icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

kuriatko21
10. nov 2012

@jakani Troška sa venuješ astro? čo konkrétne to znamená? 🙂 ja som len tak zvedavá, vieš... 🙂))

kuriatko21
10. nov 2012

@zz134 Noo....v tej vani mi až tak do smiechu nebolo... 😕 ...ale @jakani pôjde na tú abdomino oné...a to, čo jej zoberú mi venuje na výstuš pŕs... 😉 že? 🙂

jakani
10. nov 2012

@zz134
@kuriatko21
co si?! nedarujem nic...aj moje podkolienky potrebuju vypchavky.... 😝 😀

zz134
10. nov 2012

@jakani 🙂 umieram z vas!

kuriatko21
10. nov 2012

@jakani jéjda, že výstuŠ...už musím fakt ísť spať, už mi to nemyslí...☹ A nepísala si aj ty nedávno, že po 21.00 už nechceš surfovať na MK, ale pekne krásne ísť haji? 😀

jakani
10. nov 2012

@kuriatko21 no vsak kto je na vine ze nespim?!?!?!...zas ma ten moj nevykopol od PC spat.....hlavneze mi tu za chrbatom chrape.....a to chce novu temu - spite teraz s chrapajucim chlapom v spalni? ja som mojho vystahovala do obyvacky na gauc, lebo mi malu budil... 😖 ....a fakt, uz dobru noc 🙂 aj tak ideme za chvilku kojit 😉
@zz134

kuriatko21
10. nov 2012

@jakani noo...my spíme... malá si už tiež začína zvykať...okrem toho je mm každú tretiu noc v práci, tak vtedy dospávame... Ani nie to chrápanie ako to, že sa neskutočne rozťahuje v posteli...teda..malá spí na mojej polovičke s rukami rozhodenými...mm na svojej a ja sa tlačím ako slíž medzi nimi... Ja viem, ja viem, mala som si B. od mala naučiť na postielku... 😒 Ale zase takto v noci aspoň relatívne spíme...Nakŕmim ju a spí..keby som ju prenášala, je hned hore... Takže môj spánok by bol v čudu v každom prípade, takto sa vyspí aspoň ona...

zz134
10. nov 2012

@jakani @kuriatko21 ste ma hecli, tak som sa sla naklonit nad vanu (nie zeby ta vana bola k tomu potrebna) a drb - fakt podkolienky :(((((((((((((

emily84
11. nov 2012

@zz134 @jakani @kuriatko21 no baby vy ste dobre... dnes to aj ja vo vani vyskusam 😀 😀 😀

zuzka9449
11. nov 2012

no kocky...nedalo mi to a tiez som zneuzila vanu, s rovnakym vysledkom :D...tak sa pripajam do skupiny "podkolenacky" :D

zuzka9449
11. nov 2012

@jakani Aj my mame chrapajuceho tatina doma, no nie je to pravidlo v jeho pripade. Chrape tak 3 zo 7 noci, aj to ho hned budim. Zato maly ani mihalnickou nepohne a spokojne buva 🙂

marianax
11. nov 2012

Baby ja sa tu z vas pucim ja som si tie podkolienky vsimla uz skor takze teraz pri umyvani hlavy ani nekukam tamtym smerom 😀 😀 😀
@zuzka9449
@emily84
@zz134

emily84
11. nov 2012

@jakani ten horoskop bol super napisany,... jaaj tak som sa nasmiala, a veru mozem povedat ze som malu Emily v nom nasla... uz teraz ma omnoho viac energie ako ja, vobec jej nestiham. No a s tymi jazykmi to dufam, ze bude pravda, ze sa rychlo a lahko nauci, u nas bude mat co robit zvladnut tri uz od mala a potom plus nejake v skole 😉

vebinka25
11. nov 2012

No ja už mám s vlasmi prvé výsledky je to fakt neuveriteľné začínajú mi po asi mesiaci používania šampónu Bioxine vlasy rásť a naozaj to nie je placebo efekt. Ak stihnem pripojím foto. A pred dvoma dňami som písala že sa neotáčame a už sa pomaly gúľame takže pokrok 😉

zuzka9449
11. nov 2012

@vebinka25 Len tak dalej, nech sa vam to gulanie paci coraz viacej 🙂

jakani
11. nov 2012

@zz134
@emily84
chyba - baby, nenaklanat sa, a nekukat tam 😉 stale lepsia na stojato ponozka, ako na visato podkolienka 😝

jakani
11. nov 2012

@kuriatko21 to ja krpatu v noci aj prebalujem na prebalovacom stole-cize prenasame sa hore-dole, bez reci, potichucky, potom hned tlaci...a po tom odkvacne, je jedno kde 😝 moja miluje spanok v postielke, aj cez den...v noci spi so mnou len tretinu noci, a potom putuje k sebe... 😉

