icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

janka830
9. jún 2011

@kukujka waw no pekne, dosť si tam toho nechala..dúfam že všetky tam toho toľko ponechávame 🙂

janka830
9. jún 2011

ahojte , dneska mi kamoška ktorá rodila vravela že je veľmi dobré si do pôrodnice zo sebou zbaliť aj detské plávacie koleso 😅 vraj ak sa pri pôrode natrhneme alebo nás nastrihnú tak sa natom potom veľmi pohodlne dá aj sedieť ...🙂 to len taký menší typ 🙂

bubu84
9. jún 2011

@kukujka fiifa, tak na tebe ani nie je teraz vidiet, ze mas par dni po porode.. 😉 a ako sa dnes citis? dufam,ze to je uz lepsie..

bubu84
9. jún 2011

@janka830 to aby som do hrackarstva utekala.. 😉 cez vikend hadam niekde zozeniem.. 😀

kaara1980
9. jún 2011

@andrea1977 ja nad tým tiež uvažujem.Včera som bola na utz a prietokoch.DR nič nevravel,ktovie,či aj to ako je pupočník kontrolujú

cottoncandy
9. jún 2011

Ahojte,

nestíham vás čítať, len veľmi zbežne🙂

Blahoželám všetkým novým maminkám🙂

bubu84
9. jún 2011

@cottoncandy ahoj ako sa mas? ako ste dopadli na poradni dnes?

monitas84
9. jún 2011

@kukujka Ahoj, úžasné, skoro žiadne kilá navyše. Môžme závidieť. 🙂

kaara1980
9. jún 2011

ja som z tej nudy aspoň bábovku upiekla.A krpatý ju chce teraz jesť takú horúcu 😕 😠

bubu84
9. jún 2011

@kaara1980 ja som zase ceresnovu bublaninu... 🙂

monitas84
9. jún 2011

Ahojte, tak som doma, zase som sa načakala v nemocnici, doktora odvolali k pôrodu. 🙂
Potom prišiel a urobil mi prietoky a CTG. všetko v poriadku, maličký je hlavičkou dolu, doktor ho kukol a potvrdil, že to bude chlapček. 😀 To je všetko pekné, no mohol kuknúť aj koľko pribral. 😠
Povedal mi do pôrodu vydržíme. Tak som sa ho pýtala a kedy to bude, doktor sa usmial a povedal to keby sme vedeli. tajnostkár jeden. 🙂
Dnes tu je príjemne, ochladilo sa a fúka vietor. Ale som dnes veľmi unavená, konečne ležím, som slabá, nič nevládzem dnes. Na prietokoch malý riadne vystrájal, skoro som ohluchla, tak mu bilo srdiečko ako sa vrtel to bolo ešte horšie, samé kopčekovanie. 😀 Veľmi rád vystrája a vytláča sa, tiež mi skoro vždy behá bruško. 😀

monitas84
9. jún 2011

@kaara1980 Ja som včera robila domácu bábovku a dnes len čokoládový puding, potrebujem sladké pre energiu. 🙂

monitas84
9. jún 2011

@sissika Ahoj, no čo bolo v poradni??? Čo si sa nové dozvedela??? 🙂

bubu84
9. jún 2011

@monitas84 len aby si uz nesla rodit ked zjes ten cokoladovy puding.. 😀 ja kazdy den jem a nist... 😉

kaara1980
9. jún 2011

@monitas84 ja robila včera puding 😀

kaara1980
9. jún 2011

@bubu84 ja som si ho urobila včera plná očakávania a nič 😠

bubu84
9. jún 2011

@kaara1980 😉 ani mne nezabral... 😉

kaara1980
9. jún 2011

@bubu84 už som aj to šampanské pila,ako niekto spomínal....ale chyba bola asi v tom,že bolo nealko 😀

9lea
9. jún 2011

@kaara1980
@bubu84
Aj ja som včera varila čokoládový puding, opäť bola streda a modré z neba, tak som navarila a tiež nič, ale fľaša šampanského stále čaká, tak uvidíme, že kedy sa odhodlám dáť za pohárik. 🙂 Ja som dnes varila buchty na pare s čokoládov, tiež som mala veľkú chuť a po dovarení ma prešla, človek sa nadýcha tej pary i stačí. Už ma aj akosi prechádzajú všetky chute, na nič ma nepotiahne, iba by som pila vodu, už som taká naliatá, možno aj preto tak puchnem.

lucia1981
9. jún 2011

@monitas84 ...takže rodiť sa ešte nechystáš..??? 🙂 🙂 🙂 ja som tiež zvedavá na prietoky a čo mi zajtra náš doktor povie, dúfam, že drobček trošku pribral za posledný týždeň, my sme tiež už hlavičkou dole a máme asi hyperaktívne deti, lebo aj ten náš rád vystrája v brušku a Lukáško sa na tom vždy dobre baví keď sa mi hýbe bruško.... 😀

bubu84
9. jún 2011

@9lea inak ani ja uz na nic nemam chut, aj dnes ako som piekla tu bublaninu, tak krasne rozvoniavala po celom byte a este stale caka nedotknuta v trube na manzela... len vela mineralky pijem a na jedlo ani chut nie je, akurat rano sa musim najest, to mi uz v bruchu skrka, ale niekedy obedujem aj o 2, bo nemam ani chut na nic... 😒

9lea
9. jún 2011

@bubu84 tak ráno musím jesť aj ja, lebo mám taký prázdny žalúdok, že mám pocit akoby som dva dni nič nejedla, malinké vyprázdni asi všetko čo je v zásobe a priberá. 🙂

kaara1980
9. jún 2011

@9lea
@bubu84 ja už ani neviem čo variť keď nemám na nič chuť ☹

9lea
9. jún 2011

@kaara1980 riadna dilema čo, aj u mňa podobne. Ale minulú sobotu som robila také dobré langoše, k tomu takú dobrú domácu tatarsku a syr sa pekne roztekal, asi na to by som teraz chuť mala, ale komu sa chce, už som sa dnes opäť dosť ukrútila a nemám náladu, urobím asi zajtra.

bubu84
9. jún 2011

@9lea mnaam, take dobre langose by som si teda dala... 😀

kaara1980
9. jún 2011

@9lea joj,to by som si dala.robila som naposledy pred mesiacom 😉

9lea
9. jún 2011

@bubu84
@kaara1980
No baby už nepíšte, že by ste si dali, lebo asi fakt dostanem takú chuť, že ich urobím ešte dnes a nie zajtra.

bubu84
9. jún 2011

@kaara1980
@9lea mame teraz asi rovnake chute... 😀

kaara1980
9. jún 2011

@9lea
@bubu84 keď mne sa to ani neoplatí robiť,lebo som stále s malým sama.Drahý keď nieje v robote,tak je v novom ,bývaní,-ako Kubko vraví, a prerába od rána do večera.Chcel by to stihnúť do pôrodu,ale veľmi pochybujem.Tak varím len pre mňa a dieťa. 😠

bubu84
9. jún 2011

@kaara1980 no ja langose by som tiez asi ani nemusela robit, lebo by som ich jedla iba ja, bo manzel by zjedol akurat jeden ako ho poznam.. nemusi ich... 😖 ale mozno urobim zopar ... strasnu chut som dostala.. uvidim ako sa budem zajra citit... a ci bude taka chut ako je teraz... 😎