icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

leni831
8. jún 2011

a asi mam vsezravku...ja len chodim nervozna po byte a stale by som jedla...je jedno ci sladke alebo slane....

sissika
8. jún 2011

@leni831 ani nehovor, ja som tak už druhý deň ... spravila som si palacinky, nechala som ich v kuchyni, tak aspoň kvôli nim sa musím zdvihnúť ... 😀

leni831
8. jún 2011

@fleuerette viem presne co to je ked sa odstriekava mlieko a krmi z flase...je to casovo velmi narocne hlavne v noci je to horor....tak drzim palceky nech si to drobcek rozmysli

leni831
8. jún 2011

@sissika tak to je sranda ja som ich teraz dojedla uz som nevedela co by som zozrala tak som si rychlo usmazila a nahadzala do seba a mam na chvilu pokoj

janka830
8. jún 2011

@kaara1980 tak to si potom nebola ty, nie ružinov 🙂

sissika
8. jún 2011

@leni831 ja nebudem mať pokoj, kým ich nedorazím ... 😠

lucia1981
8. jún 2011

...ja frčím už tretí deň na červenom melóne a neviem sa ho dojesť... 😝

monitas84
8. jún 2011

@lucia1981 Tak máme ďalšie niečo spoločné. 🙂 Sme veľa samé, manželia nám veľa robia.
To som rada, že Ti je lepšie. 🙂 🙂 🙂 Super, že nemáš strie, dúfam, že sa k Tebe môžem pridať aj ja a tiež Ti neskôr napíšem, že sa mi neurobili. 🙂 😉

monitas84
8. jún 2011

@leni831 Robíš si zásoby? 😀

monitas84
8. jún 2011

@lucia1981 Mňam, dala by som si, robíš mi chúťky. Ešte som tento rok nemala.
Ja som práve dojedla jahody. Aspoň, že sú tiež červené. 😀

lucia1981
8. jún 2011

@monitas84 🙂 🙂 🙂 neboj sa ja si myslím, že keď ich nemáš doteraz tak by sa Ti už urobiť nemali... a vy bývate s manželom sami? inak pozerám, že si od Komárna, z Komárna pochádza moja mamina prežila tam 18 rokov kým sa nevydala za ocina a neodišla sem ....

sissika
8. jún 2011

@lucia1981
@monitas84
ja som do Komárna chodila na diskotéky ... 😀

mondee
8. jún 2011

uz navlaaaaaaaaadzem,to je jedine co dokazem povedat ☹

sissika
8. jún 2011

@mondee čo presne nevládzeš? jesť palacinky, ako ja? 😀

monitas84
8. jún 2011

@lucia1981 My bývame v poschodovom rodinnom dome,akoby zvlášť dva byty,samostatné vchody, svokra býva hore a my s manželom dole. Aspoň máme svoje súkromie. 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja som z Hurbanova, okres Komárno. 😉 Pekne dlho bývala mamička v Komárne. 🙂

sissika
8. jún 2011

@monitas84 zajtra ideme na tú poradňu? kedy ideš? potom sa ozvi, čo bolo ...

kaara1980
8. jún 2011

ja zas nemám na nič chuť,tak ma ani variť nebaví 😖 .Ale kúpila som hlávku mladej kapusty tak zajtra urobím halušky 😉 .To sa inak napráskam.A aspoň sa aj malý naje,lebo dnes som robila syr čo sa pečie v rúre a k tomu zemiaky s maslom a on že syr nechce,tak jedol zemiaky s kečupom 😕

monitas84
8. jún 2011

@sissika Mám byť v nemocnici o 12:30. Budú mi robiť tie prietoky a CTG, tak som zvedavá, čo mi múdre povedia. 🙂 Jasné potom si napíšeme ako sme dopadli. 🙂

sissika
8. jún 2011

@kaara1980 možno už aj z tých antibiotík mu nechutí, nie?

sissika
8. jún 2011

@monitas84 ok, dúfam, že budeme mať všetko v poriadku, a už som sa pootvorila trochu viac ...

kaara1980
8. jún 2011

@sissika je to možné.Ale aspoň marhúľ sa dojedol,takže aspoň niečo zdravé má v sebe

sissika
8. jún 2011

@kaara1980 dávaš mu aj probiotiká?

ivusik33
8. jún 2011

@daniela1974
gratulujem a prajem veľa zdravíčka a rodosti 🙂) super pôrod a malá mala krásne modelkovské miery 🙂)

ivusik33
8. jún 2011

@kukujka
gratulujem k malej princeznej a prajem veľa mliečka, radosti a pohody a tebe rýchle zotavenie 🙂

mondee
8. jún 2011

@sissika vsetko,uplne vsetko.uz neviem ci sediet ,ci lezat ci co vlastne....este mazel vymyslel caz vykend malovanie,to si fakt neviem ani predstavit.cele dni iba fucim,vzdycham a pri kazdej falosnej kontrakcii sa tesim.dnes moj maly skolacik zabudol zatvorit flasku v desiatovom boxe a ked som ho viezla domu tak mi to zacalo tiect medzi nohami.Hned som zastavila a kontrolovala som ci mi neodtiekla voda ale plany poplach...take nervy som mala na neho...to nevladzem ani vycistit ,teraz to bude smrdiet v aute

kaara1980
8. jún 2011

@sissika ano,najskôr nejaké nutrolin b a teraz Linex

marcela99
8. jún 2011

gratulujem k dcérke 🙂 To musel byť super pôrod,tak nech ste obe zdravé 😉

marcela99
8. jún 2011

@kukujka ahoj,tak super už to máš za sebou 🙂
Blahoželám k dcérke 😉 Asi to bol náročný pôrod,ale tak stálo to za to 🙂

marcela99
9. jún 2011

Dobré ránko,tak dnešná noc bola úplne hrozná...celú noc som sa prehadzovala,malý mal pri mne kolotoč...poriadne nevyspala,mám nádchu,bolí ma hrdlo,redšiu stolicu,v brušku mám nepríjemný pocit...no úplne super..
Som pozerala lunárny kalendár,že od zajtra je zlý čas na operácie,hlavne na orgány v aktivity,a tie pohlavné sú v aktivite v pondelok a utorok..streda ešte horšia to je spln...
Baby,keby prišlo dieťa na svet zajtra,alebo cez víkend môžem ho nakaziť,tým,že začínam byť prechladnutá?

e.lle
9. jún 2011

Dobré ráno...baby dokyna mi navrhla vyvolať pôrod,celú noc nad tým premýšlam...nemám žiadne problémy.aký je váš názor prpadne skúsenosti?dík nevie čo mám robiť,chcem to mať aj už za sebou,ale keď malému sa asi ešte nechce ..:-/