Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@marfie81 aj ja tebe držím palce 🙂 podľa prvého ultrazvuku to vypadalo na chlapčeka a podľa posledného na dievčatko 🙂 to sa nám aj ukázala inak sa celých 9 mesiacov ukrývala 🙂 a ty?
@veronikani držím ti palce, nech všetko prebehne ako má 🙂
@tinasc ďakujem 🙂
mno baby nas maly mal v 39 tyzdni cca 4500 gramov - merane cez UTZ podla obvodu bruska s inych rozmerov, vaginalny nalez bez zmien, zajtra dalsia kontrola tak dufam ze sa uz nieco deje, caka tiez niektora valibuka? 🙂
Tak ako baby? idem sa "pochvalit"ze my to uz mame za sebou,maly sa vypytal na svet dnes rano,poponahlal sa presne ako jeho brat,ale tak aspon si pockal na oktober🙂 drzim vam vsetkym palce,nech to mate rychlo za sebou, drzte sa
ja mam termin 15. a stresujem, bo neviem, co cakat, som prvorodicka...
jasne, clovek ma nastudovane, ale predsa len, je to tenkrat poprve, tak clovek nevie....ako dlho to bude trvat, ako to bude boliet, ako to zvladne, takze ked si na to spomeniem, ze to moze byt hocikedy, tak mi az zaludok stiahne...ale viem, ze je to normalne..
ahojte, tak my sa tu votrieme medzi vas 😀 mali sme termin v septembri, ale tak nejako sa nam nechce ist vonku, stale cakame... 😅 bude z nas oktobrovciatko 😵
Ahoj, pozyvam maminy z Trnavy a okolia vo stvrtok o 20,00 hod do www.klubkvapka.sk na Slnečnej ulici v Trnave
Prihlasit sa treba v Kvapke, stači sms-kou, pripadne stači iba prist aj bez ohlasenia.
budeme sa rozpravat o ulavovych technikach pri porode 🙂
dnes aska porodila krásnu dcérku Nelku. 3840 g, 51 cm
je tu niektora,ktora bude rodit v LUCENCI teraz v oktobri?
@veronikani sranda 🙂 nas maly od 5. mesiaca hrdo ukazuje svoj vercajsik ;))
Ahojte baby, aj ja by som sa k Vam velmi rada pridala a popisala co a jak. My sme tiez oktobrovy a cakame kazdu chvilu, kedze som prvorodicka, tak mam a trosku strach z neznama, ale co uz patri to k tomu.
@katarinka32 ahoj. ty už to máš za pár. Ja som bola doteraz hrdinka, ale tiež už mi stíska riťkou. Ale zvládneme to!!! Čo iné nám zostáva, že? Ideš rodiť normálne?
@marfie81 Bola som uz minuly tyzden prvykrat sa dohodnut na zazmluvneni...dnes mi prvykrat robili monitor malickeho, take tie pasy co sa davaju cez brusko a mali sme celu dobu stikutku🙂 a zajtra mam poradnu, uz normalnu u svojho zazmluvneneho porodnika na kramaroch...a takto to budem mat uz dokonca tehu kazdy tyzden. Neviem, ci je to skoro, ze od 36. tt sa to robieva.
mamičky ja ešte stale nie som pobalená do porodnice už by som asi mala začať nie? a chcela som sa opýtať aké plienky ste kupili pre bábätka 🙂 asi pampersky ale aj tých je viacej druhov ....
@malapepka ja ešte nie som otvorená 🙂 ale ešte mám čas nech malá ešte vydrží aspon týžden lebo len v piatok začínam 37.týžden... ja si ani velmi nužívam lebo mám problem s priberaním a snažím sa nejesť ale je to velmi tažké , a bolia ma kríže a som prehnane nervozna na mojho manžela aj synčeka :( ale čo už nejak to vydržííím ale teším sa už na to ked bude malička vonku 🙂 ešte chcem nájat nejakého fotografa aby ma odfotil s manželom a synčekom a mojim bruškom a potom nech to už príde 🙂
@malapepka Ahoj. Ano idem rodit normalne a co ty?
@darina123 nie si jediná, ktorá nie je pobalená do pôrodnice... ale aspoň som sa pohla a do práčky som včera nahádzala nočné košele (lebo ja ich inak vôbec nenosím) a župan... takže ako to uschne tak idem baliť do tašky 😉 pre bábo beriem do pôrodnice huggies, mám tiež viac druhov, ale hádam tieto budú stačiť, však v pôrodnici dávajú, to len pre istotu 🙂
Dievčatá, začínam byť nervózna skoro tak ako môj muž... moc rýchlo sa to blíži :( Občas mám pocit, že ten náš svišť má v brušku krompáčik a snaží sa na slobodu prekopať cez môj bok 🙂 Som zvedavá, čo za paseku bude vyvádzať, keď vylezie...

@veronikani ja mam termin 20.10 a tiez uz pomaly stresujem 🙂) ja budem rodit na kramaroch... tak drzim palce, co budes mat?