icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
15. jún 2011

baby ktorej z vás tvrdne brucho? mne do teraz netvdlo,len pri nejakej námahe,ale teraz posledné 3 dni už nejak často,no a dnes už od rána,ho mám tvrdé ako skala a malá sa hemží,až nejak velmi,lebo,ona sa mi tak velmi nehýbala,ved som to tu aj spomínala,neviem,či to je normálne,tak sa radšej pýtam 😒

e.lle
15. jún 2011

Baby máte niektorá skúsenosti s ricínovým kokteilom??

veronch
15. jún 2011

@kaara1980 kaara, čítam to tu už dlhšie, ale píšem prvýkrát.... prosím ťa neporoď skôr ako ja, ani nevieš, ako mi tieto tvoje hlášky tu pomáhajú prežívať... tak, žinčíca, dnes tá kapustnica.... a ten sexík už bol? Či stále len sľubuješ?.. 🙂 Ja mám taký pocit, že mne nič nepomáha, ale na tvoje kombinácie nemám.... Držím palce nech to máš čím skôr za sebou... a kľudne ma predbehni, nejako to už rozdýcham....a samozrejme aj vám ostatným baby, nech sa vám drobčekovia už vypýtajú na tento svet... ste tu super zostava...

kukujka
15. jún 2011

@lucia1981 mne v porodnici tiez zistili,ze som chudokrvna chceli my davat aj transfuziu co som odmietla lebo som sa vobec necitila zle davali mi 3x denne zelezo ,ale ja som ho nejedla lebo zapeka a kedze mam zasity aj konecnik tak keby ma zapieklo tak to by bol ozaj koniec takze som tie tabletky vyhadzovala a pri kontrolnom odbere mi uz vysli vysledky ovela lepsie

monitas84
15. jún 2011

@ingemor Ahoj, gratulujem k malej. Dala si jej krásne meno, strašne sa mi páči!!! 🙂 Má krásne miery. Prajem Vám len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka a mliečka. 🙂 Neboj to prejde, dostaneš sa do toho a bude všetko super. Ja som veľmi citlivá. Mňa, ked manžel bude brať len do pôrodnice, už vtedy budem strašne revať, som už raz taká, čo už so mnou. Potom čo bude pri pôrode a po ani nechcem vedieť. ☹ Ako prvodrodička sa veľmi bojím, či to všetko zvládnem, hlavne ako sa správne postarať o nášho maličkého. ☹

monitas84
15. jún 2011

Ahojte kočky,hematologia vybavená. Primárka ma potešila, vraj nastalo veľké zlepšenie u mňa a môžem ísť kľudne rodiť. 🙂 Lenže pri tom vyše hodinovom čakaní mi prišlo nejako zle, v čakárni bolo horúco, poriadne dusno, malý strašne v brušku vystrájal, začalo to nepríjemné pichanie zo spodu a zabudla som sa pri tých bolestiach spýtať, či mám brať ešte železo. Primárka sa k tomu vôbec nevyjadrila, tak čo teraz? 😒
Dostala som recept na ďaľšie injekcie, musím si ich pichať ešte aj počas šestonedelia, potom kontrola a uvidíme ako ďalej.

monitas84
15. jún 2011

@ajjkas Ahoj aj mne tvrdne bruško často, preto som brala Magne B6, hoci nejaké zlepšenie som si ani nevšimla. Od dnešného dňa som ho už musela vysadiť, brala som ho len dva týždne, že dlhšie sa nemôže. U Teba to bude podľa mňa normálne, veď každú chvíľu môžeš rodiť. 🙂

9lea
15. jún 2011

@ingemor gratulujem k malinkej, prajem hlavne veľa zdravíčka a skoré zotavenie, hlavu hore,už bude len dobre. 🙂

lucia1981
15. jún 2011

@ingemor ..aj ja srdečne blahoželám... 🙂

lucia1981
15. jún 2011

@ajjkas aj mne tvrdne brucho a už pár mesiacov a tiež na to beriem magne B6 ale už len tri denne, predtým som brala 6 no neviem či to už ozaj nemám vysadiť, lebo som čítala že by sa to už veľmi brať nemalo ku koncu tehotenstva

9lea
15. jún 2011

tak upratané, navarené, už si vravím, to je pohybu. Volám jednej kámoške, ona ma termín podobne ako ja a ona akože išla hrabať seno, že len tak rekreačne, ale predsa, no to akože môžem ísť s mojim pohybom do kelu 😉

lucia1981
15. jún 2011

@veronch ahoj to máš pravdu, zostava je tu super a mne tieto babenky vrátili chuť do života a pomáhajú mi prežiť zatiaľ najťažšie obdobie môjho života, za čo im veľmi pekne všetkým ďakujem

