icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
1. dec 2015

@stanka2612 vitaj stanka 🙂 😉 ty máš kedy termín? 🙂

gabuchah
1. dec 2015

@aber aha, vidíš... Nad tým som nerozmýšľala, bo referencie má dobré :#) kuknem aj pes perega 🙂 inak zamilovaná som bola do dada paradiso glamour 2014, bodkovaný, juuj.. Len neviem ako by taky kočík vyzeral v muzovych rukách 🙂

dailla107
1. dec 2015

Ahojteeeee, aj my máte marcový termín 🙂 mi včul padla do oka táto diskusia, tak idem lustrovať o čom debatujete..🙂

dailla107
1. dec 2015

@nicol_ha Absolutne súhlasím s názorom na p. Grochala..🙂 aj my sme boli a pôjdeme aj v 30tt, si z BA?

dailla107
1. dec 2015

@gabuchah to naozaj? to som nikde nepočula, ani nečítala, o vývine povahy... wow

dailla107
1. dec 2015

@pahu som teraz odpadla..:DDD aj my sme sa tak menili s drahým, kým som ešte chodila do práce..:DDD ale ja som nepreliezala...a nesadala vzad, aj keď verím, že ak by som nebola na PN tak by sa mi to mohlo stať... cca pred mesiacom sme kúpili párky v tom črievku a som ich uvarila a zle sa mi šúpali a na druhý deň varil manžel a pred tým ako ich dal do vody och ošúpal a ja úplne ako Alica v krajine zázrakov na neho pozerám, že "jeeej to je super láska to mi nenapadlo ošúpať ich predtým" a on na mna pozrel neveriacky, že" TY SI ICH VARILA V TOM PLASTE???" Varila.:DDDD hupppps..:D

aber
2. dec 2015

@gabuchah kamoska mi ukázala, keď dáš dolu vanicku, tak všetko tam drží plast, keď chceme kvalitu tak určite peg perego, má síce 2 chyby ale dá sa, to, že neperuje a nemá veľmi silný ten vak pod kocikom, nemôžu sa dať fľaše, lebo sa rýchlo prederavy.

aber
2. dec 2015

@gabuchah to áno, plakala som ako malá som si to vyčítala, nohy sama modrina, pleco pravé v keli ale malá je v poriadku, mám zákaz upratovat, lebo toto sa mi už raz stalo, len vtedy sa stolička podomnou zlomila a teraz sa veľmi hnevali, že som sa nepoucila 😯😯😯😯😯

stanka2612
2. dec 2015

Gabuchah ahoj ja mam termin 17 ho marca 🙂 este je cas...

stanka2612
2. dec 2015

Inak baby uz ste rozmyslali,kam pojdete rodit a preco?

sladkamiki
2. dec 2015

@gabuchah aj my chceme dada paradiso, ale tu verziu 2015.... síce drahý chcel radšej 2014, ale dohodli sme sa, že 2014 bude pre chlapca a 2015 pre dievčatko..kedže sú to take unisex kočiare....a tak vyhrala 2015 🙂 😝 😎

gabuchah
2. dec 2015

@sladkamiki a nie je tam rozdiel iba vo farbe spodku? 🙂 je krásny, teda obidva 🙂

gabuchah
2. dec 2015

@stanka2612 Považská Bystrica... Máme to najbližšie 🙂 a už som tu rodila 2x,myslím že ono to je aj tak jedno...
🙂

sladkamiki
2. dec 2015

@gabuchah zdá sa mi, že aj tvar vaničky je trošku iný. Videla si ho niekde aj naživo?Ja by som si ho rada pozrela predtým, ako kúpim, ale mám pocit, že ich nikde nemajú...nikde pri nás...Na stránke majú uvedenú jednu predajnu v NR (teda viac predajní, ale jedna z nich je v nr), aj sme tam boli pozrieť, ale to taka mala kutica, kde z každej značky mali po jednom kuse..

stanka2612
2. dec 2015

@gabuchah asi ano aj ja pojdem asi do najblizsej k nam...ale dakujem 🙂

1234lubka
2. dec 2015

@gabuchah
@aber ja vobec neviem aku znacku budem hladat...nic...cena najprv a tak si ho obzriet 🙂

mnamkacik
2. dec 2015
1234lubka
2. dec 2015

@mnamkacik super je...hlboky..len sportovy sa mi nepacib 🙂

gabuchah
2. dec 2015

@1234lubka ja som tiež nevedela značku 🙂 vyberala som s najväčšou vaničkou naklikavaci a hlavne kukám na kolesá keďže bývame pri horách na dedine -koli snehu 😉

gabuchah
2. dec 2015

@sladkamiki ja som ho naživo tiež nevidela, izba na bazosi som.kukala a takmer nový so všetkým som.našla za 240 tuším.. Ale nechcem datviac ako 120-150e 🙂 ale verím zo musí byť krásny a majú rôzne prevedenia 🙂

gabuchah
2. dec 2015

@mnamkacik nad takýmto som tiež rozmýšľala, taký zrekonštruovaný retro, ten má super kolesá a určite aj vaničku 🙂

aber
3. dec 2015

@gabuchah nám sa páči aj tento 🌼🍀😊😊😊😊

lenadka
3. dec 2015

@aber páči sa mi ten kočík, tak má vyzerať podvozok kočíka a nákupný košík, pevné ako voľakedy, žiadne plasty 🙂

1234lubka
3. dec 2015

@gabuchah nafukovacie kolesa chcem aj ja. Lepsia manipulacia

pahu
3. dec 2015

@gabuchah Prosím ťa, aký si si to ty vybrala kočík? Lebo aj my sme pod lesom, neupravené cesty v záhradkárskej oblasti 😀 Odporučili mi značku Jané ako super terénny kočík, ale nový je okolo 1000€, na bazáre som našla nejaké kúsky za cca 250€... Čo myslíš?

dailla107
3. dec 2015

@stanka2612 ja pôjdem na Antolskú, manžel pracuje kúsok odtiaľ, a myslím, že sú tam skúsení lekári..🙂 tak uvidíme..🙂

lenadka
3. dec 2015

@pahu do terenu si kamoška pochvaľuje aj gesslein kočík, osobne som ho nevidela ale tiež vraj na terén OK 🙂

stanka2612
3. dec 2015

@daila107 ja rozmyslam ci ruzinov alebo kramare...kramare mam blizsie ale ruzinov sa mi paci viac,tak neviem...

aber
3. dec 2015

@lenadka však to, najpr som riešila p. P. Nakonec som mužovi ukázala tento a sa mu veľmi páčilo, tak som rada cca do 500 e je 3 kombinácia 🙂

stanka2612
3. dec 2015

Baby my sme si kupili tento kocik tak vam ho fotim pre inspiraciu 🙂