icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
15. dec 2015

@gabuchah tiez si myslim,ved tie veci boli niektore este nove,nepouzite...a este mi odkladaju dalsie dve kamosky 🙂 tak uvidime,ci nebudem mat doma jemny sklad veci... 😀 a ja to urobim tak isto,co budu chciet kamosky vratit to im vratim a aknie,tak to zase posuniem ja dalej nejakej tehulke 🙂
Inak mne tak isto robili glukozu ako snehulienke...dve hodiny v cakarni u dr 😀

katariso
15. dec 2015

@aber ved ani mne☺

lenadka
15. dec 2015

prebaľovací pult som chcela v lete rozbiť a vyhodiť, ešte, že nám stolár zahlobil vysokú cenu na skrinku čo som chcela dať do kúpeľne namiesto neho,kočík mám od včera tu z bazáru, oblečenie mám už všetko, plienky látkové dnes dorazil zvyšok, ešte mi chýba odsávačka a monitor dychu a už mám asi všetko, ešte sudocrém a kozmetoku dokúpim 🙂postieľka je rozmontovaná na povale, vanička v práčovni..

stanka2612
15. dec 2015

@lenadka super uz mozes len oddychovat a tesit sa na babatko 🙂

gabuchah
15. dec 2015

@lenadka no vaničku a starodavnu hupaciu drevenú kolísku mam tiež na povale 😀 kočík zháňam, teraz som našla CAM dinamico za 50e tak kukám diskusie 🙂 pošli foto tvojho 🙂

gabuchah
15. dec 2015

@stanka2612 no s týmto mám troska problém, tiež som dostala veci a chcem vrátiť, akurat neviem ako a kedy ich označiť aby som ich nepomiesala 😀

stanka2612
15. dec 2015

@gabuchah vidis ale toto ma nenapadlo 😒 no budem to musiet vymysliet...mozno nasit na stitky farebne kriziky?kazda kamoska=ina farba...

mata0312
autor
15. dec 2015

@gabuchah ahojky nezmizla len ste tu strasne rychlo a tazko vam stiham 😀 a uz.neviem ako sa zaradit do diskusie 😉

gabuchah
15. dec 2015

@stanka2612 no ved to ano, ale vieš si predstaviť koľko by si sa nasila? 😀 ja to asi vyriešim fixkou na textil a na štítok... X vecí som hneď vyradila čo nosíte nebudeme a zistila mi aj tak igelitka 😀

gabuchah
15. dec 2015

@mata0312 ty špehúň tichý 😀 ale poznám, tiež som par krát nestihli odpísať a už sa mi to nechce hľadať 😀 ukáž bruško 🙂

mata0312
autor
15. dec 2015

@gabuchah tazko sa to.vsetko dozadu cita 😉 jooj ja ho mam obrovske 😀

gabuchah
15. dec 2015

@mata0312 máme hodne podobné brušká 🙂 tiež ho mam veľké a guľaté 🙂 a obrovské nemáš 😉 aspoň zatiaľ, aj keď podľa mňa sa ti to teraz spomalí 🙂 tiež priberas iba do brucha ako pozerám 🙂

lenadka
15. dec 2015

@gabuchah ja mám cam cortinu, mala som ho aj pri Terezke a bola som spokojná 🙂

lenadka
15. dec 2015

@gabuchah vaničku mám ešte po nás 😀 potom sa v nej kúpal pes 😅 ale však sa vydrhla, vydezinfikovala a zas deti 😎

gabuchah
15. dec 2015

@lenadka super je, tiež som takýto alebo podobný obzerala na Bazosi 🙂 koľko ta vyšiel? 🙂

stanka2612
15. dec 2015

@lenadka krasny mas kocik 🙂

lenadka
15. dec 2015

@gabuchah rovných 100€, ale to je foto čo bol v inzeráte a v skutočnosti je spodok vaničky nie šedý, ale tiež zelený a taška k nemu je inej farby, som mierne sklamaná, lebo svoj som predala tiež za 100, ale teda bol v lepšom stave, no človek si obzrie dôkladne čo kúpil až keď to je reálne doma...no čo využijeme, ako funkciu plní, nie je poškodený nejak, len ma sklamal ten prístup predávajúcej, že mi vlastne predala iný kočík ako na fotke 😝 aj keď len farba, plus neopratý, špinavý juj...

gabuchah
15. dec 2015

@lenadka tak to tak nenechaj a napíš jej to,nech ti vráti nejaké peniaze alebo jej napíš že ho chceš vrátiť celý... Keď predáva iné ako na fotke...
Ja preto asi zvolim kúpu z okolia a ho vidím, bo ako píšeš, človek aj keď vidí.. Vidí...