jakani
11. nov 2012

@zuzka9449 moj tiez nechrape uplne kazdu noc...ale ked ano, tak ho kopem, zducham-ved ked nemozem spat ja, nebude ani on 😠 😝 ...zacal spavat na gauci, ked bolo cez leto tak strasne horuco, lebo v obyvacke mame chladnejsie...a to si Gabca zvykla na tichucko v noci, tak teraz, ked tato spusti rachot, hned ma oci vyplestene...keby to tak bolo odzaciatku, bola by navyknuta...ale takto...uz je zhyckana(a mne sa tiez lepsie spi v tichucku 😅 ), ale ked treba v noci babulu ponosit, tato poctivo nacupita, niezeby sa distancoval v obyvacke... 😀 ...........ale uz zahajil aj on dietu, lebo chrape, odkedy pribral...nech sa moze vratit do spalne, hehe 😀 😀

jakani
11. nov 2012

@emily84 to zvladne, Blizenci su velmi rychlo chapavi a uciaci sa...su to intelektualne typy 😝

marianax
11. nov 2012

@jakani ja mojho mam malo doma ale ked pride maleho musim dat do postielky aby ho nezapucil inac spi pri mne 😝 no a co sa tyka chrapania tak ked uz rube drevo buchnem do neho on sa na mna pozrie ja urobim otocku prstom akoze sa ma otocit lebo chrape vecsinou ked je na chrbte cize urobim mu taku vrtulku vo vzduchu a on uz vie ze sa ma otocit takto sa to opakuje niekolko krat za noc plus kojenie cize ked je mm doma nic sa nevyspim 😒 vy ktore mate chlapov stale doma musite to asi riesit tak ze ich aspon na 1-2noci vystahovat zo spalne ze? 😅
@zuzka9449
@vebinka25 super moja tesim sa ze vysledky su dobre 🙂

@emily84

bemmka
11. nov 2012

@vebinka25 ahoj.kde si prosím ta kúpila ten Bioxine sampon?

jakani
11. nov 2012

@marianax to moj MM, ked mu sepkam "zmen polohu", iba zasuchoce, zavrti zadkom, a nepohne sa v konecnom dosledku ani o cm, samozrejme, nez napocitam do 5, chrape znova....a tak dokola....hrooooza 😠 do toho sa mi zacne mrvit mala....som mu vdacna za to jeho spanie na gauci 😅

emily84
11. nov 2012

@jakani @zz134 @zuzka9449 @marianax Baby, no tak uz mam aj ja "vanu" za sebou, no kedze ja som pred porodom, resp. pred samotnym otehotnenim mala prsia len ako ceresnicky na torte, tak mozem verejne priznat, ze som zastupkynou LEN "ponozkovych" 😀 😀 😀

emily84
11. nov 2012

No co sa tyka ockovho spania, ten chrape len obcas, nie ani kazdu noc, no mala Emily spi vo vedlajsej miestnosti, tak to problem nie je. Chcela som ju od sameho zaciatku naucit na vlastnu postel, no nebolo to take jednoduche ako som si myslela. Boli noci, ked som s nou spala a vacsinu noci som spala na gauci, ktory mame v jej izbe.
Teraz je to uz trocha lepsie. Spat idem do nasej postele a ked sa mala v noci zacne budit a velmi mrncat, tak sa prestahujem na gauc. No posledne dve noci boli fajn, len raz sme papkali 30 min a inak buvala 12 hodin, tak snad to neboli vynimocne noci, ale ze to tak zostane...

kuriatko21
11. nov 2012

@jakani ☹ naša v postielke nechcela byť od začiatku...spala tam vždy max. 5min... Tak uvidíme, dokedy ju to bude baviť s nami v posteli... Rátam s tým, že najneskôr v 15-tich sa zdekuje aj sama... 😀
emily84 @jakani @zz134 @zuzka9449 @marianax 😀 baby vy ste fakt skúšali tú vaňu? 😀 OK, tak ponožkám a podkolienkam zdar!!!

marianax
11. nov 2012

@jakani teeeda to ti verim takto by si dlho nevydrzala 🙂

zuzka9449
11. nov 2012

@emily84 Moj maly tiez spinka od zaciatku vo vlastnej postielke, no tu mame v nasej spalni. Kedze zaspava sam bez problemov, mohol by uz spinkat vo vlastnej izbicke, no mne to este neda. Ved cely zivot prespi potom bezo mna 🙂 Uz mesiac spinka v noci 8-10 hod, takze sa pri nom vyspime (pokial sa nezobudi na cajik,ale to len obcas). Zatial ho ani zubky v noci netrapia. Takze, ak ti takto spinka, uz by sa to tak malo ustalit.

marianax
11. nov 2012

@emily84 😀 😀 😀 to je zatial najlepsia odpoved na tie ponozky 😀

kuriatko21
11. nov 2012

@emily84
@zuzka9449
@jakani jéj baby.. vy máte ale super bábenká čo sa spinkania týka... Naše šidlo je v noci často hore a nehrozí spať inde ako s nami... Asi som v tomto ohľade niečo domrvila hneď od začiatku... 😒

bemmka
11. nov 2012

No tak nám malá spala pekne do 4.mesiacov v postielke ale odvtedy ked som pomaly vstavala k nej každých 15 minút lebo sa mrvila a mrncala tak spí s nami ale vyspim sa veľmi dobre a aspoň viem ze je vporiadku 🙂 mne to osobne nevadí,s mužom sme už aj tak obaja unavený na niake mojkanie,toho si uzijeme dosť cez deň alebo ked starká občas postrazi 🙂