Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
Dobré ránko prajem, 🙂
aj keď bude vraj celý týždeň hnusne a upršano.
chcem sa vás opýtať na vlasy po pôrode. Začali mi veľmi vypadávať a neviem, či je to preto, že po pôrode, alebo že je prechodné obdobie. Nikdy mi tak veľmi nevypadávali 😖
nie som samá, čo tak skoro vstávam................asi už kolo tej 5:00 a to každé
švagriná tvrdí, že to odtoho, že sa menej česem, to je síce pravda, že moc nestíham, ale asi je to blbosť, ináč Marko zase zaspal a ja teraz čo? ani zaspať(za chvíľu vstane Eli), dám sa do upratovania takého na oko tomu hovorím. Dnes idem k dr. na pľúcne aj ušné, aj k obvodnej - ak bude všetko ok, nech ho môžu konečne zaočkovať, zase celý deň odfláknem po nemocniciac lebo sú 3 na rôznych miestach, šak čo tréning..................... s dvomi deťmi 😝
bre ranko: risko buntosi uz od stvrtej.. vyzeram ako angorak... 😉 krasny den vsetkym julovkam a krasnym dietakom
@mirka285 moja tiez nie je kocikova. zo zaciatku to bolo presne tak isto, ze spala. ale odkedy je zvedava, tak tam nechce vydrzat. a ani sportiak moc nepomaha. no ked ju dam do sedacky a tak ju kocikujem, tak vydrzi pekne. a ked bude sediet, tak sa jej hadam bude pacit uz aj ten sportiak.
inac to nositko, ja mam manducu a tiez som si myslela, ze tvarou ku mne sa jej to nebude pozdavat. ale je v nej velmi rada. normalne sa pokuka a potom zaspi a vie tam spat aj vyse hodiny.
ahojte, ako vidim, tak uz viacerym rastu zubky. kto uz vsetko ma? a hlavne, ako vam vychadzali? moja nada je zo 3 dni taka nervoznejsia a mala aj trochu zvysenu teplotu vecer. no dasno nema cervene ani opuchnute. tak o zuby asi nejde.
Dobre ranko vospolok 🙂
von je otrasne, som zvedava ako malu zabavim na cely den 😉 ale chystam sa upratovat lebo som minuly tyzden kvoli uceniu vobec nestihala. Uz ste umyvali okna?
@mirka285 gratulujem k zubkom. vcera som sa pristihla ako malej otvaram papulku ci tam aj ona uz nejake nema 😀
inak dnes ma moja bobka presne 4 mesiace 😵
Dobre rano, babulky 🙂
Tak dnes je pekne hnusne vonku! 😒 Ja mam tiez naladu pod psa. Ked to takto pojde dalej o chvilu budem plesata a este som sa zobudila s brutal bolestivou hrcou v prsniku 😒 😠 A mm ma home office - takze robi z domu 😝 Nie zeby som nebola rada, ze je doma, ale tie reci okolo .... @maxara - maxi, predpokladam, ze ty ma v tomto chapes. 😀
@bambola blahozelame!!!! to upratovanie musim stihnut dnes aja ja..a vobec sa mi nechce..☹

ja miznem spat....dobru prajem vsetkym🙂))