Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@tinaki1275 to je asi tym,,ze to mame stale doma,,tak isto nemam rada kacku, vyrobky z prasata,,,,keby sme to mali asi len raz za uhorsky, tok,,tak mi to pride vzacne a pochutila by som si na to
@tinaki1275 uctovnictvo ani nie,,ale pracujem s tovarovymi fakturami,,nahadzujem tovar do systemu a nacenujem ho,,aby ho mohli predajne predavat
@monline o nie tie tu stoja , ja si obcas rada vyrazim s kamoskami ale pravda je ze na svk som pila viac..tu sa pritrafi tak raz za 2 mesiace..🙂)greci vobec nepiju a ani na svadbach ..
@merikac jezis kacka..dala by som si🙂)..to asi nie je moc zaujimava robota.. 😒
@merikac to musi bht na nervy ,ja papiere nenavidim ..asi to vyskusam na mamu s tym fernetom ...
baby,,bola som skontrolovat malu,,a ta mi uz zacina "lozit"...proste ju nenajdem na svjom povodnom mieste,,ale uplne niekde inde,,musela som uz dokola postel oblozit,,aby nespadla
@merikac no dohodla,od aprila s novou cestovkou -nemeckou ..ako delegatka..navrat k starym dobrym casom 😢..no inac sa neda len tam mam pohyblivu prac.dobu ..a auto a benzin zdarma..a slusny plat ..a s nemcami a rakusanmi sa dobre robi ..aj ked su narocni ..
@monline nezlakni sa po predjedle je to rozvarena ryza(pilav sa to vola) a varene kozie alebo jahnacie maso ..to ako prve jedlo , potom je to druhe uz lepsie vacsinou bravcove pecene v rure so zemiakmi ..
@merikac no ja tiez malu ulozim a najdem vzdy uplne opacne..mala som tie vankusikyco sa obklada posteilka len na polovicke postielky a dokupila som aj nadruhu mala tendenciu vystrcit nozku pomedzi tie..no neviem ako sa to v slovencine povie len v grectine..😢(zabudam..blbnem..
@tinaki1275 a je tam švédsky stôl, či kopec čašníkov, čo ponosia pred každého tanier?
@merikac info meetingy budem mavat vecer po 18 tej , to je mm doma, a ked mam letisko tak bu d pojde so mnou (dojde aj moja mama na 2 mesiace a jedna sesternicka 16-rocna na dalsie dva ) alebo ju bude strazit mm ,vezme si asi od aprila 3 mes.matersku dovolenku ,ma na to narok lebo robi v statnom sektore..a oni smu az 9 mes..ja beriem len 6 a tak ma narok este on na 3..
@monline kopa casnikov.. a vacsinou to nie je nic moc kvalita , da sa kvaline uvarit pre 1200 ludi?...mne ta rozvaren aryza chuti len ake je uvarena s kuracim vyvarom ..s kozim mi snrdi ..☹
inac mne mala nechce teraz uz vobec na brusku dvihat hlavu ..proste si lahne na rucku a cmula si pasticku ..a smeje sa..ale v naruci ju pekne drzi ,obcas sice este padne ale myslim ze to nie je problem..
@tinaki1275
@monline a ja syna a dame ich tam do kopy 😀 ,,,,,,,,,,,,,jaaj,,ale sa vnucujeme
@tinaki1275 no , ale teraz vazne,,keby som tak chcela ist k vam na dovolenku,,vedela by si zabestelovat nieco co by bolo lacnejsie ako nasou cestovkou?!
@tinaki1275 k vam- myslim tym grecko,,nie konkretne vasu rodinu 😀 ..ale sak aj vas by som kuk 😉

@monline mne mam kazdy rok nosi nieco take ,tento rok malinovicu ,minuly marhulovicu ..predtym hruskovicu ..len fernet nie a nie priniest ..teda ona to nosi mm a tenvobec nepije..🙂