Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
pokusam sa napalovat to dvd pre teba,filipko dnes vybral gombik.ktorym sa otvara dvd mechanika,ked to manzel uvidi asi ho uz .... minule mu stihol popisat pastelkou celu skrinku pocitaca 😉 keby som mala pisat,co vsetko vyparati za den,tak ani dve strany nestacia 😉
Erka, dohodnuté 16-16:30. A Filipko je šikulka, 😀 aj nášmu chrústovi DVD podáva ruky, ale zatiaľ je celé.
ahojte,
my budeme zajtra u babky na kvetnej, mozno by sme prisli, len uvidim, kedy pre nas potom muz pride, ci tam este budeme dovtedy. 😉
Kala, chystáme sa dnes. Smola. ☹ Rada by som videla Drobčeka. Zajtra má pršať a už máme program.
caute kocky,
my sme si vcera dali s Maruskou rande - boli sme spolu na zrmzke, tak sme si zalizali 😝 , kupili sme si kopec bizuterie, tak ktora nosite v sixe pod vezou maju akciu na vsetko od 0,29 eura do 3,95 eura, ale ze brutalne dobre kusky...😵
dnes ma Maruska chut na parizske rozky, tak ich zatial susim v rure.. slahacku uz mam na krem prevarenu, tak ich dnes hadam aj dokoncim....a samozrejme, ze pereme uz stvrtykrat.. vsak sme od pondelka nie... 😀
kocky, poradite mi recept na nejake dobre slane cestovinky - s nejako omackou, alebo niecim takym?
Ahojte 🙂 dakujem, ze ste mi dali vediet, ohladom toho pediatra.... Inak sa velmi cudujem, ze na Sihoti ako takej nie je ziadny.... posuniem info kamoske. Pekny den... 🙂
ahojcek 😉
baby na ihrisku bolo dobre? zajtra uz ma fakt prsat? 😝
muci - kuk sem na recept http://kuchar.mojerecepty.sk/2009/04/kuracie-bi..., manzel varil v sobotu a az som sa oblizovala, mnam 😉 a mali sme to s cstovinami 😉
no velmi chutne a rychle a velmi mi to pripominalo svieckovu na smotane / tu manzel vari suprovu/ 😅
tatanya - aj mna to prekvapilo ze na Sihoti nie je ziadny detsky lekar ☹ take velke sidlisko ☹
a je tam nejake zdravotne stredisko?
ahojte,tak my sme boli dnes dat lucaska ockovat proti kliestovej encefalitide.tak som zvedava ked sa zobudi 😝
no veru ma sa nam pokazit pocasie....... 😠
mami, dakujem, vyzera to super.. ja som dnes robila pluckovu omacku s knedlou, bude aj na zajtra.. tak uvidim, toto mozno pride na rad v piatok... alebo volaco nasladko, uvidime
ja som dnes videla poco na TA3 a ze ma byt 21C a slnecno, tak kde kecaju?
muci - vyskusaj, neolutujes 😉
tak to si ma potesila s tym pocasim, chcela som zajst k dr. na poradnu s kocikom za mosty a ked som si predstavila ze tam pojdem po dazdi 😝
ved uvidime, ale s malou musim vonku tak ci tak, tak mozno pojdem aj ked bude prsat 😉
ja som dnes upiekla francuzske zemiaky a myslela som si naivne ze bude aj na zajtra / velky pekac/ , no ale moj drahy sa pustil do nich a vyzera to tak ze zajtra budem musiet varit zase 😒 😀
mami,
to pocasie si asi vyberie samo, tazko povedat, ci bude alebo nebude 😝
francuzske su tiez super vec, s takym dobrym kapustovym salatikom 😉
ja som prave zozrala 1/2kg jahod, uz su take ozajske 😀 😵 😝 😵 😵
No ja som rano pozerala telerano a tam hlasi li prsat ze na juhozapade Slovenska,ale nie cely den.
mami,ten recept vyzera dobre.
no mali sme tie francuzaky s nastruhanou cviklou s chrenom este z Velkej Noci 😉
mnam, mnam 😉 a este je to aj zdrave
😉
ahojte na ihrisku bolo super 😉 ,len skoda ze baby prisli neskôr......
mami.sk dnes si bola v meste???som ta videla,myslim ze si to bola ty..ale okolo 10´,,11 😕
amatula - bola som v meste, mame cerveno- sedy kocik 😉 a tak okolo 11 to veru bolo 😉 isla som do Prioru kupit malej ziarovku do detskej lampicky 😉
juj, mala si na mna zakricat, lebo ja som niekedy hlucha - slepa 😀 😀 😀 a mas v pase dost malu fotku tak neviem ci by som ta spoznala 😉 😉 😉
ahojte 🙂
amatula skoda ze sme Ta nestihli,nakoniec sme aj my boli za mostamy na ihrisku,stretli teda stihli sme tam este ivaz s Filipkom,a ten sa tak krasne vyhral s Gabikou 😵 veru mohli by ste chodit čatejsie 😉
a aj dienku sme este videli 😉
no ja som ta spoznala 😉 kocik sedí a mala si prehodenu plienku 😉cez strechu
aj som chcela kricat,ale ja s dvoma detmi,svgrina s jednim.to je o drzku 😀
na buduce 😉
joj, tak to mas vyborny pozorovaci talent 😉
plienku malej davam cez kocik lebo uz ma hnede licka a rucicky 😉 a aj ju natieram opalovacim kremom ale nechcem ju velmi patlat chemiou uz taku malinku 😒
no nabuduce urcite do mna postrc 😉
amatula veru teraz sa tam budeme asi castejsie stretavat ked bude pekne pocasie a ja budem urcite aj s druhym mimi chodit k rodicom castejsie 😉
baby, ja idem asi spat lebo som uplne K.O., dnes som bola s malou vonku 4 hodiny okolo obeda a este od 4 poobede do 7 😒 takze megadavka cerstveho vzduchu 😀
len mamina je utahana ako pes 😝
hlavne ze Terezka spinka uz od 19.30a je spokojna 😉
dobru nocku 😉

aj za rohom mame take mini ihrisko,ale ta akosi nerada chodim,par krat tam sedeli maminy s cigaretkami a to ja nemusim 😉
tak mozme na kvetnej 😉