icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

marcela99
9. jún 2011

@sissika mne už v 36tt bolo povedané,že to bude skôr,že maličký je už dosť nízko a doteraz nič...
Bolo mi povedané,že už by sa dalo s tým niečo robiť...Však ešte zajtra zistím...
Asi by som potrebovala počuť,že to bude na 100%,takto všetko ok...

marcela99
9. jún 2011

@lucia1981 Ahoj,to máte super,že je rodinný známy 😉

lucia1981
9. jún 2011

@sissika tak to Ti v dobrom závidím, že v nedeľu už budeš mať pri sebe malý batôžtek, je to úžasný pocit keď si to maličké stvorenie môžeš k sebe pritúliť, ja si to pamätám ako keby to bolo včera a je to už 5 rokov, keď mi dali maličkého hneď som zabudla na tú bolesť a všetko okolo toho, hoci som sa trápila 12 hodín, budem na Teba myslieť a držať Ti palčeky aby všetko dobre dopadlo... 🙂

lucia1981
9. jún 2011

@marcela99 to hej, ten starší odrodil mňa aj brata a škoda, že k pôrodom už nechodí ale jeho syn to je verná kópia svojho otca, sú to uznávaní odborníci a viem, že som v dobrých rukách... 😉

sissika
9. jún 2011

@lucia1981 ďakujem pekne

janina7911
9. jún 2011

Baby, tak dnes mám za sebou poslednú poradňu v pôrodnici. Odhadovaná hmotnosť malej podľa USG je 4550 g, pôrodníčka sa vyjadrila, že to nie je presné, ale že cez 4 kilká mať bude určite.
Takže upustila od klasického pôrodu a tak nás čaká plánovaná sekcia so spinálom v pondelok, ak by prišli bolesti skôr, tak rovno do nemocky na urgentnú.

kaara1980
9. jún 2011

@janina7911 to sa dalo čakať,že pôjdeš sekciou keď je malá taká veľká.Hádam ti aj odľahlo 😉 Ja to kašlem,vy to budete mať všetky za sebou,a ja stále nič ☹ 😠

kaara1980
9. jún 2011

bože baby ja som taká nervná a vôbec neviem z čoho 😠 .Ešte aj mama mi zložila telefon ☹

mimca20
9. jún 2011

@kaara1980 Nie si sama kto to este nebude mat za sebou. My mame pred sebou cca 13 dni a uz to tiez niekedy mame dost (hlavne poobede uz som unavena jak tava)

e.lle
9. jún 2011

@daniela1974 máš pravdu... pekne si to napísala a spravím to tak veru aj ja 😵 ďakujem

monitas84
9. jún 2011

@lucia1981 To máš naozaj výborné. 🙂 To by som prijala aj ja. 🙂 Už som nahnevaná, neviem prečo mi ten môj doktor nechce povedať váhu maličkého! Hlavne, že on vie a usmieva sa! Mňa môže aj rozthať z vedavosti! 😠

ivusik33
9. jún 2011

mne dnes vôbec nepridáva príspevky 😕 napísala som 2 a nič!
My sme mali pekné popoludnie, bola som s kamoškou a s mojou Simočou v pizzerii, dala som si cestovinky, moje dieťa čokoládovú palacinku 🙂 tak nám bolo fain. Potom som z a ňou lietala v kaviarni, lebo ona neobsedí (však ktoré dieťa, že??)
Dnes ste sa bavili o tých vlnitých bruškách, tak Vám poviem, buďte rady, že sa Vám vlnia, ja si na to dávam pozor, lebo pri prvom teh. som tesne pred pôrodom (v stredu) vybavovala doklady u notára, v banke a neviem kde ma to ešte môj drahý vláčil, no proste celý deń, večer som odpadla do postele a ráno sme išli do nemocnice, tam mi robili záznam. Srdiečko síce bilo, ale pohyby žiadne... v ten deň som strávila na zázname dokoppy asi 5 hodín a skoro žiadne pohyby... sestričky mi triasli bruchom, že malá spí, musela som chodiť po schodoch... potom som si uvedomila, že som ani v stredu pohyby asi necítila, v noci mi ešte robili záznam, primár mi povedal, že to nevypadá dobre, ak ráno nič, tak urgent. sekcia a nakoniec mi robili cisársky a malá bola "pricapnutá" o placentu, tak sa nemohla hýbať, voda už zelená, tak pôrod za 5 min. 12. Tak teraz sa dôkladne sledujem.

