Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@sissika tak to Ti v dobrom závidím, že v nedeľu už budeš mať pri sebe malý batôžtek, je to úžasný pocit keď si to maličké stvorenie môžeš k sebe pritúliť, ja si to pamätám ako keby to bolo včera a je to už 5 rokov, keď mi dali maličkého hneď som zabudla na tú bolesť a všetko okolo toho, hoci som sa trápila 12 hodín, budem na Teba myslieť a držať Ti palčeky aby všetko dobre dopadlo... 🙂
Baby, tak dnes mám za sebou poslednú poradňu v pôrodnici. Odhadovaná hmotnosť malej podľa USG je 4550 g, pôrodníčka sa vyjadrila, že to nie je presné, ale že cez 4 kilká mať bude určite.
Takže upustila od klasického pôrodu a tak nás čaká plánovaná sekcia so spinálom v pondelok, ak by prišli bolesti skôr, tak rovno do nemocky na urgentnú.
@janina7911 to sa dalo čakať,že pôjdeš sekciou keď je malá taká veľká.Hádam ti aj odľahlo 😉 Ja to kašlem,vy to budete mať všetky za sebou,a ja stále nič ☹ 😠
bože baby ja som taká nervná a vôbec neviem z čoho 😠 .Ešte aj mama mi zložila telefon ☹
@daniela1974 máš pravdu... pekne si to napísala a spravím to tak veru aj ja 😵 ďakujem
mne dnes vôbec nepridáva príspevky 😕 napísala som 2 a nič!
My sme mali pekné popoludnie, bola som s kamoškou a s mojou Simočou v pizzerii, dala som si cestovinky, moje dieťa čokoládovú palacinku 🙂 tak nám bolo fain. Potom som z a ňou lietala v kaviarni, lebo ona neobsedí (však ktoré dieťa, že??)
Dnes ste sa bavili o tých vlnitých bruškách, tak Vám poviem, buďte rady, že sa Vám vlnia, ja si na to dávam pozor, lebo pri prvom teh. som tesne pred pôrodom (v stredu) vybavovala doklady u notára, v banke a neviem kde ma to ešte môj drahý vláčil, no proste celý deń, večer som odpadla do postele a ráno sme išli do nemocnice, tam mi robili záznam. Srdiečko síce bilo, ale pohyby žiadne... v ten deň som strávila na zázname dokoppy asi 5 hodín a skoro žiadne pohyby... sestričky mi triasli bruchom, že malá spí, musela som chodiť po schodoch... potom som si uvedomila, že som ani v stredu pohyby asi necítila, v noci mi ešte robili záznam, primár mi povedal, že to nevypadá dobre, ak ráno nič, tak urgent. sekcia a nakoniec mi robili cisársky a malá bola "pricapnutá" o placentu, tak sa nemohla hýbať, voda už zelená, tak pôrod za 5 min. 12. Tak teraz sa dôkladne sledujem.
Dnes som musela vyriadiť celý byt, vydrhnúť kúpeľňu, navariť, oprať, lebo zajtra ráno príde k malej svokra, idem si dať urobiť predoperačné. So Simčou som obehla celé sídlisko, lebo doma sa už nudila... tak som jej obula čižmy a dovolila skákať po mlákach, to bolo radosti. Ja som sa ale domov pomaly plazila a ona chcela, aby som ju zobrala na ručičky, že už nevládze... to by ma mohli rovno odviezť! Je to drina, takto pred pôrodom byť na ňu a na všetko sama. Ale zvládneme to. Zajtra idem aj ku kaderníčke, keď už bude doma svokra, nech to využijem!!
Tak ja som zvedavá ako to zajtra dopadne...
uz som pridala aj foto malinkej ak by ste chceli vidiet
ja mám taký silný hnedý výtok, včera večer to začalo, ale ešte stále to mám, čo to je? to mám volať lekárovi??
@sissika
ach jo..proste mne donutis to napsat... ☹ ☹ ☹
Podotykam a "varuju", nechci strasit, plasit ani nic podobneho!!!
Ja jsem takto dopadla po prohlidce zrcadlama vysokoskolskeho studenta mediciny..ucil se na mne na mem tehotenstvi dvojcat...a za par dni jsem musela dost predcasne porodit...slo o lepive hnede...a hlavne prasknul i vodu, ktera se zcasti ale i stacila vzdy zalepit..ale dvojky se porodily moc brzy - jedna ve 28.tydnu a druha ve 31.tydnu (byly pocaty v jinem cyklu)
Ahojte kočky, dnes ma čaká poradňa ... Som z toho poriadne nervózna ... Ak mi zasa povie to, čo aj 2krát predtým - že na pôrod to ešte nevyzerá a že malý má hlavičku ešte vysoko, tak sa mu tam asi rozplačem ... A zasa na druhej strane - začínam sa báť pôrodu ... ☹ Som ja ale trúba, čo?

@sissika mne už v 36tt bolo povedané,že to bude skôr,že maličký je už dosť nízko a doteraz nič...
Bolo mi povedané,že už by sa dalo s tým niečo robiť...Však ešte zajtra zistím...
Asi by som potrebovala počuť,že to bude na 100%,takto všetko ok...