Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
Kacenka 😀 😀 😀
Minka, my keď sme boli na dvojročnom očkovaní a prevenare, celé poobedie som fúkala obidve nožičky a aj na druhý deň nebol ešte Filipko vo svojej koži. Ináč dienka Danielko už bude mať vo štvrtok dva roky? Lebo keď sme boli u dr. sestrička tvrdila, že dvojročné očkovanie je lepšie trošku neskôr.
Baby, viete mi poradiť niečo z cukiny alebo kelu. Máme dobrého zásobovateľa a už mi dochádza fantázia.
ivaz tak mi kel nemusime........ale zasa cuketu tu by som ja jedla aj kazdy den.....skus kuk http://www.porada.sk/archive/index.php/t-29490....
Ivaz Danko ma zajtra 2 roky. Myslis, ze je to skoro ist vo stvrtok? Ja z kelu robim len polievku a privarok a z cukety som dnes 1. krat varila polievku.
ahojte kavickarky... 🙂
tak aj nam vyhovuje stvrtok 😉
ivaz Gabika mala piatok dva rocky a na ockovanie sme isli v par dni potom v stredu,a pichli jej naraz oboje 😅
Dienka, tak je to asi jedno. Keď to už máš naplánované, tak to nemeň. My sme boli na očkovanie asi tri týždne po dvoch rokoch, lebo stále Filipkovi niečo bolo a ja som to nechcela riskovať.
A cukinovú polievočku sme dojedli v sobotu. Manželík vyhlásil, že je to jedna z tých mojich lepších. 😉
dienka-vecer zvysena teplotka,a neviem ci sa na nu kvoli tomu aj nadcha nalepila 😝 ale neni som si stopro ista ci s toho,alebo niekde prechladla
Ivaz a aku robis? Ja som si na MMB nasla recept s mrkvou, ale bolo tam aj vela kremovych. Hod receptik pls 😉
A baby drzte palce, zajtra robim potahovanu tortu z marsmallow cukrikov 🙂 Korpus uz mam upeceny- mramorovy, ked Danko vstane idem robit krem z ladovych kastanov a zajtra potah 😕 Tak som sama zvedava 😀
Receptík na cuketovú polievočku:
2 malé cukety a 3 zemiaky, 2 polievkové lyžice oleja, polievkový základ, 2 strúčiky cesnaku posekaného najemno, voda, pažítka.
Cuketu a zemiaky pokrájať na malé kocky, zemiaky uvariť s polievkovým základom a olejom, zmixovať spolu s vodou v ktorej sa varili, pridať cuketu a cesnak a variť pokiaľ nebude cuketa mäkká. Nakoniec pridať pažítku. Jednoduché a hlavne rýchle. 😉 Dobrú chuť.
ahojte, tak my mozme aj vo stvrtok 🙂 mam este napad, co tak stretko v MC Srdiecko?Tam budu mat deticky veeela hraciek tak by mali o zabavu postarane 😉
dienka, ja by som si prosila receptik na ten krem a na to cesto... alebo najlepsie na vsetko... uz si robila tu marshalow hmotu? ja mam z toho naplane robit kvetinky a listky, akoby marcipanove... len musim uchranit dalsie balenia cukrikov pred mojim manzelom 😀
holky čaute, tak som rada, že stretko vyzerá sľubne, ale my ☹ - začali sme trošku sopliť, tak neviem, neviem... ivka, dnes som ti aj zabudla brnknúť, ako sme sa dohodli. prepáč. tak snáď ten štvrtok výjde... 🙂
dobre ranko 😵
dienka-dankovi prajeme vseeeetko len to najlepsie 😵 vlea,vela vsetkeeeeho ...najma zdravicka,stasticka a lasocky 😵 😵 😵
yuya drzim palceky nech sa coskoro soplikov zbavite 😉
pisala som drobcovi ani ta nemoze vo stvrtok ☹
dienka, aj my blahozelame dankovi - hlavne nech je zdravy a robi vam vsetkym len radost 😉
cakam na referencie, ako sa podarila torta 😉
dienka aj od nas Dankovi vsetko naj naj k dnešním dvom rocikom 😵 😵 😵 ,GAbika posiela velikansku pusinku 🙂
muci veru na tu tortu som zvedava aj ja 😉
Krasne zahmlene ranko,
oslavencovi vsetko najlepsie k narodeninkam, zdravicko, stastie a hlavne veela lasky od rodicov. 🙂

ajojte,muci my sme objednane tiez az po dovrseni 2.roku 😉 -tak mate este mesiac cas 😉
dienka a poobede teda nemozte?myslis,ze deturence budu z toho "otapene"?
lebo to tak vyzera,ze vo stvrtok by nas mohlo vela prist,no uvidime este kolke sa ozvu 😉