Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
inac, musim vam napisat aky kulturny sok som prezila vcera v Avione 😀
mm bol v pantha rei, si tam cital nejaku knihu tak my sme sa isli prejst po avione a som minala niekolkokrat taku slecinku s asi priatelom a kocikom, nejako sa mi ten kocik nezdal (mala cez neho este aj bundu hodenu) sa mi zdal nejaky uzavrety a maly na to aby tam lezalo dieta, no a nakonie som zistila, ze tam ona kocikuje psa 😲 PSA!!!! 😲 😲 😲 najprv som bola prekvapena, potom mi to prislo vtipne a potom som rozmyslala, ze kam toto az moze zajst 😠 sak ti ludia su neni normalni co cancaju psov, nieto ich este kocikovat 🤐 dufam, ze to doma nikto nemate 😀 😀
@mirka285 ahoj, už si tu chýbala a ďakujem za info ani mne sa ten celozrnný chlieb nepozdával 😉 ešte som sa ťa chcela opýtať aké máte intervaly medzi jedlami, lebo Maťo už tiež veľmi nechce cez deň mlieko ( tak tak ho zje ráno a večer ) ale nám vychádza ( tým, že sa skoro budí ) 6 jedení a už fakt neviem čo mu mám dávať
@bambola super info ja to tiež tak urobím, už mám vybrané papučky ( u Baťu majú od RAK-a )
@bambola tak to je zhruba to co mne povedal moj ortoped..topanocky s pevnou patou ked sa zacne stavat na nozky ..priznam sa davam tak pol na pol ..lebo je z nich nervozna.. 😒
@katarina7777 ani v gr sa nechodi len ked ta posle pediater..ja som isla sama od seba ked mala Leia 2 mesiace a ortoped na mna ze ci mame nejaky problema ci nas poslala pedina,ja ze nie ze u nas sa to kontroluje pravidelne tak to nechcem zanedbat ,tak bol nadseny ze to je velmi spravne..a teraz som v 7 mesiacoch ked sa zacala stavat bola zase ,pre istotu a tiez mi povedal ze som dobre urobila ..tak som spokojna ..uz viac netreba ist ..radsej chod..
prijemny podvecer..
uz sme domka, Ninka bola perfektna, ukazkova.. dostala zase nejake oblecko, krasne gatuse na traky s cervenym trickom a bodynko ruzove, taqke na zapinanie vpredu. Napchali sme sa ako prasiatka, mnaaaam..
@kafoditka Domi, varila som moju polievku (volam ju moja, lebo som ju robila podla mojich predstav a neviem, ci existuje na nu recept.. akoze nechcem si ju privlastnovat, ale skratka som ju robila z hlavy) a druhe bol zemiakovy nakyp plneny bryndzou, slaninkou a cibulkou.. a rada by som si dala, ale nemam kam, lebo o 11tej sme sli k svokrovcom, kde sme sa tak nazrali, ze toto jedlo moje az na zajtra.. a to ani nehovorim, ze mama nam nabalila plnenu papriku a svokrovci tiez nejake jedlo z dneska, cize minimalne do stredy nevarim 😒
@aalexis007 super, a ako bolo? 😀 a inak, ja sex s tm nemam 😀 😀 len s tym mojim (mm=moj manzel)
@macik27 to je strasneee 😔 ja si neviem predstavit, ze by toto obdobie bol mm prec a nie s nami..
@kafoditka no cosi, kazde dieta ma mat svoju matku 😀
ale mohol by im vyberat aspon kvalitne matky, nie take kur.icky 😠
http://www.cas.sk/clanok/193822/kollar-uz-dalsi...
@vierkaha mne dr poradila, kedze aj nam vychadza minimalne 6 jedeni (kedze papa menej), ze mam zacat davat Ninke obed normalne tak, ze polievocku a potom dalsi chod druhe.. a ked sa tak stane, ze vstane skoro a doobeda spat moc nechce, tak nam to tak vychadza, vtedy jej dam na obed iba zeleninku (rozmixovanu a redsiu, ako polievku) a potom spat a ked sa zobudi, dostane druhe.. cize masko zemiaky a nieco v tom, alebo masko ryza.. masko cestoviny.. samozrejme vzdy s nejakou zeleninkou.. Ale ked chce este pred doobednajsim spankom mlieko, tak davam to a tym padom len "jeden" obed (nerozdeleny)
@kafoditka nie s Heringovou,on stihol popri nej zbuchnut nejaku dalsiu cajocku..no fakt neviem ako to ten Kollar robi 😀
@katarina7777 ale kolko kalorii spalis pri tom zehleni 😉
@vierkaha nam vychadza 5 jedeni,ale to preto,ze v noci sa nebudi a rano vstava azokoloosmej,ale tych 6 jedeni je v pohode co mate...no a vymyslat,veru ani ja uz neviem,ze co 😕
@maxara ja som robila dnes cinsku ostrokyslu a strasne sa mi vydarila,som pysna na seba,ale pouzila som original suroviny a fakt supova je 🙂
@tinaki1275 Mati kralika som v zivote nerobila ale mamina ho robi tak,ze ho prespikuje slaninkou a da piect normalne do rury,aj s cenacikom... no koceny som sa zase rozkecala,aj mala mi uz zaspala,tak idem cvicit 🙂
To je dilino ten Kollar, normalne mi doslo luto Heringovej, ze ju kontaktoval novinar a takto sa to dozvedela 😖 no ale co cakala od vecneho suknickara, skor ci neskor by ju prekvapil tak ci tak si myslim..
@mirka285 Miri, mne ten dr z NR, kam chodim, povedal, ze muzi sa nepozeraju na pekne zeny, ale na take ktore pekne krutia zadkom, lebo to svedci o ich plodnosti, teda spolu s feromonmi, co zeny vysielaju.. cize muz chcejuci sa namnozit pudovo rozozna taku... akoze pritahuje ho a ani nevie preco.. tak mozno ten Kollar je taky pudovo zalozeny.. alebo smyka vsetko co dycha okolo neho a a predtym to ubezpeci, ze si da pozor 😀 😝
jaaaj baby som sa chcela opytat, mate niekto ten poharik na ucenie sa pit babylove z dm? zaujimalo by ma ci je netecuci lebo to tam nepisu tak neviem 😕

@bambola no asi to tak veru spravim.