Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kaara1980 ďakujem za názor,ma to potešilo,že by to malo byť ok pre dieťa aj keby to malo byť vyvolané 😉 ...Mne aj doktor aj primár povedali,že to príde skôr,tuším v 36.tt som sa začala otvárať...,ale nejako mi to ani nepríde,že by to malo prísť skôr..
Vyvolávania sa zatiaľ nebojím,keďže ešte neviem do čoho by som išla...Po koľkých hodinách sa tebe narodilo dieťatko s vyvolávačkou??..Ja sa skôr obávam,aby to drobcovi nejako neublížilo,keď sa narodí skôr,ako samé chce...Dík za rady, 😀
@marcela99 ty máš termín o pár dní,takže sa dáko skôr nenarodí,toho sa neboj.tých pár dní vôbec neuškodí,teraz vlastne už len naberá tuk,pretože všetko je už vyvinuté ako má byť.A v podstate sa otváraš,takže telo sa už na pôrod pripravuje,takže prípadným vyvolaním to len o kúsok urýchlia.
Ja som šla do pôrodnice o pol 2 v noci,lebo mi odtiekla voda.Ale neotvárala som sa a pôrod vôbec nepostupoval,tak mi dali 2x tabletku na krčok aby zmäkol a začal sa otvárať.Ale mi to len vyvolalo bolesti a nič viac.Tak mi dali okolo 19:00 oxytocín a malý sa narodil 21:45.
@marcela99 ja mam termin 13. a vo stvrtok idem do poradne posledny krat, tiez ma chce moj dr. uz poslat do nemocnice. Asi nejak nechcu, aby sa prenasalo, alebo co 😲
@andrea1977 Ahoj,daj potom vedieť ako si dopadla...Ty by si išla do pôrodnice aj skôr ako máš termín,alebo počkáš?
@marcela99 čo ti ja viem,či natrápila?Ja som to brala tak,že to tak má byť 😉 ,výhoda prvorodičky.Mnohé prežili aj horšie a keď dieťatko vytlačíš,tak vtedy je svet úplne iný.Skutočne hneď na tú bolesť zabudneš 😉 .Ja som mala termín 25.8 a malý sa narodil 23.8,takže v podstate sa narodil takmer na termín.A to som si celý čas mylsela,že pôjdeme skôr a nakoniec sa mu ani moc nechcelo 😀
@andrea1977 ..aj ja mam vtedy termin..ale vo stvrtok uz idem na prijem a v piatok by mal byt nas den D..dohodli sme si s lekarom termin, kedze mam dlhsiu cestu do porodnice-rodim v inom meste a treba mi este podat atb kvoli streptokokovi..dufam, ze to dovtedy vydrzim, lebo mam uz take bolesti, ze az..ale dnes som bola este na poslednej poradni u nas a lekar, ze mala by som to vydrzat do stvrtka..ale stat sa moze hocico..
ahojte tak to mam za sebou,Marco sa narodil 3.6.o 12.41 h v Schwaz v Tirolsku,51 cm a 3260 g porod trval 3,5h normalny ,aj so sitim ktore tentokrat nebolelo,ale prvy bol porod bol aj tak menej bolestivy,uz sme doma tak sa ideme trapit s kojenim,prajem vam pekny den
@marcela99 teraz uz ano, uz nevladzem 😝 a je to len par dni 😉
@ingemor tak sme na tom uplne rovnako este aj s tym streptokokom 😝 len ja neviem, kedy presne ma chce do nemocnice poslat, nespytala som sa ja tapa. Len mi povedal: pridite este vo stvrtok a uz vas poslem do nemocnice, tak uvidim ako to presne myslel. Ale tiez by som bola najradsej, keby som uz hned v piatok rodila 😀

@marcela99 dieťa je už v podstate ,dozreté,,takže ak sa narodí aj skôr tak je to ok.Len ja sa vyvolávania bojím.Prvé som rodila s vyvolávačkou a nič príjemné.Zato niektoré ženy si pochvaľujú,že mali rýchly pôrod.Ja teda nie,preto tajne dúfam,že teraz to pôjde samo.Ja by som vo štvrtok,trošku okná šuchla,osprchovala sa horúcou vodou,znásilnila chlapa....a možno to pôjde aj samé 😀