Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojteeeee, aj my máte marcový termín 🙂 mi včul padla do oka táto diskusia, tak idem lustrovať o čom debatujete..🙂
@pahu som teraz odpadla..:DDD aj my sme sa tak menili s drahým, kým som ešte chodila do práce..:DDD ale ja som nepreliezala...a nesadala vzad, aj keď verím, že ak by som nebola na PN tak by sa mi to mohlo stať... cca pred mesiacom sme kúpili párky v tom črievku a som ich uvarila a zle sa mi šúpali a na druhý deň varil manžel a pred tým ako ich dal do vody och ošúpal a ja úplne ako Alica v krajine zázrakov na neho pozerám, že "jeeej to je super láska to mi nenapadlo ošúpať ich predtým" a on na mna pozrel neveriacky, že" TY SI ICH VARILA V TOM PLASTE???" Varila.:DDDD hupppps..:D
Gabuchah ahoj ja mam termin 17 ho marca 🙂 este je cas...
Inak baby uz ste rozmyslali,kam pojdete rodit a preco?
@gabuchah aj my chceme dada paradiso, ale tu verziu 2015.... síce drahý chcel radšej 2014, ale dohodli sme sa, že 2014 bude pre chlapca a 2015 pre dievčatko..kedže sú to take unisex kočiare....a tak vyhrala 2015 🙂 😝 😎
@sladkamiki a nie je tam rozdiel iba vo farbe spodku? 🙂 je krásny, teda obidva 🙂
@stanka2612 Považská Bystrica... Máme to najbližšie 🙂 a už som tu rodila 2x,myslím že ono to je aj tak jedno...
🙂
@gabuchah zdá sa mi, že aj tvar vaničky je trošku iný. Videla si ho niekde aj naživo?Ja by som si ho rada pozrela predtým, ako kúpim, ale mám pocit, že ich nikde nemajú...nikde pri nás...Na stránke majú uvedenú jednu predajnu v NR (teda viac predajní, ale jedna z nich je v nr), aj sme tam boli pozrieť, ale to taka mala kutica, kde z každej značky mali po jednom kuse..
@gabuchah asi ano aj ja pojdem asi do najblizsej k nam...ale dakujem 🙂
mne sa páčia takéto .... http://www.mojkocik.sk/Kombinovany-retro-kocik-...
@sladkamiki ja som ho naživo tiež nevidela, izba na bazosi som.kukala a takmer nový so všetkým som.našla za 240 tuším.. Ale nechcem datviac ako 120-150e 🙂 ale verím zo musí byť krásny a majú rôzne prevedenia 🙂
@stanka2612 ja pôjdem na Antolskú, manžel pracuje kúsok odtiaľ, a myslím, že sú tam skúsení lekári..🙂 tak uvidíme..🙂
@daila107 ja rozmyslam ci ruzinov alebo kramare...kramare mam blizsie ale ruzinov sa mi paci viac,tak neviem...

@stanka2612 vitaj stanka 🙂 😉 ty máš kedy termín? 🙂