Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8
@mimuska2 ahojteee, tak citam, ze vas malicke riadne buchnatuju.....to je asi obdobim, lebo ten nas je tiez taky aktivny, ze sa az cudujem, kolko sa mrvi, hniezdi, premiestnuje po brusku, raz na jednej strane citim chrbatik, potom na druhej, ale tiez najviac kopka na pravom boku....asi maju vsetci podobnu polohu 🙂 inak ja robim poriadky, lebo pride k nam svokra spat...aaaaaa, nachystala som si svoju tasku do porodnice....nemam uz len podprsenky na dojcenie, inak vsetko 🙂 ako sa inak mate???
@kattikakiki ahojky, vyskusala som a vyslo mi dievcatko, a my cakame chlapceka 🙂 ale ja viem, ze to je len taka sranda 🙂
Ahoj nejak sa to v tomto nevyznam som tu nova ale termin mam 22.januar 2012 🙂
@mimuska2 má sa vraj kupovať v deviatom mesiaci, obvod vraj ostane ten istý, len košík kúpiť o číslo väčší 🙂 ja som si kúpila, keď som teraz vo štvrtok bola v HU, vyšla ma na 4€ 😀 juchú a kúpila som si dve rovnaké a košíky sú mi trocha voľné, mám ešte jednu, ale tá si už užila svoje 🙂
@mimuska2 🙂 tak to so svokrou mas uplnuuuuuuuuuuu pravdu 🙂 uz sa jej neviem dockat 🙂 ale nie, ja mam dobru svokru, ale je to svokra😀 😀 😀 tu podprsenku ani ja neviem vlastne ake budem mat cislo, lebo mne teraz v tehu strasne narastli prsia a znesiem len tie sportove podprsenky, takze tie nemaju klasicke cislovanie, takze sama bude zvedava...inak obsah tasky do porodnice nakupis veeeelmi rychlo...🙂 nie je toho az tak vela...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12709330&tab=4
mamicky pozri na overal, ktory ponukam. mozno sa vam bude hodit, ak nieco podobne uz nemate 🙂
@mimuska2 Cakas prve?
Ja mam furt taky pocit ze toho nemam dost 🙂 vobec netusim kolko coho a tak a bojim sa aby mi nic nechybalo.....aj ked da sa dokupit ale prve dni budeme iba doma tak neviem kedy budeme mat cas nakupovat....my sme kupili postielku ako prvu....potom kocik a tak......take tie vyssie polozky a teraz uz len pomalicky co treba.....Niekedy si zelam aby toto bolo uz druhe dieta lebo tie stresy su niekedy fakt hrozne. Nebojis sa porodu???? ☹
@aksniteb Hehe vsetko jednym razom aj vianocne upratovanie aj pripravy......hej tento krat som si dala zalezat aby to bolo naozaj vsetko ciste nie len vyzeralo....Asi je to trosku skoro ale s rastucim bruskom sa nam bude chciet menej a menej tak radsej nech tu vacsiu cast mame za sebou nie....mne len nejde do hlavy ako sa so 40 cm dietatom v bruchu mozem este zohnut.
Nejdu vam niektory ludia na nervy s radami ako sa starat o vase (nenarodene) dieta.....mojho priatela znama mi zavolala len preto aby mi povedala aky olej je pre dieta ten najlepsi a ze ho zarucene musim pouzivat lebo ona ho pouzivala na vsetky tri jej deti.....ste mali vidiet moju tvar po tom telefonate....preco maju niektory ludia pocit ze za kazdu cenu musia nanutit ich nazor vam...... 😠
Len tak pre zaujimavost ja som si dala doniest Aviril a snim som zas ja nesmierne spokojna sa mozem vykaslat na nejake ich anglicke .... 😀
Ahojte baby nedarujete mi ozdoby?http://vianocny.datard.sk/maria--matulova-si-pr...
zdravim vsetky buduce maminy ktore uz otom vedia a aj ktore este v to dufaju ...drzim vam palce 🙂 a najde sa tu aj taka co ma termin 22.januar ??? inak prepacte ze som sa nepredstavila volam sa Peta a som z Tvrdosina 🙂 a som prvorodicka...
