Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Lukasko je od vcera medzi nami. 4060 g, 53 cm
@fleuerette
Blahozelam a prajem vsetko dobre, uz sa to tu poriadne rozbieha
@fleuerette gratulujem k synčekovi a prajem veľa veľa zdravíčka
fíha dobre je veľký
@fleuerette gratulujem maminka a synčekovi želám veľa zdravia,šťastia,lásky a spokojný život.Tak to iný macko veľký 😉
dnes ma suseda velmi potesila,ked zareagovala, ze : fiiiiiha, ale ti riadne spadlo brusko 😉 tak dufam, ze to cosi aj prinesie, uz by som isla aj hned, aj pesi do trencina 😀
@fleuerette gratulujem k "drobcekovi" 😀 hlavne vela zdravia mu prajem a maminke rychle zotavenie 😉
idem varit ☹ to je pre mna posledne dni najhorsia cinnost aku mozem robit 😝
@fleuerette Gratulujem, on je teda iný chlapisko..prajem veľa štastia, zdravíčka a mliečka..🙂
@fleuerette Ahoj, gratulujem máš veľkého chlapčeka, pekne. 🙂 Prajem Vám len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka. 🙂
Ahojte kočky, ja som dnes úplne mimo paf. Práve som prišla z tej rizikovej poradne. Už ničomu nechápem! na výmennom liste mám záver 7 dní do pôrodu, ďalej sledovanie výkonnosti FPJ pre riziko z premeškania Tertigravida nullipara. Samozrejme som to nevedela nájsť na nete ten čudný záver. Pýtala som sa doktora v tej rizkovej poradni, že čo znamená tých 7 dní do pôrodu, začal mi vysvetlovať čo to je CTG a prietoky, na ktoré idem zajtra. Povedala som tomu rozumiem, pýtala som sa prečo tam mám zrazu napísané 7 dní do pôrodu???!!!
No pekne ma zrušil, že oni tomu chápu a ja sa s tým nemám zaoberať, nemá ma to čo trápiť! No chápete? Som mimo. Žeby mám naozaj zle vyrátaný termín a je u mňa riziko z premeškania? Musím sa ukludniť, hnevá ma, že mi nepovedia čo sa deje. Ešte dodal doktor, že zajtra sa dozvieme viac na CTG a prietokoch, potom sa uvidí, či si ma nechajú v nemocnici! No mám dosť, šoky! ☹ Som unavená aj z toľkých otázok, všetko majú pred sebou, no sú lenivý si to pozrieť a prečítať, radšej sa vypytujú a vypytujú!!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@monitas84 zajtra budes hadam mudrejsia, aj oni z CTG a prietokov a vysvetlia ti co a ako 😉 aj ja idem zajtra do poradne, dufam, ze som sa zacala aspon otvarat, lebo uz meliem z posledneho 😝
@fleuerette Gratulujem k Lukaskovi,prajem vela zdravicka a skore zotavenie
Ahojte,
blahoželám novým mamičkám🙂
...akurát som sa vrátila z poradne, všetko vyzerá byť v poriadku, malá sa ešte von nechystá, som zatvorená, akurát som sa dozvedela, že pôrodné cesty sa už pripravujú, ale že to vyzerá, že malá sa narodí v termíne...budúci týždeň mám utz a ctg, takže toľko
@fleuerette maminke gratulujeme a zelame veľa mliecka a síl ;)
@fleuerette gratulujem a prajem hlavne veľa zdravíčka 🙂
@fleuerette Gratulujem a prajem veľa veľa zdravia obom. 🙂
Tak dievčatá, dnes sme boli na kožnom a na USG a poradni u pôrodníčky.
Záver č. 1: Mám pásový opar, ktorý by pre bábätko, ak by sa narodilo teraz, mohol byť veľmi nebezpečný... čiže maximálny kľudový režim a snažiť sa ju ešte aspoň týždeň udržať dnu a čo najintenzívnejšie liečiť opar.
Záver č. 2: Sme v 37tt+3 a bambula má už 4100 g, čiže reálne hrozí cisarák, tak si mám vybehať čo najrýchlejšie predoperačné vyšetrenia.
Takže "veselo"...
@janina7911 4100g aaaaaaaaaa pekne veľká babula ;) fúuuuuha ten pasovy opar nič moc ale nerozumiem ako môže ohroziť bambulu
@fleuerette aj ja gratulujem,mam velku radost ze vsetko dobre dopadlo a syncek je zdravy.A to prajem vsetkym ostatnym tehulkam ktore to este mame pred sebbou.
ja som bola dnes na poradni aj s mojou polovickou koli pouceniu kedze chce byt moj mily pri porode.trvalo to asi dve minutky,tak to odrapotala ze ked`sme vysli z ambulancie tak som mu to musela znovu vysvetlit lebo bol mimo a netusil ocom hovorila,no a v piatok bude konecne postielka 😀 ,lebo to bola nekonecna story..
@fleuerette gratulujem k synčekovi, veľa zdravia 😀 😀 😀 😀 😀
@lucia1181 Gratulujem k malinkému a prajem obom hlavne veľa zdravia.

@leni831 tak snád to nejak vydržíš,aspon maju nejaký program,naša v školke nema nič,musíme niečo vymysliet cez víkend,tak pekný den.