Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
Erička ty všetko zvládneš nebojkaj, ty si šikulka!!!!
A ak bude treba prídem na pomoc hihihi....
A Rebečka je dosť na Teba naviazaná,ste stále spolu (moja bude mať 7 a tiež to poznám), a ten vzdor, asi sa už cíti ohrozená novým mimi, ale nebojkaj ako Edinku prinesieš domov uvidíš, ona si ju zaľúbi.
došli mi kojace podpirky! no neviem,či som nemala objednať väčšie.... idem skúšať.
@sunnygirl presne ja si nemôžem vynachváliť ten ročný rozdiel uplne super....
@lenkaaninka stíhala si to v pohode? Predsa len sú to dve malé detičky. Moja známa pred týždňom porodila dvojičky a majú staršiu dcérku a tá bude mať v auguste dva rôčky a vyžaduje si teraz najväčšiu pozornosť 😨
ja myslím že čím je dieťa staršie a rozumnejšie tým viac si uvedomuje že nebude mať 100% tnú lásku a pozornosť po príchode dalšieho babatka lebo to sa jednoducho nedá a menšie detičky si to neuvedomujú a eri ty to máš ešte vcelku dobré aj ked to záleži od povahy dieťatka...
@sunnygirl nič iné nezostávalo staršia pobehovala v pavúku a menšiu som pritom kojila a na striedačku...mm na kamione na mesiac chodil preč ...to už bol stereotyp a nerozhádže ťa nejaké pišťanie o plyšáka lebo sa už obrníš...ale malá Lenka tá bola dobré bábo od 4 mesiačikov spávala dva krát za den a potom zalahla o 6 večer a spala do rána bez uspávania do postielky zhasnúť a až do rána...tak to celkom išlo lebo staršia bola prvá ta bola rozmaznaná ale mladšia už na to nebolo kedy rozmaznávať...išlo to potom samo najhorši je prvý rok a potom je to super..
caute babule...u nas zatial neprsi,idem sa osprchovat a potom ficim kocikovt sestre maleho..aspon si zabehnem na postu zaplatit telefonny ucet...ziadne nove babo?no musim uz porodit nech sa to tu zacne zase posuvat trochu 😀
@lenkaaninka no ved hej ani my sme nechceli velky vekovy rozdiel ,,,takto to je super .lebo rebi pojde v septembri do skolky a ja budem s malou doma.....ale ona ma teraz velmi hrozne obdobie,za vsetko pisti ,stale by chcela byt u susedov a ked ju nepustim tak chyta hysak a neda si nic vysvetlit....a preto sa bojim ze ked uz bude aj mala ze mi prasknu nervy 😖
@sunnygirl joooj vieš ako sa teším po 6 rokoch ako na prvé...a som šťastná že chlapček...tak ho vymagosím...juuuj...
teraz sa bojím že ho rozmaznám jeho lebo chlapček bol teraz želaný ako sol... 😉
trochu sa bojím toho ako to budem stíhať staršia začne do školy chodiť v septembri a ako oni sa velmi tešia stále paťko paťko ale behajú tu do noci a ráno skoro buntošia ale ja ich hned spacifikujem.... 😀

@sunnygirl ja ju stále volám Pindulka... je to nechutné,viem,ale neviem si pomôcť... moj muž sa za to na mňa hnevá,že ako to môžem... uvidíme,čo sa jej bude hodiť: Kristínka, Kristuľka, Tinka, Kikuška, tak ju všelijako voláme.