icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
12. dec 2015

@mnamkacik neboj, každý je iný... So mnou bola na izbe prvorodicka, odridila rýchlo, potichu a na dve zatlacenia 🙂 ja mala rizikové tehotenstvo a preeklampsiu, druhý pôrod už tak krutý nebol ;)

1234lubka
12. dec 2015

@gabuchah sak ty ani nemas brucho 😀 😀 to je tak moje v 20tt 😀 😀

aber
12. dec 2015

@gabuchah hej, tam je hojenie rany, ja by som rada porodila prirodzene, len kým by som tlačila, tak by ma pri tom seklo, síce ešte takto som nerodila, len 23 týždni, čo sa nedá porovnať... Ja som batoztek domov neodnasala... 😢😢😢ale viem, že treba tlačiť, keď lekár povie, ja si to neviem predstaviť s vyskocenou platnickou.... A som veľká histerka a keby ma nastrihli, pri siti by som určite vyvadzala, ako počúvam, že je to druhý pôrod...

gabuchah
12. dec 2015

@aber jaaj moja,to ja nechcela až to vyznie takto a pripomeniem staré rany... Ja myslela ze si tým prešla,vôbec v podstate netuším o čo presne tam v takej situácii ide...
Tentokrát si už uzlicek ponesieš 😘
A čo sa tlačenia týka -nie vždy to ide ako doktor hovorí 😀
Hlavnenech to dobre dopadne a rýchlo sa hojí, je už jedno akou formou to pôjde von 🙂

gabuchah
12. dec 2015

@1234lubka ha ha lubi, to iba na fotke je pomensie alebo sa zdá :-😀

aber
12. dec 2015

@gabuchah to je v poriadku, nemala si ako vedieť, dôležité, že sú naši drobci zdravý 😊😊😊

1234lubka
13. dec 2015

@stanka2612 ty druha co brucho ani nevydno 😀 😀

1234lubka
13. dec 2015

@gabuchah heh no svoje odfotim tiez poslem...akoby.som zhltlafotbalku

mnamkacik
13. dec 2015

@gabuchah ty si skvelá osobka ,keď čítam tvoje odpovede a postrehy mám z toho také pohladenie na duši...

gabuchah
13. dec 2015

@mnamkacik jeej, ty si zlatá 🙂 tak ak mne sa niekedy podarilo pohladiť,teraz sa mi to krásne vrátilo v tvojich slovách a dokonale to viem pochopiť 🙂 dakujeem 😘😘😘

gabuchah
13. dec 2015

@1234lubka ty fotbalku, ale ja vodou napusteny nafukovací balón 😀 čosi spravím, funím 🙂 keď nespravím nič, bolia ma kríze alebo mám pocit že nemôžem dýchať a dusi má niečo a keď si sadnem s nevystrenym chrbatom, na povzbudenie dostanem kopanec do rebra 😀 😀
A do toho prvák,druhák, obyčajne som kľudná ale dnes som hromzila až som po dychu lapala a len mi prišla sms ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ a to môj drahý že už 3x odo mne musel ujsť čo také blesky hromy vysielam 😀

mnamkacik
13. dec 2015

@gabuchah Dnes asi som trošku prestrelila.😉😉😉.. pozostávala byt,postele,prach,navarila a robím pernicky a už volako nevladzem 😥

gabuchah
13. dec 2015

@mnamkacik vyloz nohy a pošli recept 🙂 😀
No a oddychuj 🙂 inak, to poznám a akosi vladzem stále menej...
No a veľakrát robím veci na2-3 krát, pri chalanoch mojich 😀

stanka2612
13. dec 2015

@1234 lubka no to len fotka skresluje...tiez uz ledva funim,vsetko boli,ale nevadi vydrzim koli babatku vsetko 🙂

stanka2612
13. dec 2015

Baby plne vas chapem,aj ja uz vladzem coraz menej a menej...vysavam na dve etapy s pauzou,dlazky umyt detto a pri chodzi par metrov fucim jak lokomotiva a krize tiez bolia... 😀 😀 ale toto vsetko sa nam uz o chvilu zuroci v krasnych batoztekoch stastia 😉

mnamkacik
13. dec 2015
gabuchah
13. dec 2015

@stanka2612 niežeby som to rada čítala,ale som rada ze nie som sama čo tak funi a nevládze 🙂 bo to je občas náročné aj na psychiku 🙂
Veru.. Za chvíľku sa to končí... A toho sa bojím občas ešte viac...
Len sa modlím, nech už chalani sú fit a malá tiež 🙂

gabuchah
13. dec 2015

@mnamkacik mnaaaam, tak tie vyzerajú luxusne 🙂 ja už by som ti ich asi pojedla, určite rozvoniavaju 🙂 ten anjelik, juuuu 🙂

stanka2612
13. dec 2015

@gabuchah my to s prehladom zvladneme 🙂

gabuchah
13. dec 2015

@stanka2612 zvládneme veruže 😀 🙂 tehotenstvo a pôrod budem krásny, len treba čítať tie pekné články o vedomých pôrodoch a nie strašidelné zážitky 🙂
No a ja si to idem užívať o to viac, že už posledný krát v živote som tehotná 🙂

1234lubka
14. dec 2015

ked bohate tak bohate 😀 😀 prva.skusobna varka makkuckym medovnickov na bohatom papiery

1234lubka
14. dec 2015
gabuchah
14. dec 2015

@1234lubka tak to je dobreeeee!!!! Super, bože mi chute robíte, večer aj ja cestou urobím ;-D

stanka2612
14. dec 2015

@gabuchah @1234lubka aj ja som piekla minuly tyzden len moje su este tvrde jak skala,musia zmaknut,nemam cesto,ktore je hned makke 🙂

gabuchah
14. dec 2015

@stanka2612 keď mne aj také tvrdé chutia 🙂 ja mala tuším tiež také minulý rok 🙂

snehulienka82
14. dec 2015

@gabuchah nikdy nepovedz nikdy 😉

katariso
14. dec 2015

Kolko ste zatial pribrali kocky?,,,☺

snehulienka82
14. dec 2015

@katariso ja som mala na posl.kontrole pred 10 dnami necele 4 kila... Ty?

mnamkacik
14. dec 2015

nemám váhu
@katariso

lenadka
14. dec 2015

@katariso ja vraj 9kg, podľa váhy u gynekológa, čo sa doma vážim tak 7kg