Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@monitas84 ...drobček sa mal volať len Lenny ale druhé meno bude mať po starkom, ktorý ho už bohužiaľ nebude môcť vidieť tak preto Lenny Pavel, možno to spolu neladí ale chcem aby mal aj to druhé meno... my bývame teraz už len s mojou maminou vo veľkom rodinnom dome a podkrovie máme vlastne prerobené na samostatný byt, jasné že dám vedieť čo povedal doktor v poradni, len aby sme sa toho piatku aj dočkali ... 🙂
@janka830 neboj, je to urcite v poriadku stou vahou, ono to nemusi byt vobec presne..hlavne, ze je malicka v poriadku.. co sa tyka tych veci do porodnice, kamoska mi hovorila, ze uplne vsetko jej dali pre malu v Ruzinove, nemusela si vobec nic brat a pre seba len kozmetiku a nocnu koselu, to je vsetko, daju ti tam aj pribor , pohar... 🙂
@daniela1974 gratulujeme k malickej a prajeme vela zdravicka, super, ze to tak dobre prebiehalo.. 🙂
@daniela1974 Pripajam sa ku gratulaciam. Vela zdravia a pohodicky vam obom prajem.
uz sme doma liuska mala 3270g a 48cm no aj tak bola na mna privelka museli ju tahat kliestami a celu ma potrhala este aj konecnik,ale stalo to za to je uzasna
Ahojte dievčatá, tak aj my patríme k júnovkam 🙂 Náš drobček Šimonko prišiel na svet 1.6., 3950g a 53 cm 😉
Sme druhý deň doma tak sa vytešujeme... Baby čo ste už doma, boli ste už s drobcami vonku?
ahojte, mam mozno blbu otazku, ale ma to zaujima.. 🙂 moze plodova voda aj nejak postupne odtekat? alebo to tak naraz? len tak ci to hned spoznam, ze to uz je to... 😉
@kukujka gratulujem a želám veľa zdravia,šťastia,lásky,spokojný život a tebe hlavne skoré zotavenie a veľa mliečka.Ráno som akurát na teba myslela,že už ste hádam aj doma.Tak malinká je riadny drobček 😉 Škoda,že museli použiť kliešte,ja sa týchto inštrumentov desím.Mala si aspoň rýchli pôrod?
@bubu84 mňa nakoniec priateľ presvedčil.Podľa mňa sú to vyhodené peniaze,pretože každý doktor si musí odviesť svoju prácu tak ako má.pri prvom som mala dokonca pri sebe dvoch dr,neviem či mali obaja službu či čo....akože takmer si ma nevšímali,ale čo by tým aj vyriešili,keby mi vkuse okolo zadku behali?Nuž ale keď nášmu tatkovi všetci kamaráti vraveli,že si ich ženy lekára zazmluvnili,tak či on bude iný ako ostatní? 😕
@lucia1981 To je krásne. Myslím to meno. Tvoj otecko sa tomu v nebíčku veľmi teší. 🙂 🙂 🙂 🙂
Mne sa páči, ked niekto dáva takto dve mená. 🙂 🙂 🙂 🙂
To máš tiež výborné, že máte celé podkrovie pre seba, samostatný byt. Musíte to mať veľmi pekné, podkrovné izby alebo byty sú krásne a hlavné je, že máte svoje súkromie!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@hamonny drzime palce.. 😉