Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@matulindaaa ja ešte tiež nemám tehu potvrdené, ešte je privčas 😒 ja som k dokymu naklusala len preto, že naposledy mi kázal, že akonáhle budem mať podozrenie, mám sa hlásiť. Najideálnejšie by bolo ísť k nemu až okolo 7tt, to by už malo byť vidno aj srdiečko. Takto skoro je to potom len o stresoch - sleduješ HCG, na sone hľadáš akúkoľvek bodku a ak sa to nezhoduje s lekárskymi tabuľkami, si len v zbytočnom strese. Prešla som si tým a asi to bolo ešte horšie ako samotný potrat 😖 Pokiaľ nemáš nejaké problémy, máš čas...od 5tt by už čierna bublinka mala byť vidno na sone, ale k potvrdeniu tehu to nestačí.
inak, hrozne sa teším na mimi, ale zoháňať zimný kabát pre nás bude asi riadna fuška 😀
@tahivka tak sa nebudem naháňať ak mi nebude zle pôjdem až o dva týždne 🙂 a potom by to už mohlo byť aj na 100%
ale Vas tu je dievcata 😀 demograficka krivka pekne porastie 😀
@matulindaaa ja idem zajtra k dr., podla kalkulacky som 6+1tt dnes, tak dam vediet co tam vsetko vykukalo na tom sone, tiez som nechcela ist prilis skoro, aby som nebola sklamana, sestricka mi hovorila, ze staci prist ked mi bude 2 tyzdne meskat ms, co je teda zajtra
@alienka823 dakujem budem sa tesit a potom naplanujem navstevu dokyho ja🙂
ahojte, mam termin 2.1. a stale nepocitujem ziadne ranne nevolnosti, trosku napatie v prsiach (mozno si ich len namyslam), ale inak ziadne priznaky. je tu este nejaka buduca mamina bez priznakov? toto je moje tretie tehotenstvo a pri oboch mi byvalo o takomto case uz velmi zle, dokonca pri druhom, ktore skoncilo ako MA mi bolo zle aj po zisteni, ze male uz nezije, prestalo to az po kyretazi......takze som z toho velmi nesvoja ☹
Ahojte môžem sa k vám pridať? 🙂 dnes ráno som si robila test a pozitívny 😀 síce druhá čiarka bola slabšia ale je to tam 😉 podla teh. kalkulacky mám termín okolo 17.01.som v 5 týždni a tri dni, volala som gyn. a povedala ze je este skoro na vysetrenie nech si cez vikend spravim este jeden a v pondelok sa ozvem ci bola ciarka silnejsia a potom sa dohodneme ze kedy prist.Už by som to mala najradšej potvrdene ale aj tak som strašne šťastna dufam že bude všetko ok 🙂
@martinusik91 jeeej, aj ja mam termin 17.1 ak vsetko dopadne dobre🙂 tiez som este nebola na sono, chystam sa v pondelok, to budem 6tt+2, no neviem, ci to nebude este skoro.. ale kedze ja som IVF, tak to cakanie teda zabija🙂 aj mas nejake pocity? tehotenske? 🙂
ak vsetko pojde ako ma ja tiez by som teoreticky niekedy v polke januara mala porodit 🙂 podla dokyho som v 4tt ale takeho realneho nie plus tie dva tt ako to pocitaju lebo som bola na sone, u mna musi pocitat realne tyzdne lebo som otehotnela az na 22den cyklu cize okolo 26.4. takze dnes to je od oplodnenia 25 dni ak dobre pocitam.
@matulindaaa ahoj ja presne ako ty v takom istom tt 🙂 len bez tych 2 lebo my ratame od oplodnenia
@siska765 máš nejaké príznaky....? lebo ja ani nie okrem au au cicušiek je to celkom ok
@matulindaaa no nejake dramaticke zatial nie ,mam strasne citlive bradavky nonstop a prsia ma obcas pobolievaju,chodim cikat asi kazdu hodinu ,aj v noci niekolkokrat,spociatku ma dost poboievalo a pichalo na lavej a pravej strane pod bruskom ,teraz obcas pichne ale prejde to, a od zaciatku mam kazdy den aspon raz dvakrat do dna pocit ako pred menstruaciou par sekund a prejde to.inak vracanie ziadne ani nejake velke zavrate, asi dva tri krat som mala nizky tlak ani ziaden vlci hlad nemam ani zle mi nie je zatial z nijakych potravin.Jedna od nas ani nevedela ze je v 17 tt isla k doktorovi a povedal jej ze je tehotna.Podla mna u kazdej individualne.Aaaaaaaaaaaaa, mozno nas to este len chyti 😉
@matulindaaa a ty si si to ratala o poslednej MS?
jojo sme na tom úplne rovnako 🙂
@siska765 troška som to sledovala no nakoniec som to skúsila cez tú kalkulačku na výpočet pôrodu a podla poslednej MS
@matulindaaa aha teda ale realne babo je velke o dva tyzdne menej
@cora41 no už asi pred tyždňom som zbadala ze mi vadia urcité pachy ešte som nevracala ale napínalo ma, v posledných dňoch ma začala páliť záha a mám také zvláštne prsia sa mi zvacsili a sú naliate také zvláštne no a o tom že už asi vyše týždna mam strasne nafuknute brucho to už ani neriesim.Mám občas aj také krče v podbrušku občas sú aj dosť silné už som si myslela ze to dostanem a dneska rano sup na wc a dve palicky 😀 už si to zacinam pomaly uvedomovat asi som este stale v soku 😅 a ty co? mas aj ty nejake priznaky?
@martinusik91 no ja mam tiez bolesti v podbrusku, na jednej strane ked ich nemam, tak panikarim, ze je tam urcite nieco zle a ked ich mam, tak sa zase bojim, ze uz uz idem dostat, lebo su to presne take pocity.. no proste katastrofa 🙂 vone a pachy mi vadia, niekedy menej a niekedy viac a byva mi zle, ale tak v norme, len od zaludka.. a brucho mam nafuknute ako v 5 mesiaci a nie v druhom 🙂 kedy ti vychadza termin podla poslednej MS?
teh. kalkulacka mi to vyrátala 17.01. poslednú ms som mala 13. 04. boze ja sa asi zbláznim kým pôjdem ku gynekologicke navyse rozmýslam ze ju zmením lebo sa mi nezdá ok a co citam hodnotenia tak dovi dopo
@matulindaaa mna objednal doki hned na 6. den ako mi meskala ms a bolo krasne vidiet gestacny vak s babatkom, padol mi kamen zo srdca, velmi ma to ukludnilo, uz si dalsie testy ani nerobim
jeeej Kočky.. užívajte si a všetkým veľa radosti a zdravíčka pri tehuľkovaní ... (mne ste pripomenuli, že ja som sa minulý rok prihlásila do januároviek 2013 😎
Všetky nové tehuľky z posledných 2 strán pridané 🙂 a vitajte gratulujem ...

@lucinka1104 Môžem sa pridať aj ja do súkromnej skupiny?