ivusik33
9. jún 2011

Dnes som musela vyriadiť celý byt, vydrhnúť kúpeľňu, navariť, oprať, lebo zajtra ráno príde k malej svokra, idem si dať urobiť predoperačné. So Simčou som obehla celé sídlisko, lebo doma sa už nudila... tak som jej obula čižmy a dovolila skákať po mlákach, to bolo radosti. Ja som sa ale domov pomaly plazila a ona chcela, aby som ju zobrala na ručičky, že už nevládze... to by ma mohli rovno odviezť! Je to drina, takto pred pôrodom byť na ňu a na všetko sama. Ale zvládneme to. Zajtra idem aj ku kaderníčke, keď už bude doma svokra, nech to využijem!!

monitas84
9. jún 2011

@ivusik33 Ahoj, to sa aj zle číta, nie to ešte prežiť. ☹ Ja sa teším nech mi len maličký v brušku vystrája, aspoň viem, že je v poriadku. Dnes si mala pekný deň ako čítam. 🙂

marcela99
9. jún 2011

Tak ja som zvedavá ako to zajtra dopadne...

kukujka
10. jún 2011

@bubu84 ale este je vidiet,ze mam po porode brusko este vytrca,ale ja som nikdy nebola daka stihla a slaninu na bruchu som mala vzdy.dnes mi je stale nanic,ale snazim sa vsetko postihat aspon,ze stehy uz tak velmi nebolia uz sa to musi len zlepsovat

kukujka
10. jún 2011

uz som pridala aj foto malinkej ak by ste chceli vidiet

monitas84
10. jún 2011

@kukujka Ahoj, je krásna Tvoja maličká. A aká je vlasatá. 🙂 🙂 🙂 Po kom??? 🙂 🙂 🙂 🙂
Neboj dostaneš sa do formy zase. Už bude len lepšie, zahojí sa Ti všetko. 🙂 🙂 🙂 🙂

kaara1980
10. jún 2011

@kukujka zlatá je 😀 .na tej foto ani ako novorodeniatko nevyzerá,vlasov má teda kopec 😉

kaara1980
10. jún 2011

@ivusik33 ty si ešte nejak extra aktívna. 😉 ja som včera ledva došla do obchodu a aj to ma 2x chytila planá kontrakcia.Krpatý predo mnou poskakoval ako kozliatko,len som po ňom kričala,nech ide pomalšie.Dnes ho vypustím na ihrisko,nech sa vyšantí

sissika
10. jún 2011

ja mám taký silný hnedý výtok, včera večer to začalo, ale ešte stále to mám, čo to je? to mám volať lekárovi??

irriss
10. jún 2011

@sissika
Urcite bych mu zavolala driv nez bych napsala sem... 😉

sissika
10. jún 2011

@irriss včera som mu volala, povedal, že to môže byť z toho, že ma vyšetril, ale, že dnes to už nemám mať ...

irriss
10. jún 2011

@sissika
ach jo..proste mne donutis to napsat... ☹ ☹ ☹

Podotykam a "varuju", nechci strasit, plasit ani nic podobneho!!!
Ja jsem takto dopadla po prohlidce zrcadlama vysokoskolskeho studenta mediciny..ucil se na mne na mem tehotenstvi dvojcat...a za par dni jsem musela dost predcasne porodit...slo o lepive hnede...a hlavne prasknul i vodu, ktera se zcasti ale i stacila vzdy zalepit..ale dvojky se porodily moc brzy - jedna ve 28.tydnu a druha ve 31.tydnu (byly pocaty v jinem cyklu)

benice
10. jún 2011

Ahojte kočky, dnes ma čaká poradňa ... Som z toho poriadne nervózna ... Ak mi zasa povie to, čo aj 2krát predtým - že na pôrod to ešte nevyzerá a že malý má hlavičku ešte vysoko, tak sa mu tam asi rozplačem ... A zasa na druhej strane - začínam sa báť pôrodu ... ☹ Som ja ale trúba, čo?

kukujka
10. jún 2011

@monitas84 som si pozerala to sitie po boku je zhnisane preto tak boli osetrila som si to dufam,ze sa to nezhorsi,no vlasky asi po mne lebo tatino ich uz moc nema

kukujka
10. jún 2011

@kaara1980 dakujem no vlasiska ma tedariadne som vlasatejsie dieta este nevidela

9lea
10. jún 2011

@kukujka malinka je naozaj krásna, prajem ešte raz veľa zdravíčka. 🙂

sissika
10. jún 2011

@kukujka nádherná, a vlasov má teda neúrekom, to ťa teda muselo páliť ...

sissika
10. jún 2011

@irriss ja, keby som aj porodila, som v 38. týždni, taký veľký problém by to zas nebol, aj tak mám naplánovaný pôrod už na túto nedeľu