Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Ahojte babule, konecne som sem zavitala. Vratili sme sa v sobotu a odvtedy sa prehrabavam pradlom, momentalne uz cistym, ale stale nevidim svetlo na konci tunela. Sanca ze by som vas docitla sa rovna nule, tak len dufam ze ste vsetky OK a babenkam sa dari. Pokukala som fotky a stretka vam uprimne zavidim.
My sme mali v pohode dovolenku Tilka zvladla cestu autom uplne super a aj vsetky navstevy. More sa jej najprv nepozdavalo, ale potom si zvykla. Ja som si uzila asi tak ako na dovolenke s dvom detmi, ale verim ze raz pride moj cas a ja sa budem moc bezstarostne vyvalit na plazi, ale tento rok to nebolo 😝
Tilus je stale lenoska a ani naznak ze by zacala stvornozkovat, ona pouziva prevalovanym vpred, dnes sa prekotulala po celej posteli, len aby dociahla kablik od nabijacky, zajtra ideme vazit, tak dam vediet co to vlacim. Tak zatial a uz budem poslusna a chodievat pravidelne... 😀
@kajkovajanka juuuj, perfektne fotecky 😀
jééééj kočky my už plazo - cúvame 😀 tak sa teším... tak nie je to stratené 😝
@monky978 gratulujeeem 😎
@kajkovajanka uzaaaasne, perfektne, kraaaasne fotky, naozaj!!!!!
@kajkovajanka jeeej super fotocky...zlati ste vsetci...nabuduce sa posnazim aj ja prist... 🙂 🙂 🙂
Chcem sa opytat, davnejsie tu niektora z vas hovorila, ze varieva kukuricnu kasu, ja som si kupila kukuricnu muku, ale neviem ci to mam len tak uvarit ci co a potom do toho pridat ovocie. Poradte prosim!!! 🙂
@zuzky1104 Ja viem ze ma dokazes pochopit a nezostava nam nic ine len to brat s usmevom, lebo by som sa zblaznila. My sa uz dostavame do domaceho rezimu, Tilka dnes dospava vcerajsok, lebo za cely den spala iba 2x 30min a unavena hrozne, nic som nerobila, len ju uspavala a nic z toho, dnes je pravy opak, rano sa zobudila, napapala, trochu si pokecala a stale si vylihuje a pochrapkava. 😎 😎 😎
@kajkovajanka kde ste mali stretko bambule? Vy ste asi niekde z vychodu, vsakze? My sme teraz akurat v KE na prazdninach u nasich 🙂 Inak, strasne zlate su decka 😀
jeeej vidím že Vám bolu super na Aničke super fotky a zas ste mali Babinec 🙂) nabudúce dúfam že to vyjde aj nám 😀
ahojte kocky. prepacte, ze sa vam "naburavam" takto do temy, no chcem sa oyptat, co ste pokupili svojim detickam, kym boli este v brusku, resp.co ste nosili oblecene von, hned po narodeni, co sa vam najviac osvedcilo. jasne, ze hruba deka a fusak, ale co po to? prve mame letne, teraz cakame v januari, tak mam trosku dilemu, po com sa obzerat. hlavne, nech je to prakticke a nestoji mi to doma v skrini. dakujem za vas cas a odpovede
@karinkaeich Ahoj, tak teda dalsie zimne babo... 😀 My sme v zime obliekali bodycko, hrubsie dupacky, ponozky, svetrik, tenku bavlnenu ciapocku, na nu hrubsiu pletenu resp. flisovu, na to flisovy overal a tak isla do hrubeho fusaku. Inokedy mala namiesto hrubsich dupaciek trosicku tensie nohavice a pod nimi pancusky. Treba vrstvit, lepsie sa udrziava teplo. A vzdy mozes jednu vrstvu odstranit, ked sa ti zda, ze je toho privela 😀 A ked su velke mrazy, tak treba dat do kocika najprv deku a na nu fusak - lebo od spodu taha - nam sa to nezda, ale babo tam len tak lezi... Dufam, ze som ti pomohla 😀
Ahojte, čo nové? My už sme zdravý už máme prerezany druhý zúbok. No stale nestvornozkujeme ☹ len by za ruky chodila. Zajtra poradňa, uvidime čo nové.
@mimuska2 Co nam este ani naznak chodenia, iba sa prevaluje a tym sa posuva vpred, ale Maxim tiez dlho nestvornozkoval, ten sa suchal po zadku. Dnes som objavila treti zubok horna dvojka, neviem kde sa zabudli jednotky. Vcera sme boli vazit a mame 10,6kg, takze na 2 tyzdne pribrala 200g.
