Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
ahoj kafoditka... tiez som sa vcera prihlasila na tie brusne tance, tak sa tam stretneme 🙂
Volala som k nim, ze este maju volne a mam sa emailom prihlasit, ale ziadna odpoved zatial neprisla. Tak dufam, ze ma registruju....
Kafoditka, dakujem za tip, skoda, ze to zacina uz o piatej, ja robim do pol piatej a cesta z Devinskej mi trva aj hodinu, takze by som to nestihala:(
ALEXA, skus si to pozriet na nete, viem, ze toto studio ma pobocku aj v petrzalke a zda sa mi, ze aj v ruzinove. BT vybaju aj v ine dni, mozno ti to bude vyhovovat... http://studiomiracle-new.webnode.sk/
SISAA, no super, tak sa vidime! Nas urcite spoznas a my teba tiez, kedze si na fotke cela Pribylincova zo zmenarne 😀 😀
no neviem kafoditka ci nebudes sklamana 🙂 a ci sa ti aj v skutocnosti budem na nu podobat
zrzulka.. ta vystava v Brne je tento tyzden od 11.-14.3.2010. Ten aquaaerobik byva o 16:00, asi taku hodku, a v pohode mozes prist bez toho aby si mala pernamentku. Umoznuju jednorazove vstupy. Ja som si cez den zavolala, ci maju volne a prihlasila sa. Prave vcera ma zapisala ako poslednu, bolo nas asi 8 tehuliek.
Ahojte dievčatá, ja som od mangela včera dostala ružu, chudák, chcel mi kúpiť tulipány a nemali, rozčuľoval sa, že tam bolo strašne veľa mužov a že inokedy tam nie je nikto, že sa môžu hanbiť. 😀 😀 😀 😀 Včera bol super deň. Som sa pozerala do zrkadla na moju mega celulitídu a hovorím:,,Naša dcéra mi zobrala aj tej zbytok krásy." 😀 A mnažel na to:,,Akej?" 😀 😀 😝 Som to schytala, čo???? 😀 Ešteže srandoval. 😝 Inak, celú noc som sa budila, no hrozné, tak ale to je aj tým, že chodím spať len z povinnosti z toho ničnerobenia nebývam unavená. 😠
dievčatá mňa tak bolí chrbát ,že neprejdem ani na wecko. možem len v kresle sedieť. Dúfam, že ma to nejak prejde.
bre ranko, 🙂
liluu: aj mna vcera bolel chrbat (hlavne krize) a bedrove klby, ale ja som doobeda upratovala, tak asi z toho :(
mne pomaha fit lopta, si cupnem a opriem si o nu chrbat... ak mas tak skus...
denisse: mne sa vzdy pacila Emmka, ale uz mi ju vyfukli a ked mm narhol Barborku, tak som bola hned za 🙂 da sa vselijako volat a vsetky Barbory co poznam su fajn baby, tak hadam aj nasa 🙂 ale aj Nela je super, no u nas ju maju dve rodinky co sme s nimi v kontakte, taktze tretia by uz bola moc 😀
ale toho chlapca neviem neviem, som fakt zvedava ci sa ukaze co to bude
ahojte...ja som zatial pribrala tiez len 2 kg od zaciatku, vo stvrtok mam poradnu tak som zvedava co mi doky povie...
ale ja som pribrala za posledny rok 6 kg..teda pred otehotnenim, tak snad babo cerpa z tychto zasob 🙂
ahojte takze ste sa prihlasili do miracle na nitriansku? tiez som na to pozerala cez vikend len som tam este nevolala. to aby som si svihla lebo ma vsetky predbehnete 😅 este aj sancatanca robi na karloveskej ul.
baby k tej vystave na inchebe, ak zvazujete ci incheba ci brno tak jednoznacne brno. na inchebu budete nadavat este mesiac potom. absolutne nezvladnuta vystava a to uz boli dva rocniky a za take vstupne sa mozu naozaj hanbit. radsej kupte dvoje dupacky ako keby ste mali ist na inchebu.
