icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
8. jún 2011

@hamonny drzime palce.. 😉

lucia1981
8. jún 2011

@monitas84 ...drobček sa mal volať len Lenny ale druhé meno bude mať po starkom, ktorý ho už bohužiaľ nebude môcť vidieť tak preto Lenny Pavel, možno to spolu neladí ale chcem aby mal aj to druhé meno... my bývame teraz už len s mojou maminou vo veľkom rodinnom dome a podkrovie máme vlastne prerobené na samostatný byt, jasné že dám vedieť čo povedal doktor v poradni, len aby sme sa toho piatku aj dočkali ... 🙂

bubu84
8. jún 2011

@janka830 neboj, je to urcite v poriadku stou vahou, ono to nemusi byt vobec presne..hlavne, ze je malicka v poriadku.. co sa tyka tych veci do porodnice, kamoska mi hovorila, ze uplne vsetko jej dali pre malu v Ruzinove, nemusela si vobec nic brat a pre seba len kozmetiku a nocnu koselu, to je vsetko, daju ti tam aj pribor , pohar... 🙂

bubu84
8. jún 2011

@lucia1981 tie bolesti panvy velmi dobre poznam, pri kazdom vstavani z postele ma chyta priserna bolest.. niekedy mam pocit, ze nevstanem... ☹

bubu84
8. jún 2011

@monitas84 aj ja som velmi citliva teraz a este aj priserne nervozna uz zo vsetkeho, budeme musiet este nejak vydrzat a len dufam, ze to ti nasi chlapi s nami vydrzia.. 😉

bubu84
8. jún 2011

@katinka71 gratulujeme k malickemu a prajeme vela zdravicka.. 😉

bubu84
8. jún 2011

@lucia963 drzime palce, nech vsetko dobre dopadne.. 😉

bubu84
8. jún 2011

@kaara1980 to je dobre, ze vsetko je v poriadku a Jakubkovi prajeme skore uzdravenie...

bubu84
8. jún 2011

@lucire gratulujeme k ,,malickej" a prajeme hlavne vela zdravicka 😉 mali ste krasnu vahu.. 🙂

bubu84
8. jún 2011

@daniela1974 gratulujeme k malickej a prajeme vela zdravicka, super, ze to tak dobre prebiehalo.. 🙂

mimca20
8. jún 2011

@daniela1974 Pripajam sa ku gratulaciam. Vela zdravia a pohodicky vam obom prajem.

kukujka
8. jún 2011

uz sme doma liuska mala 3270g a 48cm no aj tak bola na mna privelka museli ju tahat kliestami a celu ma potrhala este aj konecnik,ale stalo to za to je uzasna

janka830
8. jún 2011

@bubu84 Ahoj, to si ma teraz potešila s tými vecami..lebo sa mi to zdalo ako si veľa na niektorých tých zoznamoch vecí čo si treba zobrať...🙂 ako sa teraz cítiš? ako bolo na poradni?

janka830
8. jún 2011

@kukujka Gratulujem k dcérke a prajem skoré zotavenie, veľa síl a mliečka... 🙂 krásne miery

ekia
8. jún 2011

Ahojte dievčatá, tak aj my patríme k júnovkam 🙂 Náš drobček Šimonko prišiel na svet 1.6., 3950g a 53 cm 😉
Sme druhý deň doma tak sa vytešujeme... Baby čo ste už doma, boli ste už s drobcami vonku?

bubu84
8. jún 2011

@kukujka gratulujeme k malickej a prajeme vela zdravicka.. na tu bolest clovek pri pohlade na babatko urcite skoro zabudne... tesime sa na fotecky.. 😉

bubu84
8. jún 2011

@ekia gratulujeme k malickemu a prajeme vela zdravicka.. mal krasnu vahu.. 😉

bubu84
8. jún 2011

@janka830 dufam, ze to tak bude, ona mi vravela, ze vobec nic pre malu cely ten cas co boli v nemocnici nepotrebovala, ale ja pre istotu beriem pre maleho, zopar plienok, ciapocku, rukavicky, ponozky,... taku polopraznu cestovnu tasku mam... 😉

ajjkas
8. jún 2011

@kukujka gratulujem a prajem skoré uzdravenie a maličkej vela vela zdravíčka 🙂 🙂 🙂

janina7911
8. jún 2011

@kukujka @ekia
Gratulujem k bábätkám, veľa zdravíčka, mliečka a radosti. 🙂

bubu84
8. jún 2011

ahojte, mam mozno blbu otazku, ale ma to zaujima.. 🙂 moze plodova voda aj nejak postupne odtekat? alebo to tak naraz? len tak ci to hned spoznam, ze to uz je to... 😉

kukujka
8. jún 2011

dakujem vsetkym za gratulacie
mne odtiekla tak ,zeuz pocas noci ked somchodila na wc tak som mala mokre gatky,ale nie velmi zakazdym len trochu a potom o 6tej rano som sa zobudila na to ako zo mna tecie nieco teple a strasne vela hned riadne pleso podomnou
@bubu84

bubu84
8. jún 2011

@kukujka presne to som mala na mysli, dakujeeem.. 😉

kaara1980
8. jún 2011

@bubu84 ja by veru tiež brala,keby som aj dnes šla rodiť 😀 .Akurát som si bola zaplatiť doktora,tak už môžem 😉

kaara1980
8. jún 2011

@kukujka gratulujem a želám veľa zdravia,šťastia,lásky,spokojný život a tebe hlavne skoré zotavenie a veľa mliečka.Ráno som akurát na teba myslela,že už ste hádam aj doma.Tak malinká je riadny drobček 😉 Škoda,že museli použiť kliešte,ja sa týchto inštrumentov desím.Mala si aspoň rýchli pôrod?

bubu84
8. jún 2011

@kaara1980 tomu ver, ze aj ja.. 😉 tak ze nakoniec budes mat zazmluvneneho doktora, ja to neriesim, tym ze nemam ziadne skusenosti ani z jednym, co chodim do poradne, teda, nemala som zatial ani ziadne zle skusenosti, tak to nakoniec neriesim...

kaara1980
8. jún 2011

@bubu84 mňa nakoniec priateľ presvedčil.Podľa mňa sú to vyhodené peniaze,pretože každý doktor si musí odviesť svoju prácu tak ako má.pri prvom som mala dokonca pri sebe dvoch dr,neviem či mali obaja službu či čo....akože takmer si ma nevšímali,ale čo by tým aj vyriešili,keby mi vkuse okolo zadku behali?Nuž ale keď nášmu tatkovi všetci kamaráti vraveli,že si ich ženy lekára zazmluvnili,tak či on bude iný ako ostatní? 😕

bubu84
8. jún 2011

@kaara1980 ja si tiez myslim, lekar ta odrodit musi a nemal by to urcite odflaknut a bolest si nikto za teba neodtrpi...

kaara1980
8. jún 2011

@bubu84 presne tak,rodí žena,lekár by mal byť len asistent

monitas84
8. jún 2011

@lucia1981 To je krásne. Myslím to meno. Tvoj otecko sa tomu v nebíčku veľmi teší. 🙂 🙂 🙂 🙂
Mne sa páči, ked niekto dáva takto dve mená. 🙂 🙂 🙂 🙂
To máš tiež výborné, že máte celé podkrovie pre seba, samostatný byt. Musíte to mať veľmi pekné, podkrovné izby alebo byty sú krásne a hlavné je, že máte svoje súkromie!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