som si zakázala aj sama, od 3mesiaca to nerobím po tom čo sa mi hlava zatocila.. A s tým bruchom... Baby baby 🙂 i keď v stoličke by som nebezecenstvo nevidela 🙂

No ešte stále sme tu.. Vikend....
Minimálne zajtra ešte budeme ☹

aber
29. nov 2015

@mnamkacik všetko čo je vyššie ako 20 cm zákaz 🌼

aber
29. nov 2015

@gabuchah ja som na nej stála,ked som sla znej dole vtedy sa smykla do zadu a ja letela do predu a rovno na 4,z celej výšky, riadne som sa zlakla... Bllle

mnamkacik
29. nov 2015

@gabuchah ) Ja som vtedy bruško nemala.... a už nelozim
Dávajú na seba pozor ,verím že čoskoro bude všetko v poriadku, ako sa cítiš?

mnamkacik
29. nov 2015

@aber Ja som zdrisla asi pred mesiacom na rit v práci z kancelárskej stoličky na kolieskach- som sa po voľačo natiahla "lenivec" a sedela som na krajicku. ...bum a zdrisla som na rit. Ešte že nie som vychrtlina lebo by to bolelo. ..takto to pribrzdil môj kufrík

gabuchah
29. nov 2015

@aber jaaaj ty kokos tak teraz už chápem... Oj, to by som sa aj ja lakla ☹ ešteže to dopadlo dobre

gabuchah
29. nov 2015

@mnamkacik to je dobre 🙂 aby sa krpciatku náhodou výšky nezapacili a potom ti nevyliezalo na stôl 🙂
No a mne bolo už aj lepšie, včera v noci slabé špinenie -raz, tak som tu čučala a ležala bez hnutia.. Som.nevyspana a nedá sa mi tu spať, na izbe ďalší traja pubertaci -chalani, zajtra beriem vipku

lenadka
30. nov 2015

@aber fúha, no ešte že sa nič vážne nestalo, tiež som liezla na taburetku posledné dni čo som záclony vešala, 2x po sebe, keďže mi týždeň po umytých oknách a záclonách vydymilo byt 😝
@mnamkacik správne, že ti zakazuje, ten môj by ma v takej chvíli poslal utrieť prach aj na lustry-keď už som tam... 😠

pahu
30. nov 2015

A VY ČO SI NEDÁVATE POZOR!!!

A mám pre vás príhodu na rozveselenie 😀
Ráno sa viezol do práce autom môj priateľ, ja som bola spolujazdec. Tam sa vždy rozlúčime, ja sadnem za volant a idem do práce... Tak sme sa rozlúčili, ja som sadla do auta a hľadala som volant. Sedela som totiž vzadu 😀 Nevadí, myslela som si, pousmiala som sa a chcela vystúpiť... Problém, zacvakla ma tam detská poistka! Tak som preliezala dopredu odistiť poistku, za mnou autá na blikačkách (lebo sa to stalo v centre Bratislavy - hustá premávka). Keď sa mi podarilo konečne vyliezť s úsmevom na perách, chlapík za mnou mi ukazuje či mi nešibe. A ja že nie, len som tehotná 😀

lenadka
30. nov 2015

@pahu 😀 😀 😀 😀

mnamkacik
30. nov 2015

dnes som volala za výsledky z toho cukru z piatka .... všetko v poriadku ... opýtala som sa rovno sestričky či by som sa vedela s DR dohodnúť aby ma vypísal na PN, opýtala sa že prečo som povedala , že kvôli pracovným podmienkam... myslíte si , že ma vypíše ???

ja dnes v práci taký chaos ,, som myslela , že začnem plakať- od troch kolegov som dostala vynadané,,, (tu už má nervy každí,pretože málo ľudí a veľa práce) čo ma mrzelo,,a iba naštvalo.... nevedela som doteraz kde mi hlava stojí pol hodina , čo som prestala s počtami a kravinami...čo som robila konco mesačné...výkazy ....... nostop mi otvárali dvere ľudia z kongresu-fajčiari, potom zásobovanie prišlo pol hodina nonstop otvorené dvere, práčovňa s prádlom dalšie polhodinové vetranie...........chudák ohrievač nestíhal.. do toho mi 4krát PC sa vypol ........ telefón zvoní ako v ústredni,, okoloidúci sprosté otázky a poznámky.... POMOOOOOOC

mnamkacik
30. nov 2015

@pahu 😎 šikuľka

@gabuchah som rada , že už lepšie,,, hádam sa bude túto noc lepšie spinkať...

