Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
prebaľovací pult som chcela v lete rozbiť a vyhodiť, ešte, že nám stolár zahlobil vysokú cenu na skrinku čo som chcela dať do kúpeľne namiesto neho,kočík mám od včera tu z bazáru, oblečenie mám už všetko, plienky látkové dnes dorazil zvyšok, ešte mi chýba odsávačka a monitor dychu a už mám asi všetko, ešte sudocrém a kozmetoku dokúpim 🙂postieľka je rozmontovaná na povale, vanička v práčovni..
@lenadka super uz mozes len oddychovat a tesit sa na babatko 🙂
@stanka2612 no s týmto mám troska problém, tiež som dostala veci a chcem vrátiť, akurat neviem ako a kedy ich označiť aby som ich nepomiesala 😀
@gabuchah vidis ale toto ma nenapadlo 😒 no budem to musiet vymysliet...mozno nasit na stitky farebne kriziky?kazda kamoska=ina farba...
@stanka2612 no ved to ano, ale vieš si predstaviť koľko by si sa nasila? 😀 ja to asi vyriešim fixkou na textil a na štítok... X vecí som hneď vyradila čo nosíte nebudeme a zistila mi aj tak igelitka 😀
@lenadka krasny mas kocik 🙂
@gabuchah rovných 100€, ale to je foto čo bol v inzeráte a v skutočnosti je spodok vaničky nie šedý, ale tiež zelený a taška k nemu je inej farby, som mierne sklamaná, lebo svoj som predala tiež za 100, ale teda bol v lepšom stave, no človek si obzrie dôkladne čo kúpil až keď to je reálne doma...no čo využijeme, ako funkciu plní, nie je poškodený nejak, len ma sklamal ten prístup predávajúcej, že mi vlastne predala iný kočík ako na fotke 😝 aj keď len farba, plus neopratý, špinavý juj...
Teeeda, ja vám nestiham! Ani v čítaní, ani v zásobovaní sa 🙂
A som chorá, lezim doma na PN...
@pahu moja :( a co ti je?prajem ti co najskorsie uzdravenie...
@snehulienka82 no to je tvoj nazor ved ja ti ho neberiem len som si povedala svoj. Pokial dieta nieje predcasne narodene, nezijes v nevyhovujucich podmienkach, nemas predispoziciu na syndrom nahleho umrtia dojcata tak nieje dovod na obavu. Ale tak cakas prve a chapem tvoje obavy 😉
@lenadka ved ani ja som ho nemala. Nestresovala som. Ved ked mas union alebo doveru ty j manzel a das tam poistit aj dieta tak ti pozicaju zdarma na pol roka, nanny znacka myslim. Ja som nestresovala lebo nebolo kedy moje dieta bolo take urevane ze... 😀 😀 ked spal 2-3hodiny tak to som chodila pozerat ci zije 😀 😀 ale to v noci tak spal len vynimocn
@gabuchah hi hi no ked myslis 😀 😀 dakujem 🙂 kde je potom tych 10 kil???? Hovorila mi vcera kolegyna ze zozadu vobec nevidno ze mam brucho 😀 😀 ale ved vsetky tehule su tu kraasne ved ten poklad v brusku to vyzaruje 🙂 recept som nasla a skopyrovala tu z mk, a naozaj makkucke, ved dva dni vydrzali, maly "vyzral" 🙂..musim dnes zarobit nove cesto a cez vikend sa do toho pustitm aj pozdobit 🙂 asi len suche napeciem 🙂 zisla by sa nejaka dozicka na uskladnenie...
@gabuchah urcite postaci, akoze....ja som neidolala a kupila od susedy prebalovaci pult 😀 😀 pri orvom mi nechybal 😀 😀 a to sme mali miesta dost...neviem kde ho strcim potom ked este postielku tu musim natrepat a potrebujem surne skrynu ved veci pre malu mam v kuchyni 😀 😀 😀 budu preplatky danove, bytove, kupime 🙂
@1234lubka mne to za tie peniaze stojí, 40E ma nezabije a dá mi kľudný spánok, manžel má dôveru, ale ja nechcem tú poisťovňu ani dieťa tam nepoistím doteraz sa mi vždy vyplatilo nemať dôveru, pár krát mi bolo povedané pri deťoch ešte že máte všeobecnú inak by sme vás nemohli vziať...lebo vyčerpali kvôty na dôveru...
@gabuchah aj sim rozmýšlala o tom, že ho vrátim, ale ke´d si ho prezriem nemá vady okrem toho že je zafúľaný (okrem vaničky tá je čistá), hlavne podvozok, nákupný košík sú ako z osady 😀 ale zas pri umývaní som zistila, že nákupný košík je super pevný oproti staršiemu modelu čo som mala-ten bol oničom a športová časť je ako nová. Takže okrem farby a tašky-ktorá je modrá (kočík šedo-zelený 😀) nemám výhrady, keď ho vyperiem očistím bude fajn a tašku som už objednala za 3€ tu v bazáriku zelenú ku kočíku, už nebudem vymýšľať....len ma sklamalo ako niekto dokáže predať niečo v takom stave-neumyté. Jasné, že by som si ho vyprala aj ja, ale poumývať podvozok mohla.

@gabuchah tiez si myslim,ved tie veci boli niektore este nove,nepouzite...a este mi odkladaju dalsie dve kamosky 🙂 tak uvidime,ci nebudem mat doma jemny sklad veci... 😀 a ja to urobim tak isto,co budu chciet kamosky vratit to im vratim a aknie,tak to zase posuniem ja dalej nejakej tehulke 🙂
Inak mne tak isto robili glukozu ako snehulienke...dve hodiny v cakarni u dr 😀