icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majulosa
24. jan 2012

@danuskap19 no to ma mrzí že ti to nevyšlo ale hlavne že sú naše zlatíčka ok 😉 ano nejako nám to spolu vychádza na sono akurát mi zmenili termín z 14-13 na 10-12.6 ale dobre rastie tak ako má to som rada 🙂 😉

zuzanapp
24. jan 2012

@alllexa1 aj ja čakám druhé bábätko asi tiež chlapček, inač aj prvé máme v rovnakom termíne 🙂

majulosa
24. jan 2012

@milacik0106 dakujem moja mamina bola taká šťastná že plakala 🙂

monuska342
24. jan 2012

@kkristin ja viem takze je to v pohode 😀 ale keby si videla ako sa tvari ked rozprava ze mi mozu zobrat aj matersku haha asi ho budem nahravat 😀

kkristin
24. jan 2012

@riela ano samozrejme mozes poziadat o odklad ockovania...

monuska342
24. jan 2012

@alllexa1 ahoj jasne inac mame skoro rovnako stare deticky 🙂 ako zvladas tehotenstvo?makacka vsak 😀

kkristin
24. jan 2012

@monuska342 nemozu nemozu 🙂 to s ale trapne argumenty🙂

majulosa
24. jan 2012

@marianax no mojka tak to ma mrzí ale neboj bude všetko ok tak ako má byť 😉 😉 budem na teba myslieť 🙂 😉

majulosa
24. jan 2012

@silvia0201 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

monuska342
24. jan 2012

@kkristin ja viem a to ze mi dieta zevraj nevezmu do skolky sa da poriesit aj inak 🙂

monuska342
24. jan 2012

@riela mozes poziadat o odklad neviem ktore myslis ale ak MMR vakcinu tak ta sa da do 18 mesiaca co je podla mna malo

kkristin
24. jan 2012

@monuska342 no som zvedava 🙂 ale fandim ti velmi!!! nutit nikoho nemozu a uz sa vela ludi buri, casom ich tieto vysluchy pre mnostvo odmietani ockovania prestanu bavit 🙂

kkristin
24. jan 2012

@monuska342 nemozu ti odmietnut, nieje ziadny pravny predpis, ktory im to zakazuje!!!!

monuska342
24. jan 2012

@kkristin dakujem budem ta informovat tento alebo nabuduci tyzden idem podpisovat papiere a potom ta budem informovat maly mal zle reakcie na Hexu a potom som si povedala ze uz nikdy viac mesiac mi poriadne nejedol a o prebdenych nociach kvoli 40 horuckam ani nehovorim zastavil sa mu motoricky vyvin zabudol stvornozkovat nevedel sa ani postavit pri nabytku.....hrozny pohlad na dieta ked je v takom stave 😢 aj ja si myslim ze si ludia presadia svoje 🙂

monuska342
24. jan 2012

@kkristin ja viem ale mozu si kvoli tomu vymysliet nejaku blbost robi sa to tak vymyslia si ze maju plny stav deti alebo podobnu hlupost ja maleho aj tak nedam do skolky az ked bude mat 5 rokov a dovtedy sa moze vselico zmenit

kkristin
24. jan 2012

@monuska342 popravde najlepsie je ked si sadnes s riaditelkou, tak to robila sestra a proste sa s nou milo porozpravala a priali deti....zalezi na riaditelke, ale verim ze su aj normalne 🙂 mamiciek takychto je cim dalej viac

monuska342
24. jan 2012

@kkristin dakujem za tip pokusim sa ked to bude aktualne ale nemyslim ze budu neake extra problemy kvoli tomu....musim uz ist za malym uz dlho vyspava a ja vypisujem 😀 potom este hodime rec ze co je noveho maj sa zatial 🙂

kkristin
24. jan 2012

@monuska342 aj ty sa maj zatial, idem aj ja robit 🙂

alllexa1
24. jan 2012

@zuzanapp - no sranda, ze podobne terminy🙂 a sem k julovkam2010 si predtym nechodila?
Ja som si dala robit test na pohlavie babatka z krvi, bola som strasne zvedava, lebo ten prvy sa do poslednej chvile schovaval, takze teraz to mam na 99% iste, ze chlapec.