9lea
15. jún 2011

@lucia1981 no to som čítala aj ja, že by sa ku koncu už nemalo, lebo že potom sa žena nemôže otvoriť, či take niečo. Ja som to vysadila všetko sama v 32 tt. aj železo, aj magne. A výsledky z krvi v 34 tt už boli dobre a moje Baby ešte stále v brušku.

monitas84
15. jún 2011

@9lea Ahoj, si šikovná. 🙂 Aké sme pracovité. 😀 Aj ja stále niečo špekulujem, prekladám, prerábam, upratujem.Už to tu pomaly manžel ani nespozná, keď príde domov z roboty. 😀 Ale aj, keď som unavená, ubolená, jednoducho neobsedím. 🙂

veronch
15. jún 2011

@lucia1981 No veď som si aj všimla, že si už pozitívnejšie naladená.... 🙂 ... a to je super.... tvoji chalani ťa potrebujú spokojnú a veselú, aj keď verím, že smútok v srdci sa ťažko maskuje...vidíš, človek by neveril, že aj net môže v takýchto chvíľach pomôcť... 🙂

lucia1981
15. jún 2011

@veronch keby nebol modrý koník, tak neviem čo by bolo, lebo ja som prestala komunikovať s okolím, s kamarátkami, nebrala som telefón, neodpisovala na sms a toto bolo jediné kde som bola schopná sa s niekým baviť aj keď len virtuálne.... máš pravdu smútok v srdci sa ťažko maskuje, vždy tam je a veľmi to bolí ale už aspoň neodháňam od seba všetkých ktorí mi chcú pomôcť a snažím sa zapojiť do normálneho života

bubu84
15. jún 2011

@andrea1977 si doma, alebo uz mas po...? tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne... 😉

bubu84
15. jún 2011

@9lea a dalsia ze by isla rodit? ako si na tom teraz, alebo ze by si uz bola po... drzim palce... 😉

bubu84
15. jún 2011

@benice to uz bude kazdu chvilu babatko na svete, mne lekarka tiez hovorila, ze mam uz nizko brucho, malicky je uz na krajicku... 😉

bubu84
15. jún 2011

@lucia963 neboj, v pohode to zvladneme, nas mali mal pred 2 tyznami 3300 g., bude tiez riadny chlap... a este mi to vcera lekarka potvrdila, ze to bude velike babo... 😀

bubu84
15. jún 2011

@ingemor gratulujeme a prajeme vela zdravicka... 😉

ajjkas
15. jún 2011

@veronch ahoj,pozerám,že máme rovnaký termín porodu,tak uvidíme ktorá ,,pojde" skor 🙂 😉

bubu84
15. jún 2011

ahojte, tak ze este sme stale doma, ale mam tusaka, ze dnes uz pojdeme, ukojila som svoje chutky na langose, tak uz nam v tom nic nebrani... 😀

veronch
15. jún 2011

@ajjkas No veď ja sa už chystám... 😀 len Bambula si o tom myslí svoje,,, už teraz maminku nepočúva.... ale pravdu povediac , mám des z toho ako to potom doma zvládnem... predsa len dve malé deti.... 😎 asi budem potrebovať takéto tmavé okuliare, aby ma neporazilo.... tak si ešte užívam posledné chvíle kľudu, potom bude iný frmol... 🙂 Idem riadiť, tato vylial nočník na postele, keď nie malá, tak najstarší vytočí, no čo už.... 😢

ajjkas
15. jún 2011

@bubu84 aj ja mám dnes takého tušáka,ale to len pre to moje tvrdnutie brucha 😒 no a tie langoše,tak to ti závidím,už pár dní si na nich chcem nájst čas,ale strááášne sa mi nechce 😉 🙂

ajjkas
15. jún 2011

@veronch no tak to ti netreba čierne,ale ružové okuliare.... 😀

bubu84
15. jún 2011

@ajjkas no mne sa tiez nechcelo na 4 ks zarabat cesto, tak sme isli s manzelom na vynikajuce langose do vedlajsej dediny... a potom sme este isli na zmrzku, tak ze som uz uplne spokojna... 🙂 uz budem len doma cakat, ci to teda pride... keby si nahodou dnes isla, tak drzim palce... 😉

bubu84
15. jún 2011

juuuj ale ja maleho uz citim na krajicku, vazne...akoby bol hlavickou uz uplne dole...asi to tak ma byt, ze? 😉

ajjkas
15. jún 2011

neviem mne už kleslo brucho asi pred týždnom,aj viac ludí mi to povedalo,ale stále nič,tak ale ak by si dnes šla náhodou ty,tak aj ja ti budem držat palce,ja by som počkala,radšej ešte,dnes sa mi to nehodí 😀 😀 😀
@bubu84

lalonka
15. jún 2011

ahojte baby,je normalne ze sa mi brucho tlaci hore miesto toho aby islo dole??aspon mam taky pocit..stale cakam ze spadne a ono nic :( a ako viete ze vam tvrdne brucho?