icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

agika1982
2. jún 2010

to ano, ja uz ani nemam nejaku paniku z porodu.....zvladli to ine,zvladnem to aj ja....urcite chcem epidural a urcite chcem rodit v kresle.....

alllexa
2. jún 2010

@agika1982 - ja mam tiez take tlaky, ale to su asi pohyby babatka - ked sa pozriem na brucho, tak sa tak "vlni"... A tiez potom neviem, ake to je citit poslickov...

strasska
2. jún 2010

@ericica a ta suprava je taka tensia, ze na take pocasie ako teraz, alebo skorn na jar/jesen?
Velmi je pekna, ja som tiez rozmyslala nad nou a este aj taku farebnu kombinaciu som chcela 😉

zuzik1983
2. jún 2010

veru tak,ja si to este nejako neuvedomujem,ja som sa rozhodla bez.mozno budem toho lutovat,le tak potom budem pri druhom mudrejsia...

agika1982
2. jún 2010

to ano...treba vyskusat a uvidis...mozno si budes bez epiduralu pochvalovat 🙂))

dominikaa
2. jún 2010

@zuzik1983 ja som na tom rovnako a tiez vravim,ze pri druhom uz asi taka hrdinka nebudem 😅

zuzik1983
2. jún 2010

@agika1982 no ktovie,uvidime

zuzik1983
2. jún 2010

@dominikaa ved uvidime,druhy raz si to potom isto rozmyslime...

drievko
2. jún 2010

@ericica zlatucky kompletik!

strasska
2. jún 2010

ja uz idem druhy raz a nerozmyslela som si to 😉

agika1982
2. jún 2010

@strasska nerozmyslela epidural ci????????

noemarta
2. jún 2010

ahojte baby,
alexa , adeleine, katy17, baby zajtra to plati, ideme kuknut ten ruzinov??? nerodi tam nahodou aj mojila??? hned by sme ju mohli aj kuknut, drzim ti mojila palce, nech vsetko dobre dopadne !!!!
Alexa, katy17 tu ozaj dlho nebola,ak sa do vecera neozve, mam na nu kontakt, tak by som sa jej ozvala.

dominikaa
2. jún 2010

@strasska ides druhy raz bez epiduralky?

zuzik1983
2. jún 2010

@strasska tak to si potom dokazom,ze sa to da prezit 🙂

lenkaaninka
2. jún 2010

dugy hej ?? to su posličkovia?? ja mávam také bolesti dosť často..predstáv si...no ja som si na všetky tie tvrdnutia bolesti a pichanie tak zvykla že sa čudujem ked ma nič raz za týžden nebolí 😉 aj momentálne mám také tvrdnutie aj bolí...

upratala som účty lebo od januára som mala resty ...v tomto
a čaká ma jedna bordel skrinka kde odkladáme všeličo ked to nemá svoje miesto nitky šrobovak klinčeky cvoky nožnice albumy staré staré doklady a tak . Na tu sa chystám dneska ešte...všetličo tam vždy nájdem...

noemarta
2. jún 2010

strasska, ja tiez furt zvazujem ze idem bez epiduralky, ... neviem, bojim sa toho, ci to zvadnem, ale na druhej strane sa zas bojim toho vpichu, takze som skor priklonena ze bez.

alllexa
2. jún 2010

@noemarta - ahoj, no presne na to som myslela - ze sme boli dohodnute ist si kuknut tu porodnicu...
Inak, mojalili tam podla mna nerodi...

strasska
2. jún 2010

@agika1982
@dominikaa
idem bez epi, aj 1x som bola

strasska
2. jún 2010

ja sice rozmyslam, ze na poucenie pojdem, a keby som to nevedela vydrzat, tak si dam pichnut 😉 ale myslim si, ze ked pri prvom to slo bez, tak druhe musi ist lahsie 😀

noemarta
2. jún 2010

@alllexa ahoooj, tak neviem to sa mi asi marilo ze rodi v ruzinove.
Takze co zajtra okolo 12,45 pred nemocnicou sa stretneme, pred hlav.vchodom, ci???
Este uvidime ci sa ozve adeleine, katy17 a ak sa katy neozve, ozvem sa jej ja. hadam je v poriadku, hadam ma iba plno prace, ved bol koniec mesiaca....
Alllexa, ty uz si tiez doma na materskej???

drievko
2. jún 2010

@dominikaa
@zuzik1983 ja som bola tiez bez epi a v pohode, ale kazda zena ma iný prah bolesti!

ericica
2. jún 2010

mojalili rodi v Myjavskej porodnici aspon tak si spominam 🙂 ja som pred porodom tiez bola kuk porodnicu,a isla som bez epi no ale tu v nz ani nedavaju 😒

@strasska ten kompletik je taky tensi skor na jar a jesen....ja som ju kupila malej do skolky a asi objednam aj pyzamko 🙂

dominikaa
2. jún 2010

@drievko
@strasska tak pevne dufam,ze to aj ja zvladnem bez

alllexa
2. jún 2010

@noemarta - prave som si precitala spravu od Katty - ma vela roboty a okrem toho ju trapia bolesti:( Ale zajtra by rada dosla.
Podla mna staci prist aj neskor, 12:55 sa mozeme stretnut na 9. poschodi...
Ja uz som mesiac na materskej🙂

zuzik1983
2. jún 2010

@drievko no ved to,kazdy ma iny prah bolesti,ale myslim,ze som na tom neni najhorsie,vela ludi hovori,ze zuby su horsia bolest ako porod.a to ja uz som si zo zubami teda vytrpela...

miki060707
2. jún 2010

eri, tá súprava je kráásna , kolko stála?

noemarta
2. jún 2010

@alllexa o.k. tak na 9tom poschodi o 12,55, zatial sme dohodnute, keby daco, do IP ti dam moj kontakt, keby sa nieco zmenilo, ale malo by to platit. este uvidime co adeleine.

alllexa
2. jún 2010

@drievko @zuzik1983 @strasska - tak to taky porod zavidim, jedna moja kamoska povedala, ze ju to tak bolelo, ze chcela zomriet...

alllexa
2. jún 2010

@noemarta - dobre, diky! Aj na Katty mam uz kontakt.
Dufam, ze uz nebude liat, lebo fakt uz nemam co na seba🙂

agika1982
2. jún 2010

@allexa nie nie,pohyby citim inak...pravdu mas,ze sa mi vlni cele brucho ale presne viem,kedy je mala hore a kedy spinka...toto su take tlaky,je to ine ako pohyby