Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dnes poradňa, som zavretá úplne, fešák je dolu hlavičkou, vyšli mi pozitívne protilátky, tak dnes znova krv a pošlú to do nejakého špeci labáku do BA, vyfásla som železo, lebo som chudokrvná-ale nie tragické hodnoty, jemne pod limitom, na budúci týždeň mám ísť na veľké morfo sono v 30tt. Na materskú ma vypíše bud 3.2 na poradni, ale najneskôr 15.2. vraj ako budem chcieť, sama neviem kedy ísť....
@mata0312 termin mam 14.marec ale tu na konovy mam 12.aby mi sedel tyzden....vsade kde zadam pisledne kramy mi vyjde termin 11-12.3 a doki dal 14.3. ta neviem. Ked som raz posledne kramy mala prvy den sobotu tak aj tyzdne podla soboty pocitam nie? ze vtedy zacinam novy....a 6 tyzdnov pred terminom je nastup na MD nie?
Baby! Veď ja neviem či je naše mimčo hore-dole hlavou a ani kedy pôjdem na materskú 😀 Každopádne ja končím len 29.tt a 1.2.2016 mám ešte štandardnú poradňu. Predpokladaný termín pôrodu je až 30.3.2016... Tak snáď mi niečo lekár povie 🙂
@1234lubka tak som bola, sestricka si nas zapisala na papierik a ze ked pojdem z porodnice mam zavolat, ona mi povie kedy prist a co doniest, dala mi karticku s tel.cislom a opytala sa kde byvam + ze doktorka ma podmienku ze deti ockovat, ak by som bola proti ockovaniu ze nas nevezme 🙂
tak ja mám termín 13.3. tak uvidíme,malá už je otočená dole hlavou.v ten den má narodeniny aj moja prvá dcéra,tak to by bola sranda.ja mám 11 takže budeme všetky tri oslavovať naraz...
Tak baby... I keď podľa termínu sme 32+4, sedí to stale na prvý termín konca februára 🙂 čiže podľa sona teraz sme 33+4 a váha 2200g,riadna baba 😀 nech len rastie a ide skôr 🙂

@1234lubka a ty mas kedy termin? Tu.na.konovi ty mas 67 do porodu a ja 68 a preco.ides o 7 dni.skor na matersku? Zaujmave