Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 heh tak snad ti este dorastie 😀 😀 😀 😀 😀 si neviem predstavit kolko este narastie....odfot svoje nie? 😉 😉 joj to je strasne, ale hlavne aspon po umelom to hned vyslo....
@mata0312 platim sona...uz viem konecne preco..ved logika..keby ich robil moj doktor u ktoreho mam kartu tak su samozrejme gratis, ale robi ich druhy doktor s ktorym niesom zazmluvnena...tak preto....tito bude najlacnejsie...20e...tak moj muz by.teda hundral keby som toho vela nakupila 😀 😀 😀 nekupila som oblecko ziadne....
Kupila som ten fialovy kocik...neviem za svateho zalozit striesku na vajco...bud nieco chyba alebo neviem...zajtra ten chalan este pride lebo mi nedoniesol adapter na sedacku a tasku prebalovaciu. Ze mi s nou pomoze ale neviem no....nemate niektora bexu??
@stanka2612
@mata0312
@pahu
@lenadka
@mnamkacik
@1234lubka fotila som ho vcera ci predvcerom,aj som tu foto sem poslala 🙂 urcite bude par stranok dozadu 😀 ale mozem este raz poslat 🙂
@1234lubka ja nemam...ved zajtra sa ho spytaj 😉 a krasny je ten kocik,kolko ta vysiel?
@1234lubka stranka cislo 80 🙂
@stanka2612 pytal 170 ale ukecala som na 160 😀 😀 😀 Bude to asi model bexa roxi chrome, novy zo sedackou od 340 som nasla...idem pohladat fotku 😉
@stanka2612 tykoki sak ty mas brucho jak ja niekedy v 20tt 😀 😀 😀 mne sa zdaze mi velmi trci 😀 😀 😀
@1234lubka super cena 😉
@1234lubka ja uz cakam jak na sopel,kedy mi vyhupne na krasne ako mate vy tu 🙂 a vidis napriek malemu brusku mam uz +14kg
@stanka2612 ta nabazosi su tie bexi okolo 200-220...tak uz som nasla ze sa odtrhol nit na sportovej casti, ale to nic novy mi v brasnarstve narazia za 1euro, a jedno koleso trochu hapruje brzda...muz sa na to pozrie vravel ze to velka chyba nebude....
@stanka2612 ziadne brucho 😀 😀 to nechapem 😀 😀 kolko si pribrala?
@stanka2612 14?????????????preboha ato kde??? 😀 😔 😔 😔 😀 😀 😲 😎 😀 😔 😕 😔 😨 😨 😔 😀 😲 😎 😀 😕 😨 😕 😕 😕
@stanka2612 Aj ja som sa chcela opýtať že kde máš tých 14kíl? ??
@stanka2612 pri takej vyske si nosila 36??? 38??? To si sa ako vpratala to tych veci? Ja mam 173 a tie velkosti mi polovica bola kratka...bud rukav, alebo nohavica alebo tesne nad bedra ze mi ked trochu pupok bolo vidno...
@1234lubka uz viem,v ktorych obchodoch mam kupovat 😉 rifle iba v kenvele alebo v zare alebo v h&m predlzene 30\34 na dlzku bluzky tiez,vela veci som si dala potom presit krajcirke (nadrabat rukavy),v c&a maju tiez celkom dlhe veci,musim proste hladat a skusat,boty iba v deichmanne kupujem,inde nemaju moje cislo a tak...za tie roky uz viem co a ako...musim len hladat vzdy...
@1234lubka a vela triciek a svetrov hram na trojstvrtove rukavy 😀 a sekace su tiez super,odtial mam vela veci 🙂

@snehulienka82 Ja svoje hodnoty neviem. Len viem že je to OK. Tiež som sa obávala, žže budem musieť byť bez sladkostí, tak som večer pred tým priam "vyžrala" všetky Mikulášske balíčky... Neboj, bude to OK 🙂