Ajojte🙂dosla som nato ze tu nikdo neni z mojho okolia ☹ ja som tu samostatna jednicka🙂kocikovat budem asi s mojim starym🙂
pekný vecer vsetkým, ako ste víkendovali??? My celkom fajn, len to rýchlo zbehlo. Úspešne som si dokúpila už asi všetko (okrem vaničky). Zajtra pomaly nachystam tašku, mám aj kozmetiku pre malú, aj pre seba vložky, nohavičky, krém na bradavky, tampóny do podprsenky... a tak ... všetko z drogérie a lekárne 🙂 Tak už som donakupovala, už nič viac nekupujem 🙂 Aj postielka je uz zložená. Už môžem oddychovať až do konca. Ešte to nejaké Vianočné upratovanie, ak budem vládať, lebo čím ďalej sa mi toho menej chce :D Už aby bol drobec na svete 🙂
ja vam tak zavidim ja jedine co pre maleho mam je fusak zimny nejake tie dupacky co som dostala odsavacku na mlieko a decku z ciapkou a rukavickami a tri dudle....ja uz by som mala nakupene vsetko ale tak buduca svokra ma stale presviedca ze mam este cas aj na kocar aj na vanicku a aj na postielku a vlastne ze mam cas na vsetko este ze to staci kupovat az zaciatkom januara ale tak ja by som mala vsetko najradsej uz za sebou a nie potom v strese kupovala veci ved porod mozem mat skorej a potom co ??? ale ona ma vobec nechape a stale tvrdi ze mam cas na nakupovanie tak ja uz teda fakt neviem.....
@pemimigo ahoj tak ja mam už komplet všetko kupene.nachystane postielku kočik a tak mam už od jula bo na slniečku sa to krajšie vysuši a prevonia ako na radiatoroch teraz v zime.keby tebou robim podla vlastneho zvaženia a nie podla dakoho.mna tiež vela ludi presviečalo a ja stale po svojom a tak to ma byt....
@bboossoorka no mas pravdu 🙂 aspon budem mat dusui na mieste ak pride ten den D aj trosku skorej 🙂
no ja keby som pocuvala svokru.... tak to si asi ani neviem predstavit, ale asi by som este tiez nic nemala 😀 Nastastie s manzelom mame rovnaky nazor na nakupy. Aj kociar som kupila asi v 25tt myslim. A myslim, ze mat vsetko nakupene skor, je rozumne, lebo brusko len rastie stale, a cim dalej tym menej sa nam bude chciet riesit tieto veci 🙂 a za druhe ako pisete porod moze predsa prist kedykolvek, a aj pokial viem tak zena ma byt zbalena pre istotu do porodnice od siedmeho mesiaca, a my sme uz v osmom, taze najvyssi cas 🙂
@mimuska2 kúpili sme aj to čo netreba 😀 ako stále, ale hlavne kozmetika, prášok, aviváž, dievčatám sme kúpili super bundy- 3v1, peckové sú 🙂 podarilo sa aj nejaké hračky, keď sa nepozerali 😉 stravu nejakú- olej, zaváraniny, salonky a tak 🙂 ešte som bola aj v sekáči- tam majú oveľa lepšie ako v KE- mackový overal a nejaké triká pre bábo. Boli sme už aj pred dvoma týždňami a vtedy som kúpila termoobal s ohrievačom do auta za nejaké 4€ 🙂 takže super
@bboossoorka @martinka8 kočky nechcete ísť na prezentáciu látkových plienok? je to 6.12. o 18tej v čajovni na Alžbetinej 🙂

@larosa asi ti prehanam🙂ale dik si mila?inak nevies mi poradit ako inak ako cez banking mozem vlozit do zuno banky peniaze?nemam momentalne moznost to poslat prevodom.chcela som si tu od jednej kupit fusak ale ona mi to neposle na dobierku,normalne mam nato nervy