Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik to je dobre 🙂 aby sa krpciatku náhodou výšky nezapacili a potom ti nevyliezalo na stôl 🙂
No a mne bolo už aj lepšie, včera v noci slabé špinenie -raz, tak som tu čučala a ležala bez hnutia.. Som.nevyspana a nedá sa mi tu spať, na izbe ďalší traja pubertaci -chalani, zajtra beriem vipku
A VY ČO SI NEDÁVATE POZOR!!!
A mám pre vás príhodu na rozveselenie 😀
Ráno sa viezol do práce autom môj priateľ, ja som bola spolujazdec. Tam sa vždy rozlúčime, ja sadnem za volant a idem do práce... Tak sme sa rozlúčili, ja som sadla do auta a hľadala som volant. Sedela som totiž vzadu 😀 Nevadí, myslela som si, pousmiala som sa a chcela vystúpiť... Problém, zacvakla ma tam detská poistka! Tak som preliezala dopredu odistiť poistku, za mnou autá na blikačkách (lebo sa to stalo v centre Bratislavy - hustá premávka). Keď sa mi podarilo konečne vyliezť s úsmevom na perách, chlapík za mnou mi ukazuje či mi nešibe. A ja že nie, len som tehotná 😀
dnes som volala za výsledky z toho cukru z piatka .... všetko v poriadku ... opýtala som sa rovno sestričky či by som sa vedela s DR dohodnúť aby ma vypísal na PN, opýtala sa že prečo som povedala , že kvôli pracovným podmienkam... myslíte si , že ma vypíše ???
ja dnes v práci taký chaos ,, som myslela , že začnem plakať- od troch kolegov som dostala vynadané,,, (tu už má nervy každí,pretože málo ľudí a veľa práce) čo ma mrzelo,,a iba naštvalo.... nevedela som doteraz kde mi hlava stojí pol hodina , čo som prestala s počtami a kravinami...čo som robila konco mesačné...výkazy ....... nostop mi otvárali dvere ľudia z kongresu-fajčiari, potom zásobovanie prišlo pol hodina nonstop otvorené dvere, práčovňa s prádlom dalšie polhodinové vetranie...........chudák ohrievač nestíhal.. do toho mi 4krát PC sa vypol ........ telefón zvoní ako v ústredni,, okoloidúci sprosté otázky a poznámky.... POMOOOOOOC
😠 už iba dvojciferné číselká 099 dní do pôrodu.... ja som prepásla 100-vku :(
Baby tak ja musela sladkú vodu znova odložit.. Alena mám výhodu, doma si sama nariedim, vypijem a prídem za dva hodiny na odber 🙂 tak aspoňze tak
Dievcata vy ste padali a ja dnes s malou dusickou sadla do busu zadychcana ako pasivny sportovec,tieklo zo mna,s pravym prsnikom mimo jeho uzemie....no co,nestihala som bus,tak sprint s taskou,kolacom pre kamosku a malym zvacsujucim sa nakladom pod srdcom...ten musel mat vlny ako v mori 😀 noo a potom som zacala dumat ci mu takato nahanacka jeho msminky neuskodila,aale vrti sa tak ktovie,mozno sa mu to aj pacilo 😀
@babydesire tiež občas takto bežím a funim a potom rozmýšľam 🙂 myslím že to tam majú vtedy ako na nafukovacom hrade 😀
@babydesire aj ja som vo štvrtok bežala za busom.... lebo som sa zakričala v práci. Ale stihla som...a maličký kopackoval o sto sest
Inak ako pekne sa to číta, o tom ako nás zlatíčka kopackuju, pár týždňov dozadu sme to takmer každá postradali a čakali 🙂 mňa moja aj bez behu a celkom to začína mať grády 🙂 asi cyklistka po tatovi 😀
Kocky Dr bol dnes zlatucky bez problémov ma vypisal na PN , 21.12.2015 mam poradňu ....dal nám magnezko na tvrdnutie bruska trošku sa mu nezdal krcok tak sa šetriť
ale zeny ved hlavne klud nie, co najviac skodi je stres 🙂 ja nikdy nestiham na bus...a hlavne vtedy ked si myslim ze stiham 😀 😀 😀 zajtra mam poradnu...tlak moc krcok..dovidenia o mesiac 🙂 podla tehu knizky by som mala kazde tri tyzdne teraz mat poradnu nie?? ty koki ved o 10dni zacinam posledny trimestr 🙂 KOCIK este nemame. Vy uz mate??? Novy urcite kupovat nebudem...viac ako 150nedam..lebo nemam 🙂
@mnamkacik ja uvidim kedy sa dam vypisat..zatiak som ok akoby druhy dych celkom fajn v praci sa citim..uvidimci mi predlzia zmluvu co mi konci 31.12. Riadiel povedal ze zavisy od toho cinovy odberatel podpise zmluvu z firmou...bez zmluvy nebudu kusy a bez kusov robota....akto vie ci v january este budem taka macherka vladat chodit do roboty 😉
@1234lubka my tiež ešte kočík nemáme, aj keď vybraný sme mali.. Za super cenu a z nášho mesta bohužiaľ nám ho predali keď sme v nemocnici..za pani aj kočík rozhodoval muž, dokonca aj telefonáty vybavoval on...ale určite chcem taký istý a budem hľadať, má veľkú vaničku 🙂 camarelo Q12 🙂
Mne sa páčia kočíky Jané, ale sú drahé, pozerám bazárové... Potrebujem tereňák, bývame síce v BA, ale v lokalite pod lesom, v záhradkárskej oblasti 🙂 Blatové a štrkové cesty, ale božský kľud a srnky a les 🙂
Ahojte baby pred par dnami som sa sem prihlasila,tak som rovno zavitala na tuto skupinu kedze aj ja mam termin v marci 🙂

@aber
@mnamkacik
No ja sa ani nedivím že to máte zakázané, minimálne tú linku by som si zakázala aj sama, od 3mesiaca to nerobím po tom čo sa mi hlava zatocila.. A s tým bruchom... Baby baby 🙂 i keď v stoličke by som nebezecenstvo nevidela 🙂
No ešte stále sme tu.. Vikend....
Minimálne zajtra ešte budeme ☹