icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@nelynka aj ja som za 🙂

janulap
11. apr 2012

aj ja som za 🙂

kikaneu
11. apr 2012

@st2 určite nebudem smutná, veď viem, že keď nebude v pondelok, tak bude na ďalšej kontrole 😉 nie, študovala som učiteľstvo biológie 😉
@kajuska09 no príznaky začali bolesťou krížou, potom podbruška, tak som začala chodiť častejšie cikať a nakoniec sa mi zatočila hlava a tak, keď na ďalší deň bazálna teplota neklesla, ale stúpla, tak som urobila test a vyšiel dušík, potom som robila obdeň testy a čiarka krásne silnela 🙂 ten prvý test som robila minulý štvrtok 😉 to som bola 14DPO 🙂 ty si kedy robila prvý?

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka ja mam za sebou 3 potraty ☹ a prave preto idem az o 2 tyzdne...minule tehu som bola u lekara kazdy tyzden kvoli spineniu.....takze mi robili dokopy 5 ultrazvukov, co nie je normalne.....bude to bude dobre alebo nie.....ale snad konecne ano, kedze sme asi prisli na pricinu.....

kikaneu
11. apr 2012

@cenculinka
@misulka30 ďakujem dievčatá 🙂 tak sa budem tešiť na ďalšie sono, kde už uvidíme viac 😉
@nelynka aj ja som za 😉

kajuska09
11. apr 2012

@kikaneu ja som robila len jeden test a to minuly pondelok, to bolo 26.den cyklu.....a dve jasne ciarky 🙂

ivoka
11. apr 2012

@nelynka súhlasím so súkromnou

cenculinka
11. apr 2012

@kajuska09 oooooooooooooooo a co mohla byt pricina? 😖

elapp
11. apr 2012

@nelynka mne osobne vyhovuje aj toto forum. Sama sa nie vzdy zapajam do debaty, ale diskusii si precitam vela aj spatne ked hladam nejake infosky ... ja na sukromnej teme netrvam, ak by niekto rad pisal sukromnejsie, existuje IP ... ale zase ... ak ju zalozite, nehovorim, ze sa nepridam 🙂

kikaneu
11. apr 2012

@kajuska09 pekne 🙂 ja som už urobila 4....a už žiadne doma nemám, tak už viac robiť asi nebudem 🙂

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka zistili nam to az v Prahe na imunologii, malo zien o tom vie......som alergicka na manzelove spermie.....takze beriem hormon, ktorym si znizujem imunitu....sila ze?

trish22
11. apr 2012

@nelynka samozrejme aj ja som za súkromnú skupinu 🙂

darja20
11. apr 2012

@nelynka aj ja som za sukromku

cenculinka
11. apr 2012

@kajuska09 ooooch to uz co je ☹ aaaale hlavne, ze viete co je vo veci a basta!!! a mimi bude v pohodke a raz mu mozete povedat, ze ho lubite a ze ste na neho tak dlho cakali, lebo maminka bola alergicka na tatina 😀 😀

cenculinka
11. apr 2012

@nelynka aj ja som za 🙂

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka hehe veru :D nikdy by ma to nenapadlo ani vo sne, ze moze byt takato pricina :D ale budem tomu verit, az ked donosim babo 🙂 mam strach....ale to je normalne....

nelynka
11. apr 2012

baby ja cakam na @karinka2105
ona bola zakladatelkou tejto temicky tak by som bola rada keby zalozila aj sukromku..len neviem kde sa flaka 😀

lovula
11. apr 2012

@nelynka som za

cenculinka
11. apr 2012

@kajuska09 chi chi no ved totok 🙂 ja som prisla len o jedno mimi a mam z tohto tehu paniku, kdeto este 3 ☹ ale veriiiime tomu, ze teraz je presne ten spravny cas na to, aby to vyslo 😀

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka presne, teraz je ten spravny cas 🙂 nechcem to zlahcovat, ale 1.potrat je asi najhorsi pocit, aj tie ostatne boli velmi smutne, ale prvy najviac boli si myslim....ale dost bolo o smutnych temach....

cenculinka
11. apr 2012

@kajuska09 tak tak 😀
inak sme na tom vsetky super, v lete pekne tehu bruska, ziadne "sudy" a kila navyse a na vianoce pekne s detmi fotecky pri stromceku 😀

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka hehe :D mne sa podarilo za posledne dva mesiace zhodit 5 kil, co som uplne happy, pretoze z hormonu ktory beriem sa skor pribera....a stale sa snazim jest zdravo, tak snad nepriberiem 20 kg :D

nelynka
11. apr 2012

baby nechce sa mi cakat, zakladam sukromku 😀 😀 😀 😀

cenculinka
11. apr 2012

@kajuska09 no srandy idu na bok, mne je zle jak slak cele dni, beriem duphaston, nervy mam jak na spagate, dokopy nic nejem a pribrala som 2 kg 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 jezisi ak to takto pojde dalej, ja neviem co bude, nepatrim zrovna medzi stihle kocky a ak priberiem 20 kg tak to bude pruuuuuuser

karinka2105
autor
11. apr 2012

@nelynka pracujem natoomm

janina7911
11. apr 2012

@nelynka @karinka2105 Som za súkromku. 🙂 Už som v súkromne júnoviek 2011 a pokiaľ to bola verejná téma, tak sa do nás navážali "extrémne múdre skúsené mamičky"... Jasné, že sme sa ako začiatočníčky niekedy pýtali fakt na blbosti, keď sme si už s krpcami nevedeli rady, ale je to tu od toho, aby sme si jedna druhej radili a nie navážali sa do seba... Odkedy je to súkromka, je všetko ok. 🙂

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka dali ti duphaston na udrzanie? mne este ostal jeden balik z minuleho tehu, ale nebudem si to zbytocne davat.....nevadi ked priberies viac, hlavne nech je babo zdrave 🙂 ja sa snazim nejest po 18.tej 🙂 ked tak len zeleninu alebo ovocie 🙂

nelynka
11. apr 2012

@karinka2105 som ta predbehla uz 😀 😀 nehnevas sa? alebo moju klusne zrusim..

karinka2105
autor
11. apr 2012

@nelynka alebo ska urob teda tyy🙂))

kajuska09
11. apr 2012

@nelynka hehe ty si ale netrpezliva :D :D :D a ked sa este budu chciet pridat dalsie baby, tak napisu sem a potom ich pridas? 🙂