Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
ahojte mamicky 🙂 rada by som sa k vam pridala, termin mame 8.1, ale po poslednom sone nam povedali 31.12 🙂 tak uvidime....uz ste niektora z vas pre istotu nachystana do porodnice? pokusam sa skompletizovat si zoznam, co vsetko nam tam treba nachystat 🙂
@mirka2010 Ahoj mamina, mňa svokra teraz dohnala k tomu aby som sa už nachystala do pôrodnice... Už mám všetko zbalené len žabky mi chýbajú a intim. gel. 🙂 inak už všetko mám, aj pre maličké mám nachystané veci, keď pôjdeme z pôrodnice 🙂 už aby to bolo 🙂
aj vám to tak rýchlo uteká? mám pocit, že ten čas beží strašne rýchlo 🙂 veď len nedávno sme sa tešili z prvých pohybov a už perieme vecičky a balíme sa do pôrodnice 🙂
@denkadenka ahojky, tak to je super, ze si uz nachystana....no, ja stale nic....budem to musiet coskoro dohnat...ja mam len nocnu kosielku a nove papuce 😀 a este toooolko toho treba 🙂 a kedy presnemas termin?
@mirka2010 termín mám 31. 1 🙂 ja si beriem také papuče čo tam hneď aj nechám, také jednorázovky čo sú aj na hoteloch 🙂 a zabudla som že teplomer sme reklamovali, takže ešte ten nemám zbalený 🙂 kúpila som si ten čo je na čelo aj do uška a na čele meria max 32 stupňov, tak som zvedavá či mi dajú nový alebo vrátia peniažky
Ahojte mamičky 🙂 mozem sa k Vam pridat? termin mame 20. januára a uz sa velmi tesime 🙂 je tu niekdo z Trnavy, alebo z DS?
ahojte maminky rada by som sa pridala,dufam ze nebude prekazat ak si budeme tykat na vykanie si nepotrpim nakolko som mlada baba 27 rocna...takze aj ja mam termin na januar malo by to byt okolo 13 januara...to bol prvy stanoveny termin...veronika
@veri233 chces ist k nam do tej sukromnej temy hm? 🙂
no ja sa tu v tom este dobre nevyznam takze sa tu neviem ani dobre pohybovat,takze neviem ako mam ist do tej sukromnej temi...
@solinkarka ja som tu z toho vsetkeho dako zmatena...vobec neviem akop sa tu pohybovat..
@veri233 neboj ja to zariadim 😉
je tu aj mamicka ktora bude rodit v nitre?
@solinkarka ok dakujem krasne....a tesim sa
@veri233 napisala som zakladatelke nech ta prida...
@solinkarka ok dakujem krasne....
@denkadenka jooooj, to mame skoro mesiac rozdiel a uz sa chystas...to ja som asi lajdak 🙂 ale nieeee, verim, ze aj ja sa coskoro nachystam...budem mat aj ja lepsi pocit....a ako sa citis??? brusinko mas uz velke?
ahojte babenky, je tu niektora z novych zamkov? a ktora mate zoznam tych veci?? sup sa snim, na pomoc nam prvorodickam 😀 isto vam budeme velmi vdacne. Ja mam termin 20,1, ako vam to ide so spanim? aj vy sa tolko prehadzujete v noci???
@mirka2010 nič si z toho nerob 🙂 ani ja by som sa nenachystala, ale svokra na tom trvala a keďže bývame spolu tak som poslúchla 😀 ..... cítim sa veľmi dobre - sem tam kŕč do nohy dostanem v noci, ale na to už používam magne, tak mi to dosť pomáha.... niekedy ma pobolieva ľavý bedrový kĺb až tak, že sa ledva hýbem, ale inak sa cítim veľmi dobre (už si pripadám už ako taký slon 😀 )... bruško mám už veľké, začalo mi rásť v polovičke 5 mes., doteraz som pribrala 6,5 kg a malá má už kilečko tak sa z toho vytešujeme 🙂 a ty čo? bruško máš veľké? pupčo ti už trčí? nám už áno a to som chcela stihnúť fotenie keď bude ešte schované, no nejako nevydalo 😒 .... ozaj, mám problém nájsť tričko s dlhým rukávom, také čo vyzerá celkom fajn a čo pekne ukáže aj tbruško, zatiaľ nosím pod svetrom priateľové 😀
@zairaz ahoooooj ja som z HC 🙂
@gabriela69111984 ahooooooooj zoznam tu je ten zoznam:
DOKUMENTY:
- tehotenský preukaz, preukaz o zdravotnom poistení, občiansky preukaz, sobášny list/zápisnica o určení otcovstva z matriky ak ste neni svoji a výsledky špeciálnych vyšetrení v gravidite
PRE MAMINU:
- rosalgin, nočná košeľa 2x, župan, uteráky, hygienické potreby"mydlo, intim, gél, šampón, zubná pasta, kefka, hrebeň, pap. vreckovky, WC papier, vložky), papuče/žabky do sprchy, niekoľko párov ponožiek, jednorázové nohavičky, kalciová masť na bradavky, podprsenky na kojenie 2x, vložky do podprsenky, odsávačka mlieka
PRE MIMČO:
- jenorázové plienky - 10ks na deň, látkové plienky - min. 5ks, vlhčené obrúsky, kozmetika "mydlo, krém na potničky), oblečenie, rukavičky, ponožky, čiapočka, deka, nohavičky
PRE MIMČO PRI ODCHODE:
-oblečenie podľa ročného obdobia, ortopedické nohavičky, body, plienky, čiapka, rukavičky, ponožky, dupačky, v zime - fusak svetrík, kabátik, teplá čiapka,, tenšia alebo teplá deka a autosedačka

Ahojte baby, rada by som sa pridala aj ja 🙂 26.jan 🙂
Zuzka