icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
19. dec 2015

@gabuchah inak v tom recepte je malo muky alebo vela medu ci vajec...dnes som robila druhe cesto a presne som vazila suroviny a bolo makke ako h... 😉 pardon 😉 😉 som sypala muku kym nebolo tuhsie..prvu davku som len na lyzicky merala taj som myslela ze je to nepresne tak preto makke cesto...inak ja som donho dala aj kakao nech su tmavsie 🙂

gabuchah
19. dec 2015

A ďakujem ženy za reakcie 🙂 je to už ok len som sa strašne lakla, toľko krvi keď vidí tehotná po toľkých mesiacoch 😀 🙂

stanka2612
19. dec 2015

@gabuchah tak aspon s niecim pomohli 😀 zlati 😉

gabuchah
19. dec 2015

@stanka2612 noo 😀 oni chceli hlavne stromček zdobiť ale tém bol na rade až po pečení a drahý dával tapety 🙂

1234lubka
20. dec 2015

@gabuchah ty kokos ty uz 31tt? ved to uznam klope na dvere 🙂 🙂 normalne mam strach ci stihnem kupit kocik 😀 ci budu nanho financie...oni budu len ci buduvcas...cakam pekny preplatokna dani...3mesiace z roku som bola marod, odmaja som stopla danovy bonus, muza si odpisem co bol na urade...ked stihnem podat danove v january tak vo february mi pride uzpreplatok??

1234lubka
20. dec 2015

aj my uz mame stromcek 🙂 maly myslel ze dnes pride jezisko rano tak utekal do obyvacky 😀 😀 ked neboli darceky darceky tak aspon salonku zbastil 🙂 toho roku asi povesam aj medovnicky 🙂

1234lubka
20. dec 2015

@lenadka to bude tym zvysenym objemom krvy...mne sa krv z nosa pri porode spustila ked som nevladala tlacit..vsetko mi slo do hlavy...odvtedy nic....len pri porode...

stanka2612
20. dec 2015

@gabuchah no my este nemame deti ale moj drahy je ako za dve,ten chcel stavat stromcek uz vo stvrtok,tak som ho schladila,ze najskor dnes...takze predpokladam,ze navecer sa ide na to...on bude sediet na gauci a poozerat sa ako zdobim 😀 😀 😀 predvianocna klasika 😀 😀 😀

gabuchah
20. dec 2015

@1234lubka noo, klope veruže, takto sa mi to zdá že už 31týžden a keď si poviem že koniec februára, to mi príde ešte dlho, dva mesiace aj kusok..😀
inak tie medovníčky sú super...ja ich nechala na tácke na mikrovlnke a veruže sa ich preriedilo...so ich musela schovt..😀

gabuchah
20. dec 2015

@stanka2612 😀 veď počkaj za rok....ti bude v chodítku drobec zvešiavaT to čo ty navešiaš..:D a drahý sa bude smiat na posteli..:D
my obyčajne dávame až dva dni pred vianocami stromček, ale tento rok nám takto vyšli smeny a volno a malí už otravovali dva týždne..:D

stanka2612
20. dec 2015

@gabuchah ale uz teraz sa na to tesim 😉 so stromcekom sme zacali a jasne ze draheho musim nahanat aby mi tam dal svetielka,lebo teraz hra na pocitaci...hovorim,male decko... 😀 😀

gabuchah
20. dec 2015

@stanka2612 😀 😀 😀
Tak to máš úsmevné aj ťažké zároveň 🙂 :D

1234lubka
20. dec 2015

@gabuchah
@stanka2612 moj mqly sa snazil zdobit no..vsetko na jednu stranu ale dobre 😀 😀 este zajtra do roboty a koncim..dufan ze v utorok nebudem musiet dojst...uz chcem mat konec....dufam ze ma doki vypise 2 mesiace pred terminom na matersku..ci to musim byt rizikova?

stanka2612
20. dec 2015

@1234lubka ano to iba rizikove tehotenstva,normalne sa ide na matersku v 34 tyzdni...ale ak by si mala zdravotny problem,moze ta dat aj skor o tie dva tyzdne...
Inak aj nam uz ten stromcek stoji,drahy to dal 😀

gabuchah
20. dec 2015

@stanka2612
@1234lubka
Nemusí byť riziková
Ja idem tiež tak, žena sa sama rozhoduje či chceme ísť 6al8 týždňov pred pôrodom... Ja mam stále termín 3.3 a 😷 mi vypočítal nástup na 7.1

gabuchah
20. dec 2015

@1234lubka ja končím dnes 🙂 ešte stále dom v šoku, ale fakt zle už som tarbava, veľmo ma tlačí malá a pichá má pri krčku.. Bude dobre doma 😀

stanka2612
20. dec 2015

@gabuchah fakt?lebo mne doki povedal,ze len rizikove vraj...ale tak moj doki je cely divny,ja som na rizikovom od zaciatku A pritom mi nic vazne nie je...ale on sa boji...