Chcem sa opytat, co davate papat na ranajky??? Ja davam kasu, instantnu, lebo vcerajsi pokus o domacu kukuricnu skoncil v kosi, to bol teda riadny hnus a este k tomu dost tekuty nepodarok. Tak poradte!! 😉
@mihouk ja davam na raňajky vždy len UM. Potom na obed nejakú zeleninku alebo polievku., neskôr nejakú ovocnu presnidavku a takto každý deň len večer dávam um miešané z kašou lebo čistú kašu nechce. Ja ti napíšem zajtra koľko má ale asi tiež okolo 10kg 🙂aj nam tak v kľude vyšli tie dva zúbky,len keby tak všetky išli 😀
@zapka21 dakujeme za fotecky 😀
@rebecca2006 na Anicke sme boli 🙂 , skoda, ze sme nevdeli,z e si tu, mohla si sa pridat k nam 🙂
jeeeeej super fotecky baby 🙂 este aj ja pridam, len teraz sa mi nechce 🙂 mozno zajtra. Teraz uz idem spat. Kupili sme si dnes letenky do GB, juuuuj tak sa uz tesim, jupiiii. Dufam ze Lili zvladne cestu OK 🙂
@karinkaeich ked sme sli vonku nosili sme body s dlhym rukavom, na to pyzamko, na pyzamko nohavice, pripadne teplaciky, hore svetrik, na to overal a na to fusak. Samozrejme este hrube ponozticky, ciapocka a rukavicky (len tie obycajne tenke lebo babo aj tak nema vonku ruky z overalu) V kociku som mala len fusak a na to este deku, ked bola velka zima tak som malu dala aj v zavinovacke do fusaka, aby jej bolo teplejsie a hlavne aby ju neprefukovalo. A doma nosila body s dlhym rukavom a pyzamko na tom. Zo zaciatku som jej este na pyzamko davala aj teplaciky, ale to len asi prve dva tyzdne, potom si uz vedela slusne drzat teplotu. A bola vacsinou v deke a v zavinovacke. Vela stastia 🙂 a Inac zimne babo je super, lebo do leta ti uz sedi, pripadne lozi a mozte uz chodit kade tade. 🙂
@martinka8
@kajkovajanka ja mam narodky 15.2. 😀
stretko vyzera super 🙂 deticky su krasne aj mamicky 😉 . Vsimla som si na foto, ze mate niektora Quinny Zapp xtra a mate na nom madlo, to je origos alebo univerzalne? Origos sa tusim da dat len na modely 2012 ? Ja ho mam tiez a chcem madlo dokupit, len neviem ake. Mam ale starsiu konstrukciu.
A este info o nas, uz sme uplne ok, v piatok nas pustia. Dnes som sa na vizite dozvedela, ze sme uz 3ti v poradi, co sme chytili infekciu po tom vysetreni ☹ Takze nas pri nom nakazili ☹
Jaj a este som zabudla, ze uz aj my sme zubaty 🙂 horny vysiel prvy, hned za nim dolny. A uz pekne si sam sadka, a v nemocnici sa uz aj sam postavil v postielke 😉
Baby ako vám papaju detičky? My sme dnes namiesto 3x 180 gramov dali dnes iba raz 60 gramov kaše za celý deň. Plus ukojenie. Myslíte, že z toho tepla? 😒
@monky978 tak my sme dnes nedali ani tolko, sice Lili 180tku este asi ani nezjedla, nicoho 🙂 myslim ze je to teplom.
@akova ja mam ten kociar, mame 2012 rocnik, a madlo som dokupila k nemu original aj s fusakom. Musis mat take otvory v konstrukcii na madlo, potom sa da pripnut. Stoji okolo 20E v maderne som kupila.
A super ze Vas uz pustia domov, drzte sa 🙂
@mihouk
"Po obilninách sa neodporúča jesť surové ovocie, pretože na jeho trávenie sú potrebné iné tráviace šťavy. Došlo by ku kvaseniu, ktoré spôsobuje plynatosť."
tu si to môžeš prečítať:http://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/13447-zazracne-zrnka-obilniny-a-strukoviny-na-jedalnom-listku/

tak aj ja pridavam nejake 🙂 vela ich teda nemam, ale baby poslite mi fotky na mail 🙂 a dame aj do stretka januaroviek foto, nech ostatne zavidia 😀 😀 😀