Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ahojte , dneska mi kamoška ktorá rodila vravela že je veľmi dobré si do pôrodnice zo sebou zbaliť aj detské plávacie koleso 😅 vraj ak sa pri pôrode natrhneme alebo nás nastrihnú tak sa natom potom veľmi pohodlne dá aj sedieť ...🙂 to len taký menší typ 🙂
@andrea1977 ja nad tým tiež uvažujem.Včera som bola na utz a prietokoch.DR nič nevravel,ktovie,či aj to ako je pupočník kontrolujú
Ahojte,
nestíham vás čítať, len veľmi zbežne🙂
Blahoželám všetkým novým maminkám🙂
@cottoncandy ahoj ako sa mas? ako ste dopadli na poradni dnes?
ja som z tej nudy aspoň bábovku upiekla.A krpatý ju chce teraz jesť takú horúcu 😕 😠
Ahojte, tak som doma, zase som sa načakala v nemocnici, doktora odvolali k pôrodu. 🙂
Potom prišiel a urobil mi prietoky a CTG. všetko v poriadku, maličký je hlavičkou dolu, doktor ho kukol a potvrdil, že to bude chlapček. 😀 To je všetko pekné, no mohol kuknúť aj koľko pribral. 😠
Povedal mi do pôrodu vydržíme. Tak som sa ho pýtala a kedy to bude, doktor sa usmial a povedal to keby sme vedeli. tajnostkár jeden. 🙂
Dnes tu je príjemne, ochladilo sa a fúka vietor. Ale som dnes veľmi unavená, konečne ležím, som slabá, nič nevládzem dnes. Na prietokoch malý riadne vystrájal, skoro som ohluchla, tak mu bilo srdiečko ako sa vrtel to bolo ešte horšie, samé kopčekovanie. 😀 Veľmi rád vystrája a vytláča sa, tiež mi skoro vždy behá bruško. 😀
@kaara1980
@bubu84
Aj ja som včera varila čokoládový puding, opäť bola streda a modré z neba, tak som navarila a tiež nič, ale fľaša šampanského stále čaká, tak uvidíme, že kedy sa odhodlám dáť za pohárik. 🙂 Ja som dnes varila buchty na pare s čokoládov, tiež som mala veľkú chuť a po dovarení ma prešla, človek sa nadýcha tej pary i stačí. Už ma aj akosi prechádzajú všetky chute, na nič ma nepotiahne, iba by som pila vodu, už som taká naliatá, možno aj preto tak puchnem.
@monitas84 ...takže rodiť sa ešte nechystáš..??? 🙂 🙂 🙂 ja som tiež zvedavá na prietoky a čo mi zajtra náš doktor povie, dúfam, že drobček trošku pribral za posledný týždeň, my sme tiež už hlavičkou dole a máme asi hyperaktívne deti, lebo aj ten náš rád vystrája v brušku a Lukáško sa na tom vždy dobre baví keď sa mi hýbe bruško.... 😀
@9lea inak ani ja uz na nic nemam chut, aj dnes ako som piekla tu bublaninu, tak krasne rozvoniavala po celom byte a este stale caka nedotknuta v trube na manzela... len vela mineralky pijem a na jedlo ani chut nie je, akurat rano sa musim najest, to mi uz v bruchu skrka, ale niekedy obedujem aj o 2, bo nemam ani chut na nic... 😒
@kaara1980 no ja langose by som tiez asi ani nemusela robit, lebo by som ich jedla iba ja, bo manzel by zjedol akurat jeden ako ho poznam.. nemusi ich... 😖 ale mozno urobim zopar ... strasnu chut som dostala.. uvidim ako sa budem zajra citit... a ci bude taka chut ako je teraz... 😎

@kukujka waw no pekne, dosť si tam toho nechala..dúfam že všetky tam toho toľko ponechávame 🙂