Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzkabluzka80 ahoj, prepac, ze som nereagovala skor, ale mam mamku od vcera v nemocnici a som uplne vyradena. Do sukromnej temy ta samozrejme pridam rada, dostanes sa tam cez hlavnu stranku MK, cez sukromne skupiny a vyhladaj si Januarovky 2012.
Ostatne babulky gratulujem a pripominam ak mate zaujem o sukromnu skupinu, napiste. 😉 😉 😉
@feb13 jej, ty mas take malicke babo? 😅 a ja riesim ako to zvladnem, ked sa toto narodi a syn bude mat 20 mesiacov 😵
Inak s tym dojcenim, mozno si uz na to narazila, ked nie, tak skus: http://dojcenie.wordpress.com/2010/02/12/tandem... Ja som v case otehu dojcila uz len 2x denne....ale su to 3 dni, co uz vobec nie, maly sa dajako odstavil sam...ubudlo mi mlieka a asi uz mu ani moc nechutilo..ale tak u nas je lepsie, ze uz predsa len papa skoro vsetko a chuti mu
@monulicka ja to este neriesim, az ked mi tehu potvrdi lekar, a hlavne ak prejde prvy trimester v pohode...
Ja tandem nechcem, ale tak do roka by som ho kojit chcela, ak budem mat este mlieko a aj mu bude chutit, potom mesiac pauza a ideme dalej s drobcom 😉
a moj maly uz ma 8,3 kg takze si taha riadne davky a kojim ho asi 7x denne... 😅 Ale dneska uz len 6 a na obed dostal iba prikrm, tak uvidime ako dalej.
Jaj a este som bola darkyna mlieka, okolo 400 ml denne... odsavat som prestala asi pred mesiacom. 😀
Tak mám to potvrdené som asi v šiestom týždni, tak patrím do tejto skupiny. Termín by mal byť 7. januára.
Tak uvidíme 🙂
Baby čaute... aj my máme termín 1.1.2012.. tak ja verím, že to bude januárovec a ked nie, tak prekrížim nožky, nech nie je o rok starší kvoli jednému dňu 🙂
@misulda Ahoj... s termínom 1.1. je nás viac.. tak budeme v novom čase pod nápisom "prvé bábätká" 😀DD
@vierka0 Ahoj, no neviem, citala som na to vselijake nazory a radsej som kafco vysadila a pijem bezkofeinovu....niekde som sa docitala, ze ked pijes kavu tak mas potom nekludne babo a ze v noci nespi....Citam, ze vela bab pije kafco pocas teho, ale predsa je to kofein, ktory davas babatku....tak neviem....Je to nase prve bejby, tak chcem urobit vsetko preto, aby bolo ok.🙂
@vierka0 Ahoj, mne este zle nebolo a dufam, ze to tak ostane. Citim sa ako predtym len ma bolia prsia...inac nic.
@zuzkabluzka80 no ja rovnako, nic mi nie je..iba teda citim, ze mam obcas take navaly tepla a aj sa mi hlava obcas kruti, ale zle mi nebyva..kavu pijem dalej..tooolko som sa uz tych "pripovidek" napocuvala, bez nejakeho vedeckeho zakladu, ze som si povedala, ze kym mi nesmrdi a chuti, tak to az taka tragedia nebude 🙂 nakoniec tu salku kavy denne co vypijem, ten kofein v tom dietati predsa neostane do jedneho roka zivota 😀
@vierka0 presne tak, ja som pila 2 kavy denne cele tehu a moj syncek je kludas a v noci o nom ani nevieme 😵 a teraz takisto, rannu kavu musim mat, ale teda pijem nesku, pri prvom tehu sa mi sprotivila zrnkova kava, uz ju pijem len zriedkavo a s veela mliekom.
@zuzkabluzka80 len sa prosim ta nestresuj a necitaj vseljake mudre rady na nete a inde, uzivaj si tehu, nech nan spominas ako na prekrasne obodobie a nie ako na cas obmedzeni a predpisov a nadmerneho strachovania sa, babatko sa citi ako jeho mamicka, tak bud v pohode 😎 ako, jasne ze treba davat pozor, ale s mierou 😉
@sariella ahojky...aj ja idem zajtra k dokymu, teda je nas tu viac co idu v pondelok 😵
jeej tak uz tu mame januarove deticky 😵 vsetkym maminam tehulkam gratulujem a prajem pohodove tehotenstvo a zdrave deticky 😵 🙂
@solinkarka tak ako si dopadla u lekara?
@martina172 Ahoj, tiez som na to myslela. Budeme sa pretekat, kto bude uplne prvy v novom roku 🙂
ahojte....mozem sa aj ja pridat? termin mam sice od 26.12.2011 do 6.1.2012,ale tu sme si asi najblizsie 😉

@mykky ved to sa nemusis rozist v zlom .D akurat si budes chranit vlastne zaujmy...preco by ta mal klamat...ak ti povedia v poistovni, ze sa neda...tak aspon budes viediet ze musis pockat...