Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 no dnes to bola tretia noc ale zlepsuje sa to dr vravela ze 3 4 dni to moze trvat ale cez den teplotu nemal az dnes som namerala aj cez den rano mal doobeda nic a teraz mal 38,2 cize 37,5 taka mierne zvysena....zlaty je ten tvoj no 🙂 uvidime ako to pojde ja mu budem ponukat prsnik aj dalej. Podla mna kym taha tak sa ti mliecko ron´bit len tak neprestane...ci?
@mimuska2 no ved to, ze my ku kociku sme nemali absolutne ziadne prislusenostvo ( casualplay S4 ) co som vobec neriesila vtedy ked sme ho kupovali, lebo som nerozmyslala dopredu, ze treba napriklad ku sportaku aj nanoznik...no ale ucime na sa na vlastnych chybach...co uz...nasemu malemu som este kupila oteplene gatuse a k tomu je taka krasna bundicka...ale urcite radsej chcem nejaky hruby overal, to je jednoduchsie aj praktickejsie a hlavne vobec neviem ci bude chciet byt este v kociku loptos nas 😀 😀 😀
@1234lubka juuuj, tak uz je to 3 noc...ale zase taka zvysena teplota, to uz nie je ani pre malickeho take vycerpavajuce...ja ked si spomeniem, ze nas mal po prvom ockovani tyzden teploty, tak hroza len spomenut...ale verime, ze vam to uz prejde a malickemu sa ulavi...a je hravy??? smejka sa??? no pokial babatko taha, tak myslim ze mliecko sa bude tvorit, je to predsa len dane, ze aj slinky babatka robia svoje, aj ten tlak na prsniky...a hlavne neviem ci sa to este aj tebe stava, ale nas maly ked zaplace, alebo uz vyslovene ze chce papat, tak mi prsia same od seba pustaku mliecko... 😀 😀 😀
hej hej ked place a tak mam flak :D a paradoxne na tom prse co malo sa mi robi mliecka :D npo dufam ze to bude ok hej hraje sa aj sa smeje normalne fungujeme🙂 len ta noc...ale hlavne ze sa to zlepsuje...musi si budovat imunitu nie? ved aj u vas sa to zlepsi...som rozmyslal ze mu na noc dam cipok..o bud asi lepsie ako sirup co myslis?
@kajkovajanka ano , presne tak, ukaze mi v upozorneniach, ze mi pises, ale ked kliknem na odkaz, na tie stretnutia, tak nic, a zobrazi sa mi odkaz, ze tato stranka neexistuje, a ze mam kliknut inde, na inu temu... 😕
@1234lubka ja budem urcite hladat overal, to budem mat istotu, ze nema nahodou odkryte krize, krbatik.. a asi skor taky bez noh, lebo to uz asi budeme pouzivat topanocy a neviem, ze ako by sa nozka zmestila do topanky aj s overalom..
@zuzky1104 skusis este raz? :
@zuzky1104 a zatial sme si pisali, ze mozno 20.8.
@kajkovajanka vraj neexistuje
čaute 🙂
som sa v pondelok ulakomila na 6,- e. plyšový kabátik z Lidlu.. včera mi volala kamoška, že mi kúpila taký istý len vo fialovej farbe v Lídli v Rakúsku... za 3,- e. Nech to čert vezme. Však my si to môžme u nás dovoliť mať drahšie...my na to máme!!
Zúbky horné jedničky sú konečne predraté von... huráááá.. boli to ťažké dni a noci 😖
@monky978 ako dlho sa vá,m prerezávali? My sa ešte furt trápime...Kabátik fialový mám aj ja, za 6E 🙂 tak nie si sama
@nusiki a @martinka8 dnes nahodou svokrovci povedali, ze vraj tepla voda prehana, teda ked vypijete pohar teplej vody. a mi napadlo, nepomohlo by to trochu aj babatkam? mozno je to blbost, ja sa len snazim pomoct nejako... zlepsilo sa trochu, ci ani nie? inak, pri tych probiotikach pisalo, ze pri prechode na tuhu stravu by sa mali pouzivat. a este mi napadlo aj to, ze ci ste zrazu (resp. v kratkom case) zrazu nevypustili viacero kojeni, ze teda ci aj to nemoze byt pricina, ze malicke malju problemy s kakanim..
