icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

marfie81
1. okt 2012

@veronikani ja mam termin 20.10 a tiez uz pomaly stresujem 🙂) ja budem rodit na kramaroch... tak drzim palce, co budes mat?

veronikani
1. okt 2012

@marfie81 aj ja tebe držím palce 🙂 podľa prvého ultrazvuku to vypadalo na chlapčeka a podľa posledného na dievčatko 🙂 to sa nám aj ukázala inak sa celých 9 mesiacov ukrývala 🙂 a ty?

tinasc
1. okt 2012

@veronikani držím ti palce, nech všetko prebehne ako má 🙂

baaabenko
1. okt 2012

@marfie81 taaaaakze dnes sme boli na poradni, poslednykrat u svojho gynekologa a zajtra sa ide uz na kramare za porodnikom🙂 maly si celu dobu cmulal palcek, asi preto ze bol hladny, lebo sme boli nalacno🙂 a mame 2950g. maly macik🙂

veronikani
1. okt 2012

@tinasc ďakujem 🙂

darinka.b
1. okt 2012

mno baby nas maly mal v 39 tyzdni cca 4500 gramov - merane cez UTZ podla obvodu bruska s inych rozmerov, vaginalny nalez bez zmien, zajtra dalsia kontrola tak dufam ze sa uz nieco deje, caka tiez niektora valibuka? 🙂

loobka
1. okt 2012

Tak ako baby? idem sa "pochvalit"ze my to uz mame za sebou,maly sa vypytal na svet dnes rano,poponahlal sa presne ako jeho brat,ale tak aspon si pockal na oktober🙂 drzim vam vsetkym palce,nech to mate rychlo za sebou, drzte sa

asocial
1. okt 2012

ja mam termin 15. a stresujem, bo neviem, co cakat, som prvorodicka...
jasne, clovek ma nastudovane, ale predsa len, je to tenkrat poprve, tak clovek nevie....ako dlho to bude trvat, ako to bude boliet, ako to zvladne, takze ked si na to spomeniem, ze to moze byt hocikedy, tak mi az zaludok stiahne...ale viem, ze je to normalne..

tinasc
1. okt 2012

@loobka gratulujem k malému pokladu 🙂

annie6
1. okt 2012

ahojte, tak my sa tu votrieme medzi vas 😀 mali sme termin v septembri, ale tak nejako sa nam nechce ist vonku, stale cakame... 😅 bude z nas oktobrovciatko 😵

dulkagabulka
2. okt 2012

Ahoj, pozyvam maminy z Trnavy a okolia vo stvrtok o 20,00 hod do www.klubkvapka.sk na Slnečnej ulici v Trnave
Prihlasit sa treba v Kvapke, stači sms-kou, pripadne stači iba prist aj bez ohlasenia.
budeme sa rozpravat o ulavovych technikach pri porode 🙂

susy
2. okt 2012

dnes aska porodila krásnu dcérku Nelku. 3840 g, 51 cm

trasko
2. okt 2012

je tu niektora,ktora bude rodit v LUCENCI teraz v oktobri?

marfie81
2. okt 2012

@veronikani sranda 🙂 nas maly od 5. mesiaca hrdo ukazuje svoj vercajsik ;))

marfie81
2. okt 2012

@baaabenko preco ides tak skoro?

marfie81
2. okt 2012

@asocial ahoj, no ja mam velmi podobne pocity 🙂 ale tak ked dennodenne vidim kolko pribuda stastnych mamiciek, tak si poviem, ze to zvladnem i ja 🙂 i ked obavy z nepoznaneho veruze su..... len nech nam to dobre dopadne, to je hlavne 🙂 drzim palce

katarinka32
2. okt 2012

Ahojte baby, aj ja by som sa k Vam velmi rada pridala a popisala co a jak. My sme tiez oktobrovy a cakame kazdu chvilu, kedze som prvorodicka, tak mam a trosku strach z neznama, ale co uz patri to k tomu.