@lenadka ... priateľ ma vtedy aj poctivo zložil dolu z pracovnej dosky,,, aj napriek tomu, že ja som mala pripravený vláčik zo stoličiek popred linku kuchynskú

mnamkacik
30. nov 2015

😠 už iba dvojciferné číselká 099 dní do pôrodu.... ja som prepásla 100-vku :(

gabuchah
30. nov 2015

@mnamkacik ja dneska že 88 🙂

No moc nová hnusne, krutá a ráno to samé modlím s nech je terasa lepšie, bo som spala naposledy vo štvrtok normálne

gabuchah
30. nov 2015

Baby tak ja musela sladkú vodu znova odložit.. Alena mám výhodu, doma si sama nariedim, vypijem a prídem za dva hodiny na odber 🙂 tak aspoňze tak

babydesire
30. nov 2015

Dievcata vy ste padali a ja dnes s malou dusickou sadla do busu zadychcana ako pasivny sportovec,tieklo zo mna,s pravym prsnikom mimo jeho uzemie....no co,nestihala som bus,tak sprint s taskou,kolacom pre kamosku a malym zvacsujucim sa nakladom pod srdcom...ten musel mat vlny ako v mori 😀 noo a potom som zacala dumat ci mu takato nahanacka jeho msminky neuskodila,aale vrti sa tak ktovie,mozno sa mu to aj pacilo 😀

gabuchah
30. nov 2015

@babydesire tiež občas takto bežím a funim a potom rozmýšľam 🙂 myslím že to tam majú vtedy ako na nafukovacom hrade 😀

mnamkacik
30. nov 2015

@babydesire aj ja som vo štvrtok bežala za busom.... lebo som sa zakričala v práci. Ale stihla som...a maličký kopackoval o sto sest

gabuchah
1. dec 2015

Inak ako pekne sa to číta, o tom ako nás zlatíčka kopackuju, pár týždňov dozadu sme to takmer každá postradali a čakali 🙂 mňa moja aj bez behu a celkom to začína mať grády 🙂 asi cyklistka po tatovi 😀

pahu
1. dec 2015

KUK! Toto je naše mimi, včera sme mali fototermín, tak spolupracovalo AŽ pár minutiek 🙂 Zakývalo, niečo povedalo a šup opäť obe ručičky pred tvár 😀 Veď keď sme chceli prekvapko, tak prečo otravujeme, však? 😎

mnamkacik
1. dec 2015

Kocky Dr bol dnes zlatucky bez problémov ma vypisal na PN , 21.12.2015 mam poradňu ....dal nám magnezko na tvrdnutie bruska trošku sa mu nezdal krcok tak sa šetriť

1234lubka
1. dec 2015

ale zeny ved hlavne klud nie, co najviac skodi je stres 🙂 ja nikdy nestiham na bus...a hlavne vtedy ked si myslim ze stiham 😀 😀 😀 zajtra mam poradnu...tlak moc krcok..dovidenia o mesiac 🙂 podla tehu knizky by som mala kazde tri tyzdne teraz mat poradnu nie?? ty koki ved o 10dni zacinam posledny trimestr 🙂 KOCIK este nemame. Vy uz mate??? Novy urcite kupovat nebudem...viac ako 150nedam..lebo nemam 🙂

1234lubka
1. dec 2015

@mnamkacik ja uvidim kedy sa dam vypisat..zatiak som ok akoby druhy dych celkom fajn v praci sa citim..uvidimci mi predlzia zmluvu co mi konci 31.12. Riadiel povedal ze zavisy od toho cinovy odberatel podpise zmluvu z firmou...bez zmluvy nebudu kusy a bez kusov robota....akto vie ci v january este budem taka macherka vladat chodit do roboty 😉

gabuchah
1. dec 2015

@1234lubka my tiež ešte kočík nemáme, aj keď vybraný sme mali.. Za super cenu a z nášho mesta bohužiaľ nám ho predali keď sme v nemocnici..za pani aj kočík rozhodoval muž, dokonca aj telefonáty vybavoval on...ale určite chcem taký istý a budem hľadať, má veľkú vaničku 🙂 camarelo Q12 🙂

1234lubka
1. dec 2015

@gabuchah ja nemam ani vybraty ani peniaze este....snad stihneme 🙂

pahu
1. dec 2015

Mne sa páčia kočíky Jané, ale sú drahé, pozerám bazárové... Potrebujem tereňák, bývame síce v BA, ale v lokalite pod lesom, v záhradkárskej oblasti 🙂 Blatové a štrkové cesty, ale božský kľud a srnky a les 🙂

gabuchah
1. dec 2015

@1234lubka Tak ja som vyberala hooodne dlho a kamarátka aj sesterská majú podobný z tejto značky a sú spokojné 🙂 na bazosi vyjde aj s výbavou okolo 150e...kupuje tato u nás ja vyberám iba 🙂

gabuchah
1. dec 2015

@pahu veď bazarove stačia úplne bohato, je tam slušný výber 🙂

stanka2612
1. dec 2015

Ahojte baby pred par dnami som sa sem prihlasila,tak som rovno zavitala na tuto skupinu kedze aj ja mam termin v marci 🙂

aber
1. dec 2015

@gabuchah aj ja som chcela camarello, len kamoska čo predáva kočíky, že dizajnovo sú pekne ale konštrukcia je z plastu a koniec je keď dačo praskne, takže to istí peg perego 🌼🍀😊