@mirka2010 to s tým zimným oblečkom ani ja presne neviem. S malým som to mala jednoduchšie, narodil sa do leta, v zime mal pol roka a ďalšiu zumi 1,5. Takže prvú zimu sme strávili ešte v hlbokej vaničke, bol s overali plus fusau- a keďže ku koncu zimy mi už v korbičke ani za svet nechcel byť, tak som ho vo februári lifrovala do športiaka. Tiež som nemala nánožník, mám strarší model kočíka a vtedy nejaká full výbava nebola, tak som dokúpila univerzálny nánožník a babylande, no- ideálne nepasoval, ale dalo sa a nie je moc hrubý, tak na fusak bol akurát. A poďľa toho aká bola zima, som menila počet vrstiev do treskúcej mal overal, fusak aj nánožník, keˇbolo menej zima, tak som nánožník nedala.... ďalšiu zimu mi už chodil, to sme mali na striedačku overal bez ožičie aj vetrovku s oteplovákami, na také malé dieťa sa mi viac osvedčil overal v jednom kuse. Tearz mám dopredu kúpený od kamošky overal bez nožičiek a nejaký rezervný mám taký z roku pána ešte po nejakej kamoške, tak snáď bude stačiť. Vetrovku možno nejakú lúúpim, ale skôr na taký prechod, keby bolo zimšie, šupnem pod Ňu flisku. Oteplovaky kupovať nebudem
@mimuska2 a kde si ich nasla??? porad...aj my nejake krasne potrebujeme...my zajtra ideme do BA tak sa tesim, isto pojdeme aj do IKEA, tak tam sa ja vyblaznim, lebo je obrovska skoda, ze je len v BA a teraz ako mame maleho tam vobec nechodime...tak sa tesim....🙂 inak, aj my mame pancusky...🙂
@rebecca2006 presne ako pises...najlepsie bude mat overal v jednom kuse, je to velmi prakticke...ale ja si to ani neviem predstavit v sportovom kociku v takej zime...minulu zimu ked bol uplne malicky to bolo super, lebo naozaj dala som ho do vanicky, zababusila, deku som dala tak, ze mu ani nefukalo...takze to bolo supeeeer...ale teraaaaz, no uvidime...vsak nejako to poriesime...mozno uz aj na sankach sa maly povozi, to bude srandy 🙂 vy asi sanky uz mate...nas este kupa caka...inak super tema,v polke augusta o sankach 😀 😀 😀 😀 😀
@kajkovajanka ona sama postaví keď ju chytím za ruky, a v chodítku sa občas zvalí a sedí si tam 🙂 staršie kočky som dávala oveľa skôr, asi od 5.mesiaca....a ventilátor - vieš prestrkala prsty cez tie mriežky 🙂 a bol vypnutý 😀
jooooj tak se na navnadili, musim ist aj ja uz nakupovat 🙂 v oktobri ideme do Anglicka, tak planujem velke nakupy tam, ale dovtedy si asi s letnymi vecickami nevystacime 😀
@mirka2010
@rebecca2006
@monky978
@mimuska2 aj ja som už niečo nakúpila na zimu, ešte keď mali v marci alebo tak nejako v tescu výpredaj, tak som jej kúpila overal za 6€ a čižmičky 🙂 ale asi jej budú veľké, som myslela, že bude mať nohy ako tie staršie 😀 teraz u nás otvorili kik rovno pod našimi oknami a mali super pančušky- 4,2€ za 3kusy a krásne sú, tak som nakúpila pre všetky baby 🙂 u nás to v lidli rozkradli a boli to krásne bundičky 🙂 ale aj kiku majú celkom peknučké veci, kým to neotvorili, tak som ani nevedela a teraz poznám takmer celý sortiment 😀
@1234lubka a nebude to tá 6. choroba?
No a čo sa týka zimy, myslím si že overaly alebo oteplovačky ešte potrebovať nebudú, lebo akurát budú začínať chodiť a pochybujem, že sa budú učiť v oteplovačkách. Bude stačiť zimná bunda, lebo nožičky v kočíku budú mať vo fusaku, deke a pod. ..... a keď už budú v chodení istejší, tak to bude taký marec, apríl a to budú určite stačiť v pohode maximálne nejaké zateplené nohavice, ktoré sa budú dať kúpiť v zimnom výpredaji.
A napr. ja som nikdy nekupovala zimnú bundu za normálnu predajnú cenu; vždy som kúpila v zimnom výpredaji na ďalšiu zimu. Detto topánky a ďalšie finančne náročnejšie oblečenie.
Hneď po Vianociach - tuším 27.12. začínajú výpredaje v Nexte (stihla som ešte aj minulý rok 😅 ) a menšia má kúpené 3 zimné bundy (musela som kupovať, lebo prvú dcéru mám letnú, tak ešte v týchto menších veciach cítim veľkostný rozdiel. Snáď ho neskôr dobehneme).
@kajkovajanka @martinka8 mala kaka kazdy den, este stale bobky ale teraz dost makke 😀 , ja som vypustila v podstate dve kojenia, to sa mi nezda az take radikalne, lebo este 4 -5 krat denne papa mliecko, a tekutin ma urcite dost lebo skoro kazdu plienku ma popiskanu 🙂 , probiotika hadam pomozu, ale dnes som zabudla juuuuj 😒 a este jej chcem dat do ovocia ovsene vlocky...to snad moze 😨
@rebecca2006 ja som si všimla,že má navreté strašne dasienka a od vtedy taký tyzden čo vyviezli. Ale okusala snáď všetko čo jej prišlo pod zubok 🙂
A má 4 zuby. Dva hore a dva dole. Fuj a akí s nimi vie skripat...
Tie čo sa chystáte do BA tak s parkovaním pri Ikey a Avione je pohroma ako to celé prerabaju... Ikea je v núdzovom režime... niektoré oddelenia zmensene príp. presťahovane. Minulý tyzden bolo celé detské oddelenie postielky a tak v suteréne pri kasách kde je sklad....

@mimuska2 inak, to mas uplnu pravdu, lebo ja tiez vobec neviem ako maly narastie...a tym ze je aj troska vacsi, vobec neviem aku velkost mu mam kupit...vsak uvidime...hlavne aby mal nejaky zaklad a potom budeme dokupovat..napriklad ked boli teraz take chladne dni tak bolo to tazke ho dobre nababusit 🙂 ale kupila som mu teraz taku bundicku na 74-80 tak tu som mu dala...