Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
co varite okrem kapustnice na Silvestra?.. 😀 lebo po dlhych rokoch ostavame doma a potrebovala by som nejaky dobry tip ... 😀 vopred dakujem
@mirka285 @bambola mm hned ako zbadal nalepku v tej obalke od jeho rodicov, zmizol, vratil sa za dve minuty a ze pod, umyl som okno a tuto kufor, ale tam sa to nezmesti, kam ju nalepim? tak mame jediny v celom svete nalepenu nalepku v strede dole na narazniku 😀 ale ked my mame tak blbe sikme to zadne okno, a kufor taky clenity, ze by to nebolo nikde vidiet 😒
@luludi ☹ ale zas lepsie, ako keby sa to zhorsilo
baby neuverite, ale prave som vesala salonky na stromcek 😅 mala som ich nachystane, naviazane a nebolo toho pana, co by ich tam povesal.. a teraz mi prisli nasi 😖
ahojte 🙂
viem,ze sa to tu davnejsie rozoberalo,ale chcela by som sa opytat,ake mate umyvacky riadu.ja tomu moc nejako neverim,ale po poslednych 2 tyzdnoch som si povedala,ze to vyskusam,lebo nerobim nic ine,len varim a riad umyvam,ked mam manzela doma.tak babule poradte nejaku dobru,aby som pred tym nemusela riad namacat,nech poriadne umyva,aj vysusi...
@zuzik1983 ja ti odporucam spytat sa v obchode,lebo elektrospotrebice idu stale dopredu,ja mam Whirpoolku,som s nou spokojna,ale uz ma vyse roka,takze urcite su uz novsie a lepsie na trhu...ale jedno viem urcite-UMYVACKAA riadu je NA NEZAPLATENIE...neviem si to bez nej predstavit...
@bambola tesime sa velmi 🙂 posleme si este IP alebo sms a dohodneme sa, ze kedy. 😉
@maxara salonky? uff.. zive salonky som naposledy videla na stromceku este v detstve 🙂
@zuzik1983: my mame kuchynsku linku z Ikea a aj spotrebice sme brali priamo odtial - mame minikuchynu 🙂 ale umyvacka je od Whirpoolu, pre nas bolo dolezite, aby bola uzka - riad umyvam kazdy druhy den, nemusim namacat a pekne sa vysusi, sme spokojni 😉
@zuzik1983 ja mam zanussi a som velmi spokojna ozaj a odporucam velkuu....nie tie mrnave ,teda nasa je velka a aj tak ju pustam niekedy aj kazdy den......ten kto vymyslel umyvacku si zasluzi Nobela.. 😀
@maxara ja som este tiez tu nalepku neobjednala dobre ze si to pripomenula hned idem objednat ,aby som ju mala ked dojdem..
Ahojte, vcera sme boli na kontrole na Kramaroch, troska je to lepsie, v pondelok mame zase dojst...
Inak som stale nevyspata, dnes sa zobudil o druhej v noci a spustil rev, ktory trval hodinu. Samozrejme, ze potom okrem toho vstal este dalsie tri razy na kojenie... Vzdy vstavam 4 razy za noc, s tym, ze maly ide spat okolo pol jedenastej. Minule som sa tesila, ze len tri razy, ale to zaspal az o pol dvanastej a predtym sa dve hodiny jedoval.
@zuzik1983 - my mame Siemens a celkom dobra je.
@maxara - 🙂 ja zase rozmyslam dokupit este cervenu retaz🙂
@gabika41 - my robime zemiakovy majonezovy salat, vajicka, sunku, z toho potom misy - ruske vajcia...
