Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@mirka285 ja robim lecove sote: masko nakrajane na kusky opeciem, pridam leco (najlepsie je domace), sol, cierne korenie, podusim a tesne pred koncom pridam kyslu smotanu. Ako priloha je dobra ryza, hranolky, opecene zemiacky ale aj grahamovy chlebik. Hotove je to za 15 minut. Dnes sa mi nechce dlho varit 🙂
ale ja mám konečne tú fazuľovú s údeným mäsom,čo som sa ju už týždeň chystala uvariť! mňam, dnes je taká dobrá odstáta. 😀 😀 Kika zatiaľ na fazuľu nijako nezareagovala...
ja mam navareny granatir, aleeee take dobreee tiramisu by som si dala ku kavicke poobede 😉
idem sa chystat ku kadernicke, budem za peknuuuu 🙂
aj ja rozmyslam nad ostrihanim....vlasy mi riadne narastly..ofina je uz udesne dlha....a nakoniec ich aj tak vzdy dam do gumky....
uz aj po niecom poskulujem na nete 😉 len neviem ci chcem polodlhe ci kratke ...
Jooooj baby ja sa tak vytesujem 😵 😵 maly mi krasne spapal mrkvicku a vela 🙂 Kiez by mu to pekne papanie ostalo 😉

@meruska ja sa tiež čudujem.. 😀 ešte som sa ani k športiaku nedostala,nechce sa mi riešiť ďalší kočík,lebo už vidím,ako budem zas vymýšľať. 😀 😀 ten druhý čo dala karinnka sa mi najviac ppáči. túším ešte niekto hodil podobný.