bre ranko babule. u nas zacalo pekne svietit slniecko, tak aspon nieco 🙂 ja dnes nevarim, bo ideme do ba pozriet nejaky nabytok. takze budeme papat vonku 😉
ale to kuracie masko na smotane by som si dala. asi spravim zajtra 🙂
prajem vam vsetkym krasny den 🙂
a o tom priberani... zatial len 4kg, ale ja som celkovo stihla, takze si myslim, ze to je ok zatial 😀
janatt ja som bola tiez vychrtlina ale nejako sa to na mna lepi. asi aby som sa dostala do normalneho pasma BMI
caute babule, dlho som tu nebola 😉 ja mam +5kg a celkom pomalicky priberam...kazdy mesiac kilecko takze da sa...
v poslednom case mi byva akosi zle od zaludka-zeby sa vracali nevolnosti? dufam ze nie... 😒
aj u vas tak krasne svieti slniecko? len skodaze je minus 2...uz sa neviem dockat tepla...
v pondelok idem na poradnu tak sa nam male hadam ukaze ci je to Dominika alebo Patrik cela som nedockava a neviem ako sa mu mam prihovarat tak len tak neutralne-moje malicke 🙂 ale znama mi povedala ze som opeknela a ze priberam len do bruska, takze to bude chlap no som zvedava, uz su aj stavky v rodine - oni su zvedavsi jak ja 🙂 🙂
no len nech je zdrave to moje babatko nic ine si nezelam...majte sa krasne 🙂
takze o piatej na nitrianskej budem aj ja. mne hovorila ze staci prist o 10 minut skor a zaplatit si to namieste. takze pohoda. uz sa tesim. jejda musim najst teplaky.
sisaa ked som cakala prve tak na priprave sme boli tiez invazia juloviek z konika aspon vieme ako sme vyzerali predtym a teraz sa na tom rehoceme
Dobre ranko 😉 mala by som sa hanbit ako dlho v poslednej dobe spavam..ale ked ja vecer neviem zaspat a chodim spat az po jednej..Allexa a co robis v Devinskej?ja tu byvam,dnes nam tu krasne svieti slniecko...ja tiez neviem co mam varit..cestoviny nie su zly napad 🙂 vecer cakam kamosky tak upeciem nieco slane,sa tesim 🙂
baby na cvicku potom do mna drgnite, lebo ja a tvare su dve rozdielne veci 😀 cervenovlasa tam snad budem jedina
V Devinskej mam pracu, nasa firma vyraba suciastky do aut, dodava do Volkswagenu... Najhorsie je to cestovanie kazde rano, najma v zime. Raz kvoli kalamite ani nesiel autobus a 30 minut som slapala do kopca. Ale snad uz len dva mesiace a budem na materskej🙂
sisaa ano najprv som si zavolala na to ich cislo a mala som to poslat mailom, ze je mozne ze nestihnu dnes odpisat, tak mam prist 10 minut pred lekciou nech to stihnem vyplatit. a priniest si teplaky a nejake slapky na presun zo satne do telocvicne.
ahojte, tak my mame uz zas asi 20cm snehu, sa tento rok uz asi zblaznim 😖
ja uz mam takmer +7kg a to som poslednych 5 pribrala za posledny mesiac 😨
Luminka, tak to si na tom podobne ako ja v tom priberani🙂 A kolko si pribrala pri prvom babatku?

dobre ranko kocky!! mna od rana priserne boli hlava, aj by som si dala nejaky liek, ale bojim sa.... ☹
ALLEXA, my s maxinkou dnes zaciname s brusnymi tancami v Miracle na Nitrianskej ulici- to je pri mileticke, zaplatili sme si cely kurz, ale mozes tam zavolat, ci este nemaju volne miesta-vcera boli tusim este styri volne...
K vareniu- manzelik dnes vari francuzsku cibulovu a zemiakovu omacku s volskym okom 😉