Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@emilii no to neznie dobre... 😕 ale ak ťa to prešlo a necítiš sa už zle, tak hádam to bolo len rozťahovanie maternice a nič vážne...
Len pekne oddychuj a opatrujte sa 😵
@natalinda88 no mi sme sa tam neska konečne dovolali, a nam povedal ta teta že nech zajdeme obzriet do žiliny do bambina nech jej napišeme čo chceme, farby a tak a že cena sa da ešte poriešit :D ale tak ešte uvidime, lebo z tej stranky bambina maju tam krasne kočiky :D chcela by som asi tri odtial :D
@veronicka85 sa máš... ale prajem ti to. ja to zajtra nejak prežijem. ale fakt je super, že to už nerobia takýmto drastickým spôsobom. veď pokiaľ by si tehotenskú cukrovku mala mať, tak ti ju musia zistiť z krvi aj bez toho, že by si pila tú sladkú brču. Veď ide o zvýšený obsah cukru v krvi za bežných okolností... 😉
@emilii mňa v posledných dňoch zase trápi strašné tvrdnutie bruška, to nie je ako keď sa drobec naťahuje a vystiera, toto je také ako by sa mi nafukovalo a chcelo prasknúť.. snáď bude všetko v pohode, zajtra idem na gluko, tak sa asi aj k dr. vypýtam, nakoľko mám vraj bábo straaašne nízko 😖
@emilii ja mám placentu tuším vľavo ak si dobre pamätám, preto mám trošku obavy z toho, že sa mimčo nachádza príliš nízko. dr. vravel, že také sa stáva max.dvakrát do roka, že by tak nízko bolo. on mala normálne aj problémy namerať všetky údaje, ktoré potreboval keď som bola v 20.tt na špeciálnom uzv... Ale inak všetko bolo v poriadku, tak len sa asi treba viac šetriť.
aj takto sa da porodit na Slovensku
caute...
ja len na skok... prahujeme sa, tak chvilu veget...
@natalinda88 som rozmyslala, ze ci by sme tu glukozu nedali 25-ho... 😕 co ty na to? v piatok to nedam, to mam poradnu a neviem, ako by som stihala a hlavne, ako mi bude po tej "mnam mnam" vodicke... 😀
Ospravedlnujem sa za vymazanie temy. Doslo k tomu omylom.
Asmira Team
dievčatá, viete mi niektorá poradiť? bolí ma ani nie v podbrušku ale ešte nižšie, tak ako keby panvová kosť, niekedy pociťujem až akokeby trpnutie. Nieje to silná bolesť a ani nie stále, ale mám obavy, môže to byť že sa mi skracuje krčok, alebo sa otváram? neviem čo mám robiť a moja doktorka je na dovolenke. mám ísť na pohotovosť? malinke je zato dosť aktívne, vkuse si kopká a vrtí. nechcem zbytočne panikáriť. Tak mi prosím poraďte!!!!!!
@marianellka mna tiez bolia panvove kosti, vlastne mam dni, ked ma bolia vsetky kosti v tele. Ale ak chces byt pokojnejsia, chod na gynekologicku pohotovost, nech ta prezru aj odspodu, pripadne spravia sono. Radsej 100x zbytocne ako raz nieco zanedbat 😉
@martinjasen Dobrý deň prajem.
Mrzí nás, že ste nám ju vymazali a to bezdôvodne...
Kontaktovali sme niekoľkokrát admina prostredníctvom IP a upozornili sme ho na to, že či nedošlo k omylu, no žiaľ bez akejkoľvek odpovede 😒.
ďakujeme za vysvetlenie.
S pozdravom
ahojte pozeram ze uz zasa fungujeme :D zdalo sa mi hned divne ze bola tema stopnuta 😉 ...ja som bola vcera s drobcekom u doktora ale nastastie mame vsetko vporiadku a pomalinky teda rastieme dalej 😀
@gumidekmomo no fungujeme ďalej ale už v sukromnej teme, kedže túto nám stopli a my sme nemohli komunikovať ďalej 😠 napíš @natalinda88 nech ta pridá k nám do sukromky 🙂 😉
ŽILINA 17.8.12 - VŠETKO O PORODE - so samostatnou licencovanou pôrodnou asistentkou
www.facebook.com/events/505028406189786/
@marianellka uf ja uz asi dva mesiace trpin na bolest tam dole.sa roztashuje panva.som sa tiez bala ze sa otvaram alebo co ale na poradni bolo vsetko ok.inak ma to stale boli viac.hlavne v noci ked sa otocim alebo rano idem vstat.normalne akoby som mala udretu šušulu.
Ahojte je tu nejaka tehulka ktora bude rodit v Humennom????? 🙂)))) Inac ako sa Vam dari ako to zvladate ??? 🙂))
dievčatá už sa nám to blíži 🙂
ja sa už neviem dočkať a som aj patrične nervozna ☹
ahojte oktobrovky,,,,tak ako sa citite?vsetko v pohodicke??ja mam termin 30.10 2012 uvidime,uz nech to mam za sedbou 🙂)
@samkova Ahoj, kde budes rodit? ja mam termin 2.11. ale pokojne to moze byt aj okt., tak neviem, kde sa mam zaradit 🙂
Ahojte ja som mala termín 12 novembra,ale po dnešnej návšteve lekára sa to zmenilo na 29 Oktobra,takže som sa pridala k Vám.Už sa neviem dočkať a tešíme sa s manželom.Neviem ako to ešte vydržím 😉
@lujzzicka
@lillinka01
@samkova
@petkatvrda
@nikusa008 baby my sme založili sukromnú temu s oktobrovkami, lebo táto bola omyllom zamknutá nejaký čas, tak sme si nemali kde pisat..ak sa teda chcete pridat medzi oktobrovky napíšte @natalinda88 ona vás pridá do sukromky 😵 😉
Ahojte pridám sa teda aj ja 🙂 termín máme 29.10 a už sa nevieme dočkať 🙂)
ahojkyy :D
ako sa mate? co nove??
kocky prosim hlasujte velmi mi tym pomozete dakujem http://diteroku.maminka.cz/zobraz-foto/35544#ut...

@anelka5
@natalinda88 kočky neviem, hrozne ma to rozbolelo, dokonca som cítila bolesť aj pri každom kroku, nohy mi napuchli .. do postele som ľahla ani neviem ako ... dnes nič , občas ma pobolievajú kríže .. ale inak nič neobyčajné .. viac odpočívam a hádam sa to nezopakuje... a ak ano, hne´d utekám k lekárovi ...