malapepka
2. okt 2012

@misimimi také bolesti ako na menštruáciu už mám viac ako týždeň, ale pripisovala som to tomu, že sa mi malý tlačí dolu. No veď uvidím... dík za radu

malapepka
2. okt 2012

@loobka Blahoželám!!!! Trošku ti aj závidím, že už to máte za sebou. Prajem všetko dobré a maličkému veľa chuti do života.

malapepka
2. okt 2012

@katarinka32 ahoj. ty už to máš za pár. Ja som bola doteraz hrdinka, ale tiež už mi stíska riťkou. Ale zvládneme to!!! Čo iné nám zostáva, že? Ideš rodiť normálne?

baaabenko
2. okt 2012

@marfie81 Bola som uz minuly tyzden prvykrat sa dohodnut na zazmluvneni...dnes mi prvykrat robili monitor malickeho, take tie pasy co sa davaju cez brusko a mali sme celu dobu stikutku🙂 a zajtra mam poradnu, uz normalnu u svojho zazmluvneneho porodnika na kramaroch...a takto to budem mat uz dokonca tehu kazdy tyzden. Neviem, ci je to skoro, ze od 36. tt sa to robieva.

darina123
2. okt 2012

mamičky ja ešte stale nie som pobalená do porodnice už by som asi mala začať nie? a chcela som sa opýtať aké plienky ste kupili pre bábätka 🙂 asi pampersky ale aj tých je viacej druhov ....

darina123
2. okt 2012

@malapepka ja ešte nie som otvorená 🙂 ale ešte mám čas nech malá ešte vydrží aspon týžden lebo len v piatok začínam 37.týžden... ja si ani velmi nužívam lebo mám problem s priberaním a snažím sa nejesť ale je to velmi tažké , a bolia ma kríže a som prehnane nervozna na mojho manžela aj synčeka :( ale čo už nejak to vydržííím ale teším sa už na to ked bude malička vonku 🙂 ešte chcem nájat nejakého fotografa aby ma odfotil s manželom a synčekom a mojim bruškom a potom nech to už príde 🙂

darina123
2. okt 2012

@malapepka a ty si na kolko otvorená ? a už si pobalená do porodnice? a máš všetko pokúpené pre bábätko? chlapček alebo dievčako?

katarinka32
3. okt 2012

@malapepka Ahoj. Ano idem rodit normalne a co ty?

tinasc
3. okt 2012

@darina123 nie si jediná, ktorá nie je pobalená do pôrodnice... ale aspoň som sa pohla a do práčky som včera nahádzala nočné košele (lebo ja ich inak vôbec nenosím) a župan... takže ako to uschne tak idem baliť do tašky 😉 pre bábo beriem do pôrodnice huggies, mám tiež viac druhov, ale hádam tieto budú stačiť, však v pôrodnici dávajú, to len pre istotu 🙂

marfie81
3. okt 2012

@baaabenko ahoj, ja chodim na kramare k svojmu porodnikovi 2 tyzdne. ale mne napr. ten monitor este nerobili, sranda... zajtra idem opat, tak som zvedava...

marfie81
3. okt 2012

@darina123 ahoj, ja som sa pobalila pred dvoma dnami 🙂 ledva sa mi to pomesti, ved uz len zupan zaberie polku tasky... a plienky mam pampers premium, tak mi bolo poradene...

marfie81
3. okt 2012

@baaabenko pocuj a k akemu doktorovi tam budes chodit? ja chodim k pruzincovi, unho budem aj rodit. je zatial zlaty, tak uvidime.. inak ked ho ma clovek dohodnuteho, to mu mozem zavolat hocikedy aj v noci, keby to na mna prislo? 🙂

sskriatok
3. okt 2012

Dievčatá, začínam byť nervózna skoro tak ako môj muž... moc rýchlo sa to blíži :( Občas mám pocit, že ten náš svišť má v brušku krompáčik a snaží sa na slobodu prekopať cez môj bok 🙂 Som zvedavá, čo za paseku bude vyvádzať, keď vylezie...