icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
17. nov 2011

@tamaska mne roby spolocnost psik🙂

tamaska
17. nov 2011

@mimuska2 jeee, aspoň niekto je s Tebou, ale čo chvíľa už budeš aj s mužíkom. 😀

mimuska2
17. nov 2011

Mno napapame sa pozreme nejaku reklamu a pojdeme hajat🙂dnes mi ten mk ide riadne na nervy,nic mi nefunguje

mimuska2
17. nov 2011

@tamaska ta moja mala ani do januara asi nepocka keby to bolo mozne vykope cez bok von🙂takto este nekopala🙂

tamaska
17. nov 2011

@mimuska2 ja som zvedavá či pôjdem na termín alebo skôr či neskôr. Prvú som mala deň po ukončenom 38t. a aj moja sa v posledných dňoch vrtí akosi nie ani viac ale mám pocit, že silnejšie. 😅

mimuska2
17. nov 2011

@tamaska noo tak aj moja tiez silnejsie,normalne mi chvilu vidno iba nohu taky vecsi kopcek je to zvlastne ale nadhera 😀

zuzuvik
17. nov 2011

ahojte mamicky cakatelky. ak by ste mali niektora zaujem o krasny macikovy hnedy overal novy len opraty ponukam 🙂
napiste mi mail na zuzana.striezencova@verel.sk
poslem foto
drzte sa 🙂

martinka8
18. nov 2011

aj moja bambulka ma nejake divoke dni, asi posledne tri, mimuska2 ako ty pises tiez mam pocit ze chce vyskocit z boku (praveho). A vcera sa tak natahovala, alebo neviem co to robila, az som sa niekedy ani nadychnut nevedela. Mala som pocit ze skusa kolko vydrzi moja koza na bruchu kym nepraskne :D
Inac baby uz mate vecicky poprate, pozehlene, lebo mne to ide nejako pomaly 🙂 som sa na to tesila a teraz to odkladam kazdy den. Ani veci do porodnice pre seba nemam este nakupene a nieto este zbalene. A citam ne strankach, ze mamicka uz ma urcite v 33 tt vsetko zbalene nachystane.... hehe no a nejako asi nestiham, ako ste na tom vy?

mimuska2
18. nov 2011

@martinka8 ahoj ja nemam vsetko ece ani nakupene.a pre seba do porodnice mam akurat zupan a papuce🙂prat a zehlit sa chystam az niekedy v decembri🙂presne ako hovoris do praveho boku.a cez den do rebra.tak ked tak kope tak dufam ze v utorok bude vsetko dobre🙂

martinka8
18. nov 2011

@mimuska2 myslim ze rastie a silnie, tak to teraz citim bolestivo. Ides v utorok do poradne? ja az 30.11. taze este mam cas. Mne toho uz netreba vela dokupit, mam v podstate vsetko, este nejake malickosti... a som rada ze uz mam vacsinu, lebo cim som vacsia, tym menej sa mi chce nakupovat.

zuzky1104
18. nov 2011

@mimuska2
@martinka8 ahojte dievcata, pri prvom tehu som si chystala vecicky az na poslednu chvilu, no toto tehu, som nejak v predstihu, ale to bude asi tym, ze vela casu mi zabera dcerka, a tak som si nejak instinktivne zacala chystat veci skor, lebo pri 2rocnej dcerke nikdy neviete, co Vas kedy skor prekvapi...takze ja som uz z vacsej casti nachystana, no nie uplne do bodky....

@mimuska2 mne termin posunuli na 16.januara, tak uvidime 😉

denkadenka
18. nov 2011

@martinka8 ja som zbalená od 28tt - svokra nakázala 🙂 ale ak by náhodu sa niečo stalo, tak berem tašku a utekáme.....

aj my sa snažíme niekedy prebojovať cez bok bruška na slobodu 😀

tamaska
18. nov 2011

@martinka8 ani ja nemám nič zbalené, viem kde sa mi nachádza taška v skrini, posunula som ju z vrchnej police na úplne spodnú. ja potrebujem dokúpiť kozmetiku a plienky do pôrodnice. Mne do pôrodnice pyžamo a župan netreba dávajú erárne 🙂 ale príbor, pohár a hyg potreby uterák, kozmetika .... nosím to v hlave ale ešte nič pripravené. Aj pre bábo mi treba dokúpiť kozmetiku a plienky ale ešte som na PN a mám obmedzené vychádzky, tak hádam už budúci týždeň vybehnem do obchodov 🙂)

zuzuvik
18. nov 2011

buduce mamicky a mamicky kuk ci niektora nepotrebuje
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12709330&tab=3
mozete mi pisat aj cez mimibazar
papa

mimuska2
18. nov 2011

@martinka8 nie poradnu som mala min tyzden idem na velke sono a pre vysledky.aj mne uz len par veci a hlavne kocik bo ten ece nevieme aky🙂chyba mi hlavne kozmetika a veci do porodnice.

mimuska2
18. nov 2011

@zuzky1104 to aj ja mam zatial taky termin.je nejaky popularny ma ho vela ludi🙂

wewina
18. nov 2011

@lilly2711 Ahoj. Pridávam sa k Vám tehulky. Ja mám termín 23.1.2012.

