Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah hej, tam je hojenie rany, ja by som rada porodila prirodzene, len kým by som tlačila, tak by ma pri tom seklo, síce ešte takto som nerodila, len 23 týždni, čo sa nedá porovnať... Ja som batoztek domov neodnasala... 😢😢😢ale viem, že treba tlačiť, keď lekár povie, ja si to neviem predstaviť s vyskocenou platnickou.... A som veľká histerka a keby ma nastrihli, pri siti by som určite vyvadzala, ako počúvam, že je to druhý pôrod...
@aber jaaj moja,to ja nechcela až to vyznie takto a pripomeniem staré rany... Ja myslela ze si tým prešla,vôbec v podstate netuším o čo presne tam v takej situácii ide...
Tentokrát si už uzlicek ponesieš 😘
A čo sa tlačenia týka -nie vždy to ide ako doktor hovorí 😀
Hlavnenech to dobre dopadne a rýchlo sa hojí, je už jedno akou formou to pôjde von 🙂
@stanka2612 ty druha co brucho ani nevydno 😀 😀
@1234lubka ty fotbalku, ale ja vodou napusteny nafukovací balón 😀 čosi spravím, funím 🙂 keď nespravím nič, bolia ma kríze alebo mám pocit že nemôžem dýchať a dusi má niečo a keď si sadnem s nevystrenym chrbatom, na povzbudenie dostanem kopanec do rebra 😀 😀
A do toho prvák,druhák, obyčajne som kľudná ale dnes som hromzila až som po dychu lapala a len mi prišla sms ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ a to môj drahý že už 3x odo mne musel ujsť čo také blesky hromy vysielam 😀
@1234 lubka no to len fotka skresluje...tiez uz ledva funim,vsetko boli,ale nevadi vydrzim koli babatku vsetko 🙂
Baby plne vas chapem,aj ja uz vladzem coraz menej a menej...vysavam na dve etapy s pauzou,dlazky umyt detto a pri chodzi par metrov fucim jak lokomotiva a krize tiez bolia... 😀 😀 ale toto vsetko sa nam uz o chvilu zuroci v krasnych batoztekoch stastia 😉
@stanka2612 niežeby som to rada čítala,ale som rada ze nie som sama čo tak funi a nevládze 🙂 bo to je občas náročné aj na psychiku 🙂
Veru.. Za chvíľku sa to končí... A toho sa bojím občas ešte viac...
Len sa modlím, nech už chalani sú fit a malá tiež 🙂
@gabuchah my to s prehladom zvladneme 🙂
@stanka2612 zvládneme veruže 😀 🙂 tehotenstvo a pôrod budem krásny, len treba čítať tie pekné články o vedomých pôrodoch a nie strašidelné zážitky 🙂
No a ja si to idem užívať o to viac, že už posledný krát v živote som tehotná 🙂
ked bohate tak bohate 😀 😀 prva.skusobna varka makkuckym medovnickov na bohatom papiery
@stanka2612 keď mne aj také tvrdé chutia 🙂 ja mala tuším tiež také minulý rok 🙂
@gabuchah nikdy nepovedz nikdy 😉
Kolko ste zatial pribrali kocky?,,,☺
@katariso ja som mala na posl.kontrole pred 10 dnami necele 4 kila... Ty?

@mnamkacik neboj, každý je iný... So mnou bola na izbe prvorodicka, odridila rýchlo, potichu a na dve zatlacenia 🙂 ja mala rizikové tehotenstvo a preeklampsiu, druhý pôrod už tak krutý nebol ;)