Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@karinnka nieco take maju http://www.vasekociky.sk/ a tento pan predava na blsaku
@mirka285 dikes za odpoveď. maxi cosi sme pozerali aj my,zdala sa nám ľahšia ako tá čo máme. tak sa popýtame na tie adaptéry,dúfam,že too majú aj v KE. kočík Teutonia sme našli v košickej Kike! ale pani predavačka nám vobec nevedela poradiť,že to sme si už mali naštudovať na nete.... 🙄 vozíš v nej malú? naklikávaš na kočík často?
@kafoditka veľká vďaka, a koľko stála? je to drahšie či lacnejšie ako Maxi Cosi?
Kukam ze riesite sedacky...... Do akej váhy sú vlastne vajíčka? Mám pocit že pri našich 5 kilach , b
vajicko o chvíľu nahradime.......
@cigaretka5 píšu že do 13kg. ako s tou modrinou?
@meruska dakujem 🙂 ja som ich nasla na stranke www.svetkocikov.sk ale oni maju predajnu len v bardejove....tak asi zajtra skocim na Blsak
@cigaretka5 tak skoro tu sedacku nenahradis,treba si uvedomit ze dieta iba prve dva mesiace tak rychlo pribera,potom to uz ide pomaly...
dievcata zajtra 17.15 bud na markize v reflexe hovorit o modernych latkovych plienkach kuknite si 😉
no ked si spominam bracho kupoval sedacu pre svojho krpca po pol roku ja co som nasla tak dalsia kategoria je od 9 kg
@cigaretka5 vsak ale ked bude mat dieta 9 kil nebudem predsa kupovat novu sedacku ked tu co mam je do 13 kil..
ved nekupujem sedacku na pol roka,vajicko mi do roka vydrzi urcite...

@karinnka ja som s vozidielkom spokojnucka 😉 chces nafukovacie kolieska? aky mas vo vyhlade??? my sme sa uz boli previest okolo jazera a nebol problem..