Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@mirka285 ahojte, jeee aj my mame krst 12.9. ale v ivanke pri dunaji. 🙂
Davas urobit malej aj nejaku krstinovu tortu? lebo ja jej chcem dat spravit, len neviem kde, pozerala som na www.cukraren-ludvik.sk, robia perfektne torty, ale oni su az v petrzalke, tak hladam nieco blizsie.
A krstinovu kosielku a sviecku kde kupujes?
@mirka285 dieťa nezosobášených rodičov pokrstia, problém je vtedy, ak krstní rodičia "žijú v hriechu"..ak sú rozvedení, či nezosobášení..malého mi pokrstili v pohode, ale nemohla som byť krstnou pre bratovho syna, lebo som druhýkrát vydatá (prvýkrát v kostole), ani muž nemohol byť, lebo žije "v hriechu" so mnou ..neznášam tieto stredoveké cirkevné pravidlá..cirkev ma posudzuje horšie ako vraha, čo oľutuje svoje hriechy...ten dostane rozhrešenie, ale rozvedení nie
@monline no ja viem baby ze ta kosielka sa neoblieka,ale my proste taky zvyk nemame,takze ja ju kupovat nebudem...a ja som krsna mama a nie som vydata,my mame asi moderneho farara ale on taketo veci neriesi ci som ci nie som vydata a podobne....ale sviecku pouzivame aj my,po krste ju odlozime a dieta si opat berie tu istu na prve svate prijmanie 🙂
@oacka aj moja je ukecana a najma ked sa zobudi,,,ja rano este spim,,ale ked na na spusti a este k tomu prida ten svoj rozkosny usmev,,hned som na laktoch a debatujeme,,,najnovsie sa chce roozpravat, ked ju kojim,,,akonahle sa na nu pozrie, nahodi siroky usmev a hrkuta a mlieko jej steka po brade 😀 😀
@merikac pri Nike a synovcoch moja mama vyšívala košieľky s menom a dátumami..a keď bola krstená neterka Evelinka, svokra (či niekto) vyšil košieľku, ale bola príšernáá..tak som narýchlo vyrobila podobnú košieľku ako Danielovi, len bola zlatá kontúrka a ešte i pán farár ju pochválil, fakt bola krásna...
@oacka presne to robi aj nasa, kuka ci mlieko dostava odo mna a ci ju sledujem

Ďakujem za Vaše odpovede ste zlaté 🙂 😵 😀