@luludi ok, len asi v rozmedzi od 12-14 davam prikrm ale inak doobeda poobede , ako je vam lepsie, mne pospi kedykolvek (snad to teraz nezakriknem, klop klop) aj ked teraz su uz dve hodiny a mala este stale spi a este nepapala mrkvicku a zemiacik 😠 ale tak snad je to vynimocne lebo sa rano zobudila nejaka mrzuta, tedaaaa zobudila ju stara mama telefonom 😀 (aby to bolo na koho zvalit 😉)
@luludi veru, zive salonky.. ako je to mozne? ved ich je plna rit v obchode.. tolko ich maju, az ich predavaju, ako hovori moja mama 😀 a inak, rozhodne nemaju tu nechutnu salonkovu chut.. ja mam kupene KOKO salonky a bananove 😉
@zuzik1983 nechapem comu neveris na umyvacke riadu.. rozhodne setri vodu a riad umyje ovela lepsie ako ty pri rovnakej spotrebe vody a saponatu (nehovoriac o elektrike a plyne).. a ja teda, tym ze jedavame len dvaja a mam klasicky velku umyvacku, teda 60cm siroku, ju niekedy plnim aj dva tri dni a veruze malokedy najdem nieco prischnute alebo zle umyte.. jasne ze nejake zaschnute pripaleniny nie vzdy umyje dokonale, ale rozhodne to za pokus stoji a ten zbytok uz lahko oskrabkam.. este sa mi nestalo, zeby som ja umyla pohar krajsie ako umyvacka.. a ozaj, ja mam ARDO
@tinaki1275 noveru.. uz maju nase ratolesti 100 rokov a ty ju nemas? 😀
@gabika41 kukni sa do niektoreho mojho stareho albumu, tam je ta nalepka s fotkou.. ale neviem veru uz aka to bola firma, ani link nemam, lebo mi to svokrovci dali spravit, tusim mm k meninam
@alllexa co ti budem hovorit.. minule sme tu rozoberali, ze @bambola a ja mame netradicny stromcek, lebo nemame svetla.. a ja som mm povedala, ze pozri na ten stromcek, vidis? a on ze nevidi, ze co ma byt.. a ja ze Presne tak, nevidis.. lebo nema svetielka.. Vtedy mu bliklo, ze ozaj, nema svetielka.. 😅 tak sme sa dohodli, ze kupime vo vypredaji nejake take obycky hlavne jednofarebne, bud zlte alebo cervene, ale teda ja by som chcela zlte.. dosli svokrovci a mm ze, aha aky mame pekny stromcek, ale nemame svetielka.. a oni ze co sme nepovedali, ved oni maju aspon trojo.. na druhy den nam ich doniesli, rovno dva druhy.. jedni uplne stare a druhe este starsie 😅 z coho vyplyva, ze uz svetla mame, otrasne ale predsa a ja mam zakaz kupovat nove 😠
@zuzik1983 ja mám elektrolux 60cm už štyri roky a som veľmi spokojná, využili sme ju aj na veľkých rodinných oslavách u nás, ked sme umývali riady po 35 ľuďoch, ale zaplníme ju zhruba každý druhý deň...výborné aj na umývanie zaváraninových fliaš
@maxara ako sa umýva pohár? nepamätám si 🙂 inak- nika ešte neumývala riad tuším nikdy
@bambola včera som to tu narýchlo vypla, lebo malý sa zas prebral..strašne zle mi spí posledné dni..večer kašľal a chrapčal, ráno mal 37,5, tak sme šli k lekárke, ževraj má rozsiahly zápal priedušiek, divila sa, že má takú dobrú náladu pri takom zápale..ale CRP mal len 8, kašle len od včera, nádchu mal pred 2 týždňami, ale po nasivine mu fajn prešla..nepočula som to zatekanie hlienov, tak nechápem, ako mohla počuť taký silný zápal priedušiek...a- antibiotiká mu nedala, že mu mám kúpiť sinupret, calcium a multivitamíny..chápeš to?
prišli sme domov, spapal skoro celú fľašku cestovín s paradajkou od babylove, nakojila som ho a spí

@luludi sa ti podarilo 😉 ale esteze si to stratila v rakusku, nielenze ti to donesu ale poodstatne je , ze sa to tam naslo 🙂o par kilometrov vychodnejsie a uz si nahanas doklady po policii 😒