Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@elviska666 ahoj poď aj ty do súkromnej skupiny , treba napísať @lilly2711 a ona ťa tam dá 🙂
@marashy oki,,a kde to mam napisat?
@elviska666 klikni na @lilly2711 a tam nájdi, že poslať IP internú poštu a tam ju požiadaj o pridanie do súkromnej skupiny ...alebo aj sem môžeš napísať tú žiadosť len uveď jej meno a ona to dostane... a tu je potom link na januárovky 2012
dakujem,,uz som jej poslala spravu...pride mi potom nejaka odpoved alebo upozornenie?
@mirka2010 ďakujem, keď pôjdem do lekárne tak si ich kúpim 🙂....... my čakáme dievčatko a bude to malá Ninka (ja som už dáááááávno mala vybrané, aj keď som ešte nebola tehotná 😀)
@zairaz aj ja som mala problémy v noci, ráno som išla na wc a odvtedy nie a nie zaspať, takže sa mi stávalo že som bola od 3- 4 hore.... ale bola som chorá, mala som chrípku a musím si zaklopať, odvtedy spím dobre, keď idem aj na wc hneď zaspím... dúfam že mi to vydrží 🙂 schody sú môj horor, mamina býva v bytovke na 4 posch. bez výťahu a keď k nej prídem pol hoďku dychčím ako taký méďa 😀...... meno máte už vybrané??
@marashy ahooooj, už som jej písala, príde mi nejaká správa že som tam už pridaná???
@elviska666
@denkadenka príde vám určite správa že vás tam pridala🙂
@marashy dakujem 😉
tak aj my sa pridavame, termin mame 14. jan, no podla ultrazvuku už 5. jan, tak uvidime, mal by to byt chlapček 🙂
@gabriela69111984 jeeeej, to naozaj ti pomoze na zahu??? to je uzasneeee, vyskusam vemi rada 🙂
@denkadenka no Ninuska je kraaaaasne meno...nazaj naaaadherne...inak tu na koniku vacsina kociek caka dievcatka....a v mojom okoli zas su len chlapci 🙂 ten moj v jednej teme je dlhodobooooooo jediny 🙂 hovorim, ze bude mat na vyber kopec frajeriek 🙂
@mirka2010 tak to ano 🙂 fešáčik si bude mať na výber veeeeľa kandidátok 🙂 kamarátka má ročného chlapčeka, druhá 4 mesačného a jedna čaká dievčatko Lilianku ale o dva týždne skôr ako má prísť tá naša 🙂 takže my budeme mať aj kamarátov 🙂
@marashy jeeeej....super foto!veruze mate poriadne brusko....a to ja mam pocit,ze ma roztrhne,neviem si predstavit,ze sa mi este zvacsi... 😲 a pozeram,ze mame spolocny termin porodu.. 😀
@marashy Ildiiii kde sa zasivas 😅 cakam na tie gule 😀
@elviska666 to máme viaceré januárovky spoločné veď potom keď budeš v súkromnej uvidíš tanbuľku...ešte nepísala lilly ?
@solinkarka nezašívam sa, už mm dal hore vodu 😀 😀 😀
@marashy este len??? ja uz som stihla tolko veci 😀 chudiatko takto ta nechat trapit hladnu 😀 ...prid na moje, su fajne 🙂
@denkadenka no ja sa tiez zobudim,,aj 3-4 krat a aj zaspim, len co by som dala za noc spat od vecera do rana, ale to si uz asi zvykame na vstavanie k babatku 🙂
mame uz aj meno, vybral manzel, moje navrhy u neho nepresli, aj ked to boli normalne mena, tak sa vyrovnavam s tym ze to bude Olívia 🙂
@marashy uz som tam!uz som tam!
@solinkarka už sú hotovéééé
@elviska666 super tak vitaj a prispievaj🙂
@zairaz Olivia je prekrasne!a to s tym nocnym vstavanim aj ja tvrdim,ze je to uz trening ...🙂aj ja mam uz posledny tyzden problem s chrbticou+samozrejme caste mocenie+chrapajuci manzel+kopajuca Zoe...proste mame veselo 😉
@elviska666 jeeeej mne sa paci Zoe, len manzel nie je na take mena :/ ved uz si zacinam zvykat na Oliviu, elviska sa ta spytam,alebo aj inej januarovky, mavate nejake bolesti bruska, sem tam taky krc, alebo tak,,ja ked niekedy dlho sedim, tak mala mi asi tak zatlaci ze mam poctit ze ma picha az v krcku dakde, mozno je to tym ze je este zadockom dolu,,alebo neviem,,velka je tak akurat boli sme v piatok na velkom UZV a ma 1630 g ze iba o tyzden ma viac .)
@mirka2010 Saška má 5 a Tonka má 7 rokov, takže aj ja si budem zvykať, je to dosť veľký rozdiel, ale skôr to nejako finančne nešlo, a teším sa ako na prvé 🙂 možno aj viac, dievčatá sú samostatné a super pomocníčky 😀 veľmi sa už tešia 😵 nerodila som s Epi, a mám teraz aj väčší strach ako vtedy, prvý pôrod mi Dr. strašne urýchlila a bola to dosť bolestná skúsenosť 😢 druhý bol v pohode, dokopy som mala bolesti len asi pol hod. a malá bola na svete, ale Dr. vravela, že je to preto, že som bola zašitá, tak neviem 😲 každý ma teraz berie ako skúsenú, ale aj ja mám strach z pôrodu 😔 ale tá radosť potom mi to vynahradí 😵
Ahojte,prh.pripajam sa aj my sme 16.1.

@zairaz asi ti napíše správu, že ti to povolila 🙂