@monuska342 - no vidim, ze prvorodeny tiez chlapec🙂 Prve tri mesiace boli dost blbe, stale taka tazoba v zaludku, aj vecer a celkovo unava. Skor sa bojim, ze ked budu dvaja, ako to zvladnem, ked mam co robit, aby som tohto jedneho ustriehla🙂

alllexa1
24. jan 2012

@riela - pozeram, ze si pocitala prirastky, takze chlacov je tu fakt prevaha🙂

@zuzanapp @monuska342 - ozaj, riesite aj surodenecke kociky? Ja som si najprv myslela, ze take stupatko bude stacit, ale neviem si predstavit ist napr. nakupit, to mi asi maly nevydrzi len tak stat...

zuzanapp
24. jan 2012

@alllexa1 no zo začiatku som chodila, ale po pôrode som nemala moc času takže skôr nie, ale registrujem ťa z júloviek, no ja to nemám 99% zatiaľ mi to povedal DR. aj keď vtedy bol ešte nízky týždeň (16.tt) ale 6.2 idem do poradne tak uvidím či to potvrdí, aj keď ja by som chcela chlapčeka 🙂 A ako zvládaš tehotenstvo a malého zbojníka k tomu 😀

zuzanapp
24. jan 2012

@alllexa1 oooo to asi nie dúfam že Viki už dovtedy pochodí aj sám a ak nie tak fakt neviem aj keď buginu máme ale s dvoma kočiarmi to asi nepôjde 😀

janula123
24. jan 2012

Ahojte babulky. Môžem sa k Vám pridať?
Ja mám síce termín 2.7. no keďže mám už jednu sekciu za sebou, tak sa dá očakávať, že sa mimi narodí skôr. Tak musím byť pod dohľadom a ak bude mimi veľké, tak ma čaká ďalšia sekcia ☹

riela
24. jan 2012

@alllexa1 s tebou a so @zuzanapp to bude 11 chlapcov 🙂

kkristin
24. jan 2012

@janula123 jasne vitaj 🙂

sandy80
24. jan 2012

@vebinka25 ja som tiež použité kupovala od jednej mamičky, ktorá to preto nepoužívala, lebo jej malá nechcela spať v postieľke - takto to bolo lacnejšie, a teraz to využijem aj u druhého bábätka🙂

sandy80
24. jan 2012

@marianax jaj zlatíčko, je mi to ľúto, ale to ešte nič neznamená, veď vieš ... mám známu - veľmi dobrú priateľku a kolegyňu, ktorá podstúpila amniocentézu a tie výsledky už boli úplne v poriadku a má zdravého chlapčeka🙂 To genetické vyšetrenie by malo byť buď ten morfologický ultrazvuk - kde sa ti pozrú na malého úplne podrobne, a už aj tam ti môžu tie zlé výsledky vyvrátiť a možno ani nemusíš na amnio - alebo potom niečo podobné ako sylvia bola, kde sa ju pýtali na rodinnú anamnézu, či nemajú s manželom príbuzenský vzťah a tak...veď sa pamätáš, keď to pýsala. A gratulujeeeeem ku chlapčekovi!!!!!!!!! 😀

sandy80
24. jan 2012

Gratulujem Vám všetkým dievčatá, čo už viete pohlavie dieťatka, vo štvrtok sa dúfam dozviem aj ja🙂)) Bože ešte 2 dni🙂))

michelle1984
24. jan 2012

@riela gynekológ, obvodná doktorka bola aj rada ked som jej oznámila že idem na pn bo ona dobre vie akú mám fyzicky náročnú prácu. ale gynekolog, neviem.....každý mi radí že som mu dala dať obálku, popravde som vživote toto nespravila ale ak mu mám dať padíka aby mi niečo napísal do pn budiš. viem že nemám vážny dôvod na pn výsledky mám chvalabohu v poriadku ale popravde aj keby mi nejakým zázrakom dali osmičky, vkuse stáť na nohách, štverať sa po rebríku, niesť krabice s botami hore dolu (pracujem u baťu a to je veľká predajňa) navyše to cestovanie busom každý deň a ked sú zápchy. nikdy som na pn nebola nikdy som nevyciciavala štát, ale do práce sa fakt už necítim, šak len pri žehlení musím sedieť lebo ani stáť nevládzem dlho

indys
24. jan 2012

Dievcata davam jeden link na rozvecelenie. Je to kratucky clanok v ktorom sa pise ako byt spravna manzelka, ale pozor je to z 50.tych rokov 20.str ja som sa pobavila
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&at...