Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@tinaki1275 ja pridem aj s malou aj s mm na more a 6 mesiacov 😀 😀
@maxara - maxi cize este sa rozhodujes kedy dat nausnicky majelj? ja tiez nad tym premyslam. urcite chcem dat nastrelit, lebo ked som bola v pondelok u pediatricky a tam malemu 2 mesacnemu babatku prepichovali uska, to bolo nieco neskutocne zleeeeeee !!! taky plac u dietatka som este nikdy v zivote nepocula... ☹ mamicka toho babtka normlane radsej vysla z ordinacie lebo to uz nezvladala... ale zrejme to je indy - vindy...kazdy ma iny prach bolesti...
ahojte kočky
ako sa dnes mate? Ja akurat upratujem, maly spinká- uvidim dokedy mu to vydrzi..... 🙂
Tesim sa, ze maly nedostal teplotu po ockovani, je to dnes sice treti den, ale to by nemal uz dostat.
Ako reagovali vase deticky na ockovanie?
@bambola waw uz som jednu nalakala..a jedna izba vam bude stacit? a jeden plat?upozornujem vopred ze moja mala je hyperaktivna uz teraz 🙂
caute baby,
ja som bola dnes s malym v detskej fakultnej na Kramaroch skrz tu jeho zvacsenu oblickovu platnicku a som rada, lebo to ma v poriadku 🙂 Ale samozrejme som sa vytocila do nepricetna, lebo zaparkovat na kramaroch je uplne nemozne a ked KONECNE najdete jedno volne miesto po pol hodinovom bludeni tak nejaky cesky chuj musi parkovat cez dve miesta! 😠 😠 debil.. Potom som skocila do Baumaxu kupit si nove velke kochliky a dnes idem presadzat moje kvetinky - teda len tie dve, ktorym sa u mna dari 😅 Maly mi akurat zaspal, idem trochu upratat a potom s nim pojdem na prechadzku..
@katty17 ja budem chodit s malym plavat na Zahradnicku do SNOPu, to mam najblizsie...
@katty17 nie nerozmyslam.. toto je nedorozumenie.. reagovala som na stary prispevok, co napisala sarai na strane niekde predvcerom a to tak, ze aj to baby zle pochopili, tak uz to nejdem rozoberat..
Idem dat Ninke prepichnut usi po ockovaniach, teraz dostane na uvitani do zivota krasne nausnicky, ale tie nie su na prestrelenie a tak dame si uska prepichavat.. snad to zvladneme..
a ozaj, mna boddezov pribeh dojal, paci sa mi ako sa stara o malicku....aj ked urcite by to mala byt samozrejmost, ze rodic sa stara o svoje dieta, a je to jedno ci je to mama alebo otec....ale v dnesnej dobe uz nie je nic samozrejmost, tak klobuk dole pred nim. Jasne, ze to z boddeza nerobi nadcloveka, ale myslim, ze o to mu ani neslo.
Chcel sa podelit o svoj pribeh. 🙂
@bellablonde 😀 Bellinka dakujeme za gratulku k mm meninam, odovzdam 😉
@silvia.vesela moja mala zvysenu teplotu a bola uplackana nasledujuce 2 dni po ...evidentne ju bolela nozicka,ale zvladli sme to .. 🙂 uz teraz mam ale obavu z nasledujuceho 😒
@kafoditka - domi a kedy chcete zacat chodit? vraj na pasienkoch je tiez take cosi pre babatka. je to vraj novucke a skvele. kamoska tam chodila a odporuca. vraj tam ani po skonceni plavania nevyhanaji maminky s detickami... cize mas kopec casu na obriadenie seba aj maleho... lebo vo viacerych centrach dost nahanaju :(
@silvia.vesela Ahoj Silvi, vidis, tebe som chcela este IP napisat.. ked neodpisem hned, potom zabudnem.. tak idem na to 🙂
caute kocky ste tu vastky s babetkami co su narodene v juli?
len nedavno som sa zaregistrovala mam konecne trosinku casu ze sa opytam mam 2mes.dcerku a dost place je strasne nachylna na moju stravu nikedy ked si nedam pozor place od bolesti bruska aj cely den vie nekto poradit co ma podobny probleem?dakujem

@petrap001 ja dufam ze nejaku au-pairku nalakam na more a 6 mesiacov dovolenky ... 😉 aj ked nie je zvykom ist robit au-pair do grecka...ja by som tiez rada pracovala aj v zime,ale bohuzial..tu nic nie je..skapal pes... 😖