icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

nelynka
11. apr 2012

@karinka2105 ta ja uz mam...-

babule sup do sukromky

nelynka
11. apr 2012

@kajuska09 ano..bud napisu sem alebo napisu mne IP a raz dva budu moct kvakat pri nas v sukromke 😀

janina7911
11. apr 2012

@cenculinka Kilá nerieš, ja tiež nie som "modelka", pri Simi som začínala na 66 kg a pribrala som 16 kg, z toho rovno 10 kg zostalo v nemocke a zvyšné som pri malej rýchlo vybehala a teraz začínam pri druhom tehu na 65-ich. 🙂

vvia
11. apr 2012

@nelynka no ako sa tam dostaneme? 🙂

cenculinka
11. apr 2012

@kajuska09 ano ano na udrzanie, musim ho brat do konca 12. tyzdna, ale ja si myslim, ze to z neho mi je tak zle a priberam 😠 a prsia mam uz jak Pamela, boze boze co nas to este len caka 😀 😀 😀

cenculinka
11. apr 2012

@janina7911 😀 ale ja som mala 65 kg v prvaku na strednej 😢 😠 😖 ale no a co, hlavne ze bude mimco ok a potom schudnem, hahahahahahahaha

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka neboj to zvladnes 🙂 mne z Duphastonu nebyvalo tak zle.....aj vracias?

nelynka
11. apr 2012

@mirka100911 @elapp @trish22 @zuziq @lenna30 @prunee @ludka77 @bambulka101 @l_e_n_o_c_k_a @adka22 @tianka @kkatka113 @siminimis @misulka30 @lovula @ivoka @darja20 @emode @lllucia @adrianka127 @st2 @janina7911 @kajuska09 @zuzu611 @mata_ba @vvia @janulap @zstachurova @ajka81 @karinka2105 @cenculinka @sestrickapg @gubinka @kikaneu
@valentina10 @jujulinka

lasky sup do sukromnej temicky..cakame vas :D az by niekto chcel, zabudla som na neho alebo cokolvek, hned mi piste najlepsie IP..rada vas pridam 😝

siminimis
11. apr 2012

Ahojte kočky dlhšie som sa tu neukázala , už začala škola tak mám toho dosť 😒
Včera som bola na gynde vzala mi krv a je to potvrdené 😵 do 10 dní mám prísť na sono už sa neviem dočkať 😵
@nelynka ja som za súkromnú tému 🙂

cenculinka
11. apr 2012

@nelynka pre mna menej chapavu - sa tam ako potom dostanem, do tej sukromnej temy? 😅

nelynka
11. apr 2012

@cenculinka len klikni na ten vyssi link hore..co som dala a si tam 😀

cenculinka
11. apr 2012

@kajuska09 prave ze nie, len mi je priserne zle, ako keby som sa cely den v lete vozila v autobuse 😝 tebe zle nebyva vobec? pri prvom tehu mi nebolo nic, teraz mi je presny opak, tak som rada, lebo aspon je vsetko OK 😀 a keby som obcas aj "grcla" chi chi aspon by tie kila pomalsie liezli na mna 😀

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka to sa ti ukaze na lavej strane stranky 🙂

kajuska09
11. apr 2012

@cenculinka mne je tiez obcas zle, ale nie stale 🙂 a ten pocit mam ako si opisala 🙂 nic sa mi nechce, som unavena, a je mi zle od zaludka 🙂 ale nie je to stale nastastie 🙂

lenna30
12. apr 2012

kajuska09 Ďakujem :D

lenna30
12. apr 2012

@sestrickapg dakujem :D

lenna30
12. apr 2012

@nelynka ahoj :D ani neviem, kedy mám ísť, v podstate len dnes, čiže 12.04. som mala dostať menzes, ale neprišiel a testy som mala 2 pozitívne, a kedže sme chceli bábo, tak dúfam, že to vyjde, počkám asi 2 týždne meškania mrchy a potom pôjdem...... :D

kkatka113
12. apr 2012

@nelynka aj ja som za 🙂

ludka77
12. apr 2012

@nelynka akurát som nad tým rozmýšlala večer, že ak tá mrcha nepríde tak sem napíšem či nebude lepšia súkromka 🙂 Len predsa sem chodí aj dosť báb od nás z okolia a fakt ich do niektorých vecí nič 🙂) a v súkromke si môžme pokecať aj o veciach ktoré nechceme aby všetci na obrazovke videli 🙂)
Mrcha stále nikde!!! 😀

ludka77
12. apr 2012

@nelynka neviem či sa mám šupnúť do súkromky asi počkám do zajtra rána kým neocikám nejaký test 🙂

ajka81
12. apr 2012

@nelynka ja som tiež za sukromnu 🙂 lebo kvoli jednej babe tu na mk od nas, som sa musela nanovo zaregistrovať, aby o mne nevedela, strašna donašačka je :-/

ludka77
12. apr 2012

@ajka81 fakt je hrozné ako niektoré baby nevedia udržať klapačku! 😒

st2
12. apr 2012

@ajka81 tak sup rychlo do sukromky 😉

zstachurova
12. apr 2012

@cenculinka ahoj aj mne je príšerne zle, každý deň a pri malom mi tiež bývalo zle ale buď ráno alebo večer, no teraz je to celý deń neznesiteľné, vôbec sa mu nevládzem venovať, cítim obrovskú únavu, len sa mi grgá a žalúdok mám niekde v krku...len aby si vedela, že nie si sama 😉

jezurka47
12. apr 2012

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Poslednú ms som mala 8.3. Keďže mám posunutú ovuláciu tak ju mám zakaždým ináč. Ale tento raz to bolo 24.3. Robila som si uz x testíkov a na všetkých boli II čiarky, vždy trochu silnejšie. Včera som bola u doktora a na sone nič nevidel. Neviem prečo ma objednal tak skoro. Krv mi nebral, lebo, že poobede už odbery nerobí. Zasa mi kázal prísť o týždeň. Kedy je niečo vidieť na sone??

elapp
12. apr 2012

@zstachurova no to grganie je naozaj zaujimave. ja to mam tiez. cakala som hocico, ale grganie ... 🙂)

leon123
12. apr 2012

@jezurka47 Tak neviem čo je to za doktora,lebo odbery sa robia celý deň(ty nemusíš byť ani nalačno) a výsledok hcg je za tri hodiny a keď nestíhajú tak na druhý deň. Ale ty sa netráp určite si tehotná 🙂 a nevoem čo hladal na sone,lebo to sa robí v 4tt a to si ty ešte neni. Podľa mňa zmeň doktora aby v tehotenstve nezanedbal niečo dôležitejšie.

leon123
12. apr 2012

@jezurka47 prepáč nie v 4tt, ale v 6tt.

valentina10
12. apr 2012

@nelynka sukromna🙂

jezurka47
12. apr 2012

@leon123 Takže na to sono čo ma zasa objednal o týždeň ani nemusím ísť??