stanka2612
20. dec 2015

@gabuchah @1234lubka ja tym,ze som stale doma by som zas do tej prace isla...ale chapem vas keby ze robim,zas by som chcela byt doma 😀

gabuchah
20. dec 2015

@stanka2612 tak ono si 28týždeň, počkaj za 2-3tyzdne 😀 aj keď ty nie si veľká zatiaľ, ani tazkopadna 🙂 mne bolo kedysi tiež dlho doma, ale čakám tretie, doma prvák, druhák, práca v bare, ja už ocenim kľud 🙂
S tom materskou, možno máš pravdu, toto som nešla na nete.. Avšak, mne to doktor takto vypočítal 🙂 3.3 termín, 7.1. Materská tak neviem 🙂
"Žena nastupuje na materskú dovolenku spravidla od začiatku šiesteho týždňa pred očakávaným dňom pôrodu (v 34. týždni tehotenstva), najskôr však od začiatku ôsmeho týždňa pred týmto dňom - táto informácia je podstatná pre ženy s rizikovým tehotenstvom, ktoré z titulu dočasnej práceneschopnosti poberajú nemocenské. Na materskú dovolenku môžu nastúpiť najskôr v 32. týždni tehotenstva (a požiadať si o materské)"
"

stanka2612
20. dec 2015

@gabuchah ked ti to tak vyratal sa tes 😉 praca v bare fakt tazka pre tehotnu,neviem si to ani predstavit,ja pracujem ako vychovavatelka v SKD predtym som robila ucitelku v MŠ cize deticky a ta praca bola pre mna skor oddychom ako pracou 🙂

gabuchah
20. dec 2015

@stanka2612 jeeej, tak ty budeš skvelá mamča 🙂 určite máš kopec trpezlivosti a s deťmi to vieš 🙂 ja by na to asi nemala nervy, keď občas počujem ten krik a hluk zo škôlky 🙂 to potom verím že by si rada do práce 🙂

aber
21. dec 2015

@gabuchah ja pojdem v 32 týždni... To znamená, že ma vypíše ku dňu 31 plus 0? Či 30 plus 6,ja som z toho jeleň 😯😯😯😯😯

stanka2612
21. dec 2015

@gabuchah no uvidime,vies ako sa vravi,ze vlastne je ine ako cudzie 🙂 snad ho dobre s muzom vychovame... 😀

stanka2612
21. dec 2015

@aber ja som z tychto zapisov tyzdna jelen tiez...ale ak pojdes v 32 tak datum si vies v kalendari vyratat podla toho,kedy sa prehupujes do jednotlivych tyzdnov 🙂 a doki ti podla mna vcas povie a vyrata ti to 🙂

aber
21. dec 2015

@stanka2612 no zajtra idem a uvidím čo povie 😊

matya.b
21. dec 2015

Ahojte v poslednych dnoch sa mi stale chce spat, byvate aj vy take ospale? A to som uz mesiac doma.

lenadka
21. dec 2015

@matya.b mne ani tak nie spať, ako som strašne komótna, néééchce sa mi, pomalá a nemotorná 😀

pahu
21. dec 2015

@stanka2612 Aaaale, soplíky a kašel. Ale aspoň som si konečne oddýchla 🙂 Dnes som už v práci, už mám asi o deci soplíkov denne menej 😀

gabuchah
21. dec 2015

@aber spýtaj sa dokora, bo ja už tiež neviem...🙂 ja som mu iba povedala, že kedy mi vychádza materská koli tomu aby som to v práci nahlásila, on to dal do počítača a ten mu to vypočítal....a to sa riadil mojim dátumom 3,3 ktorý sa nezmenil, aj kd ja som si to posunula zasa podla menštruácie a podla grochala na 26,2
ale tuším ty máš termín skoro ako ja, tak začiatkom januára by ti to malo vyjsť...🙂

gabuchah
21. dec 2015

@lenadka tak to sme dve..😀

@matya.b inak spT sa chce aj mne, ale nie tak ako na začiatku tehotenstva a aj tak denne do tretej rána nespím..:( a potom ráno a doobeda by som to doháňala..o nervy to je...