larosa
18. nov 2011

@mimuska2 popraté nemám nič, takže ani požehlené 🙂 a ani nemám skompletizované, čiže neviem, čo ešte treba dokúpiť, ale asi len ponožky 😀 teda dúfam 🙂 @tamaska @martinka8 a ja asi rodíme v jednej nemocnici- starej 🙂 a tam odev erárny, a zvyšok mám napísaný a nenakúpené.
@tamaska @martinka8 6.12. je na Alžbetinej v jednej čajovni, neviem ako sa volá, prezentácia látkových plienok, je to večer o 18tej, nechceli by ste sa stretnúť? 😉

tamaska
18. nov 2011

@larosa ja by som sa aj šla pozrieť, len pre mňa to je ešte ďaleký dátum - neviem ako robí mužíček aby ostal s malou doma, alebo je to doobeda?

mimuska2
18. nov 2011

@larosa ja ani poriadne neviem co do porodnice mi treba🙂

tamaska
18. nov 2011

@mimuska2 do porodnice ak by si šla na rastislavku tak : okopčené z fora " "
"do porodnice na Rastislave treba:
-ponozky (3ks)
-papuce
-zabky do sprchy
-uteraky (tmave alebo stare na susku)
-uterak na ostatne
-kojenecke podprsenky 2ks (ja som ich ale pouzivala len na navstevy, lepsie je didky vetrat len tak....)
-jednorazove nohavicky tie sietovane, ja som si ich prepierala, ide to lahko dolu, bavlnene neodporucam, to sa nesperie tak lahko...ja som mala 5ks a menila ich
-vlozky (ja som mala aj tie vatove obycajne na prve dni, to ide toho vela, potom SAMU, tie su fajn, baby mali aj alwaysky, ale s tou dry vrstvou mi pripadaju nepriedusne dost, no ale to je kazdeho volba v com sa citi)
-mydielko detske BUPI, odporucaju umyvat sitie tym mydielkom (inak aj na telo pouzivam toto, parfemovane sprchove gely, tie babatka nemusia, nech pekne citia maminku)
-masticku na bradavky- babylove z DM (netreba zmyvat pred kojenim)
z vlastnej skusenosti odporucam kupit aj klobuciky na bradavky (ja som mala aventky, su super), lebo mna uz tak boleli bradavky ze som plakala, pouzila som klobucik a bolo ok, ale nepouzivat dlho, aby babo nezvyklo
- mala som aj odsavacku, ale lepsie sa mi odsavalo rukami (mala som dost mliecka)
- a bezne kozmeticke potreby pre vas, manikura..bla bla
- pribor a hrncek
- toaletny papier (taky makky)

PRE BABATKO
- jednorazove plienky, vystacilo mi male balenie pampersiek c.2
- krem na dupku
- vlhke utierky na dupku
- potom pripravit manzelovi nech donesie pred odchodom (oblecenie- ja som mala kosielku, svetrik, ponozky, ciapocku, perinku,postolky, k tomu 3 ks plienky, jedna pod hlavicku, jedna okolo babatka, jedna do postoliek)

mimuska2
18. nov 2011

@tamaska ja cem ist na kramare ale kde kupim tie sietkove gaty a klobuciky a podla teba su ake vlozky naj?

tamaska
18. nov 2011

@mimuska2 sieťkované gaťky by si mohla kúpiť možno aj v lekárni alebo v zdravotníckych potrebách, prípadne v obchodíku pre bábetka a klobučíky tak isto. Ja som klobúčiky nepotrebovala, kočka čo ležala so mnou pred 6 rokmi na izbe, tak si ich dala kúpiť až po pôrode, lebo mala ploché bradavky a synček sa jej nechel prisať... tak je to na tebe

mimuska2
18. nov 2011

@tamaska ach je toho strasne vela naraz niekedy si myslim ze to vsetko nezvladnem ☹

mimuska2
19. nov 2011

@kattikakiki haluz vyslo mi dieva co aj cakam🙂

larosa
19. nov 2011

@kattikakiki to je super 🙂 obidve dievčatá mi vyšli ako chlapci, no chovajú sa tak občas 🙂 teraz mi vyšlo dievča 😀 a neviem čo to bude 🙂

larosa
19. nov 2011

@mimuska2 neboj, všetko zvládneš 😉 ani nebudeš vedieť ako a zistíš, že všetko vieš 🙂 je to také ....vrodené 🙂

mimuska2
19. nov 2011

@larosa mno to vsetci hovoria🙂nieco natom asi bude ale vies je to prve a chcem aby bolo vsetko ako ma byt.a naraz je toho tak vela🙂

larosa
19. nov 2011

@mimuska2 to je naozaj tým, že je bábo prvé 🙂 a príliš veľa asi čítaš na nete, ono bude potrebovať hlavne pohodovú, oddýchnutú a šťastnú mamičku 😀 nemusíš mať všetko nakúpené, ani nachystané...v dnešnej dobe môžeš dokúpiť aj v nedeľu večer, keď ti bude niečo chýbať 😉