mata0312
autor
15. dec 2015

@gabuchah dnes aj dr. Ze ho mam riadne velke ..toto.je foto spred 2 tyzdnov 😀 ..ze radsej pozrie ci nemam vela.plodovej vody 😉 ale.vsetko ok tak nech len rastie ...ano vsetko mi to ide do brucha mam ho riadne gulate 😉 ale mala.som ho aj pri malom take

pahu
15. dec 2015

Teeeda, ja vám nestiham! Ani v čítaní, ani v zásobovaní sa 🙂
A som chorá, lezim doma na PN...

stanka2612
15. dec 2015

@pahu moja :( a co ti je?prajem ti co najskorsie uzdravenie...

aber
15. dec 2015

@pahu skoré uzdravenie prajem 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

gabuchah
16. dec 2015

@mata0312 ty yo, tak to máš ozaj celkom veľke bruško 🙂 je to pekné ale nepohodlné 😉 hlavne ze je všetko v poriadku 🙂

mata0312
autor
16. dec 2015

@gabuchah presne tak 😉 hlavne.ze je mala ok a raz to.brucho zmizne heh ... a ty budes mat dievcatko vsak ? Ake davate mena baby? 😀 my sme vybrali Timea 😉

1234lubka
16. dec 2015

@snehulienka82 no to je tvoj nazor ved ja ti ho neberiem len som si povedala svoj. Pokial dieta nieje predcasne narodene, nezijes v nevyhovujucich podmienkach, nemas predispoziciu na syndrom nahleho umrtia dojcata tak nieje dovod na obavu. Ale tak cakas prve a chapem tvoje obavy 😉

1234lubka
16. dec 2015

@lenadka ved ani ja som ho nemala. Nestresovala som. Ved ked mas union alebo doveru ty j manzel a das tam poistit aj dieta tak ti pozicaju zdarma na pol roka, nanny znacka myslim. Ja som nestresovala lebo nebolo kedy moje dieta bolo take urevane ze... 😀 😀 ked spal 2-3hodiny tak to som chodila pozerat ci zije 😀 😀 ale to v noci tak spal len vynimocn

1234lubka
16. dec 2015

@gabuchah hi hi no ked myslis 😀 😀 dakujem 🙂 kde je potom tych 10 kil???? Hovorila mi vcera kolegyna ze zozadu vobec nevidno ze mam brucho 😀 😀 ale ved vsetky tehule su tu kraasne ved ten poklad v brusku to vyzaruje 🙂 recept som nasla a skopyrovala tu z mk, a naozaj makkucke, ved dva dni vydrzali, maly "vyzral" 🙂..musim dnes zarobit nove cesto a cez vikend sa do toho pustitm aj pozdobit 🙂 asi len suche napeciem 🙂 zisla by sa nejaka dozicka na uskladnenie...

1234lubka
16. dec 2015

@gabuchah urcite postaci, akoze....ja som neidolala a kupila od susedy prebalovaci pult 😀 😀 pri orvom mi nechybal 😀 😀 a to sme mali miesta dost...neviem kde ho strcim potom ked este postielku tu musim natrepat a potrebujem surne skrynu ved veci pre malu mam v kuchyni 😀 😀 😀 budu preplatky danove, bytove, kupime 🙂

lenadka
16. dec 2015

@1234lubka mne to za tie peniaze stojí, 40E ma nezabije a dá mi kľudný spánok, manžel má dôveru, ale ja nechcem tú poisťovňu ani dieťa tam nepoistím doteraz sa mi vždy vyplatilo nemať dôveru, pár krát mi bolo povedané pri deťoch ešte že máte všeobecnú inak by sme vás nemohli vziať...lebo vyčerpali kvôty na dôveru...

lenadka
16. dec 2015

@gabuchah aj sim rozmýšlala o tom, že ho vrátim, ale ke´d si ho prezriem nemá vady okrem toho že je zafúľaný (okrem vaničky tá je čistá), hlavne podvozok, nákupný košík sú ako z osady 😀 ale zas pri umývaní som zistila, že nákupný košík je super pevný oproti staršiemu modelu čo som mala-ten bol oničom a športová časť je ako nová. Takže okrem farby a tašky-ktorá je modrá (kočík šedo-zelený 😀) nemám výhrady, keď ho vyperiem očistím bude fajn a tašku som už objednala za 3€ tu v bazáriku zelenú ku kočíku, už nebudem vymýšľať....len ma sklamalo ako niekto dokáže predať niečo v takom stave-neumyté. Jasné, že by som si ho vyprala aj ja, ale poumývať podvozok mohla.