icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

chelonka
18. jan 2012

@riela jeee presne to robím aj ja :D

adulka165
18. jan 2012

@danuskap19 nie si sama aj ja čakám 25.1. idem , teraz len čítam čo kto má nové a normálne je to pre mňa ako román na pokračovanie xi najviac som bola zvedavá čo napíše naša stálica silvia0201 tak som na ňu myslela a vyšlo jej to čo si priala - dievčatko 🙂

indys
18. jan 2012

@slavka1212 ahoj slavka ja neviem k comu patrila ta otazka? "myslis so mnou ?"

indys
18. jan 2012

kocky tak ma predsa ta choroba neobisla.Sice to nie je najhorsie, ale bolo uz aj ovela lepsie. Uz som si na zajtra zrusila program a v piatok mam ist do poradne,ale ak budem chora, tak ma vypoklonkuju, tak to sa radsej asi zajtra preobjednam . No a to som sa tesila, ze zas drobca uvidim na ultrazvuku. Teraz sa aj mamka so mnou chysta, ze sa pozrie. No nic drzte plalce nech sa skoro uzdravim.
Zazvor, cesnak, bioptron
mam ich rada ako hrom
vyliecia ma zaraz hned
dam si ku nim este med
a ked budem zdravucka
ultrazvuk uz nepocka 😀
tak ma premohla basnicka nalada 🙂

adulka165
18. jan 2012

@silvia0201 ahoj no na tvoju včerajšiu správu som netrpezlivo čakala celý deň 🙂 som na teba myslela, nech ti doktorko poviem dievčatko 😉 a splnilo sa, teším sa stebou, ja idem až budúcu stredu tak sa neviem dočkať. Normálne to tu na fóre je v poslednej dobe také napínavé, každý deň pribudne toľko strán a ja utekám s práce, aby som večer stihla všetky dočítať, nech viem ako sa máte a čo prežívate. Ani sme sa nenazdali a sme v polovici 🙂

marianax
18. jan 2012

@indys skore uzdavenie 🙂

silvia0201
autor
18. jan 2012

@stela01 😀 😀 😀 😀 no mne nehovor. ja som nadávala jak pohan. ešte som drahému hovorila, že prečo nemá na kramároch ambulanciu, ale niekde takto zastrčenú. ale pekné to tam má.

silvia0201
autor
18. jan 2012

@indys teda, riadne básnické črevo si 😀 😀 😀

silvia0201
autor
18. jan 2012

@adulka165 strašne rýchlo to ubehlo, čo sa mi prvé tt zdalo, že to ide do zadu, nie do predu 😝
ďakujem ti veľmi pekne. milé od teba, že si na mňa myslela. a neutekaj, nie že sa ti niečo stane 😉

indys
18. jan 2012

@silvia0201 no snazila som sa si zlepsit naladu ked uz mi je na prd tak aspon vymyslam somariny 😉

sandy80
18. jan 2012

@riela ani ja, zatiaľ nič:(

michelle1984
19. jan 2012

v poslednej dobe sa budim uprostred noci ze nemozem spat. dufam ze to neznamena ze to bude robit aj male ☹

riela
19. jan 2012

Dobré ráno čimburky!
u nás sneží...

@michelle1984 ty si aké ranné vtáča! aj majolusa má myslím takéto prerušované spanie.
@sandy musíme si počkať, ☹ sa zmení na 🙂 .
@indys aký si ty talent! skoro sa uzdrav.

anulienka_nr
19. jan 2012

@riela Dobré ránko, keby nejdem na cesty tak sa aj teším, že nám tu sniežikuje 🙂

silvia0201
autor
19. jan 2012

@chelonka ja som ti včera zabudla napísať, že ma to stálo 70E. spomenula som si dneska ráno na to 😉

silvia0201
autor
19. jan 2012

@indys somariny, ktroé sa dajú čítať 🙂

lenkaks
19. jan 2012

@silvia0201 Vysnivane dievcatko 🙂 zasluzis si ho po chalanoch 🙂 Blahozelaaaaaaam 🙂

riela
19. jan 2012

@anulienka_nr ráno sa nešmýkalo, išla som aj kúsok po diaľnici na BA.

silvia0201
autor
19. jan 2012

@lenkaks ďakujem ti veľmi pekne. ako sa máš? už ťa trápia nevoľnosti?? 😝

majulosa
19. jan 2012

@riela no aj ja mám také spanie. Ale posledné 2dni už spinkám 😉 tak dúfam že to vydrží 🙂

michelle1984
19. jan 2012

@riela
@majulosa
inokedy spim 12 hodin vkuse, inokedy sa aj 5krat zobudim, inokedy aj jest idem v noci... strasne :-P

riela
19. jan 2012

@michelle1984 vlčí hlad 🙂 ? mne došla včera večer strašnáááá chuť na čokoládu. našťastie sme doma nemali žiadnu, lebo by som zjedla aj za vagón. mávam po nej zápchu. radšej som vypila 2 poháre vody, potom ma to našťastie prešlo.

ewca99
19. jan 2012

Ahojte, chcem sa vás opýtať som v 18tt a mávam bolesti v spodnej časti bruška, bruško mi však netvrdne ani nič mam len žlto-biely výtok a nato by bolo povedané že je to normálne. Chcem sa opýtať či aj vy ste mávali tie bolesti, na poradňu idem až 2.2. a neviem čo a ako pohyby zatiaľ necítim, vraj u prvorodičiek to je neskôr čo je môj prípad...poradte čo vám na bolesti pomáhlali. ďakujem

stela01
19. jan 2012

@ewca99 Magnezium 🙂 skus , aj mineralku co obsahuju magnezium ....

ewca99
19. jan 2012

@stela01 ďakujem skúsim to 🙂 a chcem sa opýtať aj ty si mávala bolesti?je to moje prvé tehu a niak neviem :(

stela01
19. jan 2012

@ewca99 Aj moje to je 1 🙂 sem tam mavam ,tak moze to byt aj tym ze maternica sa roztahuje 🙂 Ale davam si mineralku magneziu ......

chelonka
19. jan 2012

aaa triple testy mám v poriadkuuuu 🙂

ewca99
19. jan 2012

@stela01 ďakujem ti veľmi pekne, dnes som si ju cez obed kupila a aj vitamíny magnezia tak dúfam že možu ak nie tak na poradni mu poviem...ďakujem 😉

chelonka
19. jan 2012

@ewca99 presne ako páše stela dobre to hovorí a je nás viac čo mám také jemné bolesti tlaky a pod. tak sa nemusíš až tak báť, báať by si sa mama začať ak by to boli výrazne bolestivé krče!

ewca99
19. jan 2012

@chelonka ďakuejm ja som taký malý stresák ale radšej sa opýtam..no krče to nie sú našťastie iba bolesti...ďakujem vám baby pomohli ste a hlavne upkojili ma 🙂