Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
ahojte
denisse len 4 kg tak to si dobra. Ja uz 7 ale som nastastie vysoka a pred svadbou som vela schudla tak to zatial nie je moc vidiet...
maxi nachystam vsetko co treba a motto dna bude " bez prace nie su kolace" 🙂
ja celkom rada umyvam okna, byvame v rodinnom dome a okna mame vecne spinave od cesty, takze ich pucujem asi kazdy druhy tyzden 🙂
katka oki, len nie kolace sladke, skor slane typu pizza, oki? 🙂
tatianka, ja tiez rada, ale zas tak casto ee... aj ked ja vlastne si tie okna delim, ze umyjem trebars obyvackove, alebo vsetky dolne... potom zase inokedy vsetky horne...a tak
lucim sa s vami na dneska, idem upratat kuchynu, okupat sa a chrapat. 😔
zajtra a pozajtra tu ma znovu prsat...moje nervy! 😠
katka.. tomu ver, vytasime svedske handry a raz dva bude vsetko hotove... Len ci stihame vsetko dobre z talianskej kuchyne ochutnat za jeden tyzden 😉
kafko ved ale cely den hram... ani neviem kolko je hodin, keby nebolo panelaku... 😀
katka dobru noc
tatianka... take pizza stangle so syrovym, cesnakovym a pikantnym dresingom!!! 😉
ahojte baby ako sa dnes mate? vcera ste mi narobili chutky tak som si dnes dala magnum almond....mnaaaaam
inak vsetko v pohode..? potom Vas docitam, idem dopísať kapitolu.....
http://pauzicka.zoznam.sk/hry/Zabavne/Zen_Blaster
tatianka.. kukni na to, mozes haluzit s nami 😉 😀
jaaaaj to je zuma, mam to aj v kompe, to som iste obdobie hravala a moja maminka na tom fici stale, je normalne zavisla 🙂 🙂 🙂
maxi o 23tej konci, tak do pol dvanastej by mal byt doma... zajtra sa chystame do zahrady, tak vecer sa do toho urcite pusti, ked ho to chyti, som zvedava kolko nahra.. 😉
zapisujeme si do tabulky termin porodu,kolko mame rokov,kolko deti a co co cakame..no a popritom sa dohadujeme ktora viac pribrala a ktora ma ake brusko 😉 inak som sa zase rozculila.som prave oznamila Tomaskovi ze uvarim zajtra luskovu omacku s fasirkou a keby ste videli ten jeho kysly ksicht 😠 proste aj ta omacka by skysla... ☹
mirka, myslis tu v zakladnych nastaveniach? to som vyplnala, len som myslela, ze mate este nejake tabulecky 🙂
nie v zakladnych nastaveniach,mame zvlast tabulku este vola sa Julovky a tu nasa maxi priebezne doplna 😉
ahaa... inak mi vychadza 22tt a podla tychto prepoctom na modrom koniku mam 23tt. Mam to len je o tyzden posunute?

ahojte ... zas ste toho furu popisali, kym som ja bola v praci a varila na zajtra ... 😉
ja som dnes bola v poradni, co u nas znamena moc, tlak, vaha a vysetrenie zospodu .. vsetko ok ...
na uzv idem o tyzden ...
ja som zatial pribrala 4 kg, to je celkom ok ...