Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
Kafko ta moja kamoska bola po cisaraku ukazala mi aj jazvu este uplne ziva bola,proste par dni predtym jej len stychy vybrali,no neviem si ju predstavit ist na ples 😒
Inak ani mne sa ta Heringova nepaci, ma vulgarny vyraz. Ved playmate, nemozno ocakavat nejaku duchaplnost.
Ale tak mala stastie pri porode, ze rodila prirodzene a asi aj v pohode bez nastrihov, a potom si dala asi nejaky stahujuci pas...
fuha miri, no urcite to nie je prechadzka ruzovym sadom... A mozno mala heringova pekne bolesti este a zatinala zuby.. ved ja som ju ani tancovat nevidela.. Mozno len nahodila falosny usmev, mala na sebe tonu make upu a bolo..
veď ona tam chcela aj šampanské piť.,ale je kollár zakázal, že by ju médiá ohovorili... na dačo je tá smotánka dobrá. 😀 😀 keby tak trpela, na čo by sa tam trepala...
ona tam proste strasne asi chcela ist,alebo sa bala ze Kollar zoberie niaku inu 😀
ja by som chcela sekciu a vyzerá,že ju aj budem mať... ale to ešte musia rozhodnúť v porodnici...
pretoze keby nesla oacik, tak by kollar zobral zo sebou inu matku svojho dietata a to by heringova nerozchodila 😀 😀
miri, to si presne vystihla!!!!!!!! prečo to tie ženy robia... fakt len pre prachy? ja neverím,že sa doňho zamilujú....alebo že veria,že s nimi zostane ako vzorný manžel! 😀
pekny vecer 🙂 boli sme s mm na nakupy a nakoniec nemusim objednavat hniezdo a vreckar z pampyschopu lebo sa nam s mm zapacili v Alltyoyse a hned sme kupili...mozete mrknut do albumu
fotky nie su najkvalitnejsie, lebo sme nedavno kupili novy fotak a akosi tam neviem nastavit dobre farby ked fotim v izbe 😠 vsetko je to v takej maslovej-jemnucko hnedej farbe a na fotke to tak ani nevyzera ☹
nie je to cela sada, lebo ja som baldachyn nechcela a postelne pradla mam az 6 kusov po synovcoch...ale dala sa dokupit
lebo presne vieš,kedy, vieš,čo ti budú robiť, ako to bude prebiehať... a pri prirodzenom nevieš,do čoho ideš...
ja myslim, ze aj pri prirodzenom vies do coho ides a rychlejsie sa uzdravis. mne prvy vyvolavali tak som zvedava teraz
oacka, som si vsimla v albume, ze mas spanielske deky, to si nemohla urobit lepsiu kupu (nie preto, ze ja zijem v spanielsku)

oacka 😀