icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

larosa
20. nov 2011

@pemimigo 🙂 rob ako chceš ty a nie svokra 🙂 ale asi by si mala začať, je toho dosť čo potrebuješ a najzákladnejšie položky sú aj najdrahšie- kočík, postieľka...a ešte kooopec drobností, potrebných aj takých čo skôr potešia 🙂 a ja už tiež zajtra idem poprať, požehliť a skompletizovať, čo nám ešte treba 🙂 dnes som všetko vybavila...čaká ma kopec radostnej roboty 😀

mirka2010
21. nov 2011

@mimuska2 ahojky, kupila som si take ake mi ponukli v lekarni...su inak velmi prijemne, take elasticke...som si ich uplne inak predstavovala...ja som to nechala na lekarnicky, oni mi perfektne poradili aj co sa tyka potrieb pre malickeho 🙂

martinka8
21. nov 2011

@larosa dakujem za info, ale asi skor nie, aj tak viem ze budem pouzivat pampersky. Ja dnes idem dozehlit tiez, som si to rozkuskovala asi na 4 krat, taze dnes to pomaly dokoncim, a este musim vyprat vsetku tu výbavičku do postielky 🙂 ale ako pises je to prijemna praca, A potom pomaly začnem s Vianočným upratovaním, do toho sa mi najmenej chce :(

mimuska2
21. nov 2011

@larosa super🙂tak hlavne ze sa oplatilo🙂a mali ste aj vyletik🙂

mimuska2
21. nov 2011

@mirka2010 tak oni musia vedet🙂ja som vcera doladovala postelku,ece mi chyba baldachyn,paplon a navlecky

mirka2010
21. nov 2011

@mimuska2 a ty uz mas postavenu postielku??? joooj, ja stale neviem, my sa ideme teraz stahovat a stale neviem, ci ju uz postavit k nam do spalne, alebo cakat este....neviem...a vybavicka do postielky mi tiez este chyba...ale uz ju mam aspon vybratu...my mame taky set vybraty 🙂

mimuska2
21. nov 2011

@mirka2010 ja ece nemam ani vybratu.postavena je aj s madracom a kolotocom🙂tot vse🙂

martinka8
21. nov 2011

@mirka2010 ja mam od soboty postavenu 🙂 a tesim sa z toho velmi

mirka2010
21. nov 2011

@martinka8 hmmmm, no uvidime...ja sa este rozhodnem 🙂 a aku mate postielku, klasicku, alebo ste kupili nieco ine?

siuzun
21. nov 2011

@chichi210 Za chvíľu nás bude trápiť zas iné ja viem hi hi :D Už to nejako vydržíme... Ešte pár týždňov a je to tu.... 🙂

martinka8
21. nov 2011

@mirka2010 klasicku palickovu 🙂 a celu sadu do postielky k tomu. tu musim este vyprat, ale mam ju uz v postielke, lebo som chcela vidiet ako to vyzera 🙂

mirka2010
21. nov 2011

@martinka8 no a aku sadu mas???

martinka8
21. nov 2011

@mirka2010 zltu s takym macikom, perinka a vankusik s oblieckami, hniezdo, vreckar, baldachyn, zavinovacka 😉
V ALL TOYS sme kupili.

mimuska2
21. nov 2011

Jaj baby zajtra o 8:15 nam drzte palceky ideme na velky ult a pre vysledky

bboossoorka
21. nov 2011

@larosa ahoj uvidim dam vediet bo to ešte daleko.....ale dik za pozvanku

pemimigo
21. nov 2011

ahoj najde sa tu rodicka z rovnakym terminom 22. januar ?????

bboossoorka
21. nov 2011

@chichi210 a na ritku je najlepšia rybia mast z lekarne....sice trošku smrdi ale je najlepšia na zadoček...radim

katkadr
21. nov 2011

@pemimigo ja sa hlasim🙂))) kde ides rodit?

pemimigo
21. nov 2011

@katkadr v Trstenej 🙂 a ty kde ???

katkadr
21. nov 2011

@pemimigo ja v Ba🙂 no som zvedava ci to bude presne na termin. prveho som mala uplne presne na den.

rainbow0508
21. nov 2011

A čo tak niekto s termíno 6.1.? I keď náš malý sa už nejak ponáhľa...už skoro 2 týždne je dolu hlavičkou a moc sa akosi tlačí...už skoro žiadna poloha na spanie v noci nevyhovuje...ale ešte si to "užívam"...aj keď náš prvý drobec má skoro 2 roky a pri ňom je to riadne dobrodružstvo 😀.
Držím nám palce, dievčatá...nech je všetko ok. 😉

rainbow0508
21. nov 2011

@katkadr A kde sa chystas rodit?

rainbow0508
21. nov 2011

@martinka8 Mile...my sme uz pobaleni tyzden...a vsetci sme spokojnejsi 😉

pemimigo
21. nov 2011

@katkadr tak to si mala super teda 🙂 veru veru neviem preco ale mam takeho tusaka ze to pride asi aj skorej nez mam termin :D tak potom si teda dame vediet kedy sme nakoniec rodili ci ????

katkadr
21. nov 2011

@rainbow0508 najskor kramare...pokial tam zostane daky lekar🙂)) ked bude problem tak si budem musiet priplatit a pojdem do Kocha. a ty?

martinka8
21. nov 2011

@rainbow0508 tak som sa nakoniec nezbalila dnes este, hadam sa zajtra podari 😀
Ale prebehlo posledne pranie a zehlenie, tak soom aspon nieco zvladla.
Aj moja mala je dole hlavickou, uz v 30tt tak bola, ale skor mam pocit ze je hore, netlaci ma dole, nemam ani bolesti, a spava sa mi dobre, konecne :D Ja som nevedela spat od cca 2heho mesiaca a teraz konecne spim dobre, asi to mam nejako naopak. Zavidela som vsetkym mamickam co pisali ze by stale spali v pprvom trimestri, ja som cele noci chodila po byte, a teraz si vela tehuliek nevie najst polohu na spanie a nespia a ja konecne spim.

katkadr
21. nov 2011

@pemimigo ved uvidime ako to dopadne, nic nie je dobre uponahlat. pride to ked to ma 🙂 . ja zatial akosi nestiham ani myslieť na porod. zatial nic nechystam. mozno az ked nastupim na matersku. ale asi pri druhom tehotenstve je to uz ine ako pri prvom.

mimuska2
21. nov 2011

@katkadr a preco bynemali aj ja tam chcem ist.

tamaska
21. nov 2011

@rainbow0508 ja mám termín 6.1. 2012 ale podľa Dr. do vtedy nevrdžím ☹ Vraj bude rada ked do konca decembra ale nech aspoň vydržím 2- 3 týždne aby sa dovyvíjali pľúcka, malú mám tiež otočennú dole, niekedy zatlačí tak, že mám pôocit že už je to tu a ona sa len naťahuje 😀 .

solinkarka
21. nov 2011

@pemimigo no aby si sa do tej Trstenej dostala...ale neboj aj moja porodnica je ohrozena, Cadca ☹
toto dnes davali v spravach http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/regiony/v-zili...