Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@fleuerette viem presne co to je ked sa odstriekava mlieko a krmi z flase...je to casovo velmi narocne hlavne v noci je to horor....tak drzim palceky nech si to drobcek rozmysli
...ja frčím už tretí deň na červenom melóne a neviem sa ho dojesť... 😝
uz navlaaaaaaaaadzem,to je jedine co dokazem povedat ☹
ja zas nemám na nič chuť,tak ma ani variť nebaví 😖 .Ale kúpila som hlávku mladej kapusty tak zajtra urobím halušky 😉 .To sa inak napráskam.A aspoň sa aj malý naje,lebo dnes som robila syr čo sa pečie v rúre a k tomu zemiaky s maslom a on že syr nechce,tak jedol zemiaky s kečupom 😕
@daniela1974
gratulujem a prajem veľa zdravíčka a rodosti 🙂) super pôrod a malá mala krásne modelkovské miery 🙂)
@sissika vsetko,uplne vsetko.uz neviem ci sediet ,ci lezat ci co vlastne....este mazel vymyslel caz vykend malovanie,to si fakt neviem ani predstavit.cele dni iba fucim,vzdycham a pri kazdej falosnej kontrakcii sa tesim.dnes moj maly skolacik zabudol zatvorit flasku v desiatovom boxe a ked som ho viezla domu tak mi to zacalo tiect medzi nohami.Hned som zastavila a kontrolovala som ci mi neodtiekla voda ale plany poplach...take nervy som mala na neho...to nevladzem ani vycistit ,teraz to bude smrdiet v aute
gratulujem k dcérke 🙂 To musel byť super pôrod,tak nech ste obe zdravé 😉
Dobré ránko,tak dnešná noc bola úplne hrozná...celú noc som sa prehadzovala,malý mal pri mne kolotoč...poriadne nevyspala,mám nádchu,bolí ma hrdlo,redšiu stolicu,v brušku mám nepríjemný pocit...no úplne super..
Som pozerala lunárny kalendár,že od zajtra je zlý čas na operácie,hlavne na orgány v aktivity,a tie pohlavné sú v aktivite v pondelok a utorok..streda ešte horšia to je spln...
Baby,keby prišlo dieťa na svet zajtra,alebo cez víkend môžem ho nakaziť,tým,že začínam byť prechladnutá?
Dobré ráno...baby dokyna mi navrhla vyvolať pôrod,celú noc nad tým premýšlam...nemám žiadne problémy.aký je váš názor prpadne skúsenosti?dík nevie čo mám robiť,chcem to mať aj už za sebou,ale keď malému sa asi ešte nechce ..:-/

a asi mam vsezravku...ja len chodim nervozna po byte a stale by som jedla...je jedno ci sladke alebo slane....