icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lea641981
17. dec 2012

no a rada je s nami v kuchyni a hlavne rada obdivuje nase zastere mame take detske motivceky,chlap ma velkych tucniakov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a pacia sa jej vianocne stromceky a kupili sme vcera zivy stromcek tak a teskam ked ho ozdobime ako bdue ragovat ma rada gule ale my budeme mat slamenne ozdobky 😀 stromcek 😀 je malicky ako nas 7rocny syn 😀 😀 😀 aj ten sa bude teskat 😅

tamona
17. dec 2012

@lubi A chutila maminke kašička? :D On si zvykne, ja stále ešte kojím len na obed mu dávam tu zeleninku s mäskom a večer kašičku...

lubi
17. dec 2012

@tamona a etse ako chutilo.a vcera som urobila cely tanier aby som zas mohla dojedat 😀

4divokakocka
17. dec 2012

Ahojte! My sa mame vyborne, papkame kasicki, zeleninu/ovocie, piskoty s mliekom😀 Len polievka nam nechuti:-P Velmy nam chuti kinder cokoladka😉 a prst na nohe! Uz mate vsetko kupene-zabalene na vianoce?

marianax
22. dec 2012

@zz134 a pocas dna ti pospi? ak ano urcite si k nemu lahni ked tahate taketo nocne 🙂

silvia0201
autor
23. dec 2012

Prajem všetkým rodinkám Šťastné a veselé sviatky, plné pohody, pokoja a rodinného tepla 🙂

tinuska436
23. dec 2012

Dievčatá, prajem Vám krásne Vianoce a všetko dobré do nového roku. Nech tie naše malé bambuľatá majú nádherné prvé Vianoce 🙂 🙂 🙂

tinuska436
26. dec 2012

Ahojte dievčence 😉) Tak ako sa vaše detičky tešili z darčekov??? Naša Kikuška sa najviac tešila z baliaceho papiera 😉 🙂 🙂

4divokakocka
26. dec 2012

@ nasej princesne aj strasne chutil!

silvia0201
autor
26. dec 2012

@tinuska436 mojej sa chodítko veľmi páči 🙂 už sa odráža do zadu, pomaličky prichádza na to,že sa dostane tam kam chce a začína si brúsiť zúbky na kvety 😀 o stromčeku ani nehovorím 😀

marianax
27. dec 2012

@silvia0201 nasmu sa prv choditko nepacilo ale to len prvy den potom uz ok ale zas nie na dlho a uz prejdeme k chladnicke ved kde inde chlap smeruje vsak? 😀

marianax
27. dec 2012

@tinuska436 jeeej zlaty ste 😀

tinuska436
28. dec 2012

@marianax dakujeme 😉))

silvia0201
autor
28. dec 2012

@marianax jednoznačne do chladničky 😀 😀 😀 a na pivko hlavne, dobre vychladené 😀 😀 😀

emily84
28. dec 2012

@tinuska436 Krasna fotecka, a aky darcek si to objednala a dostala miesto toho? To ma mrzi hlavne takto pred sviatkami, ked sa clovek na to tak tesi. Podarilo sa to vymenit?

marianax
28. dec 2012

@silvia0201 tak taaaaak 😀 😀 😀 a kde sa chystate na Silvestra moja? 🙂

silvia0201
autor
29. dec 2012

@marianax papučová kultúra 😅 budem rada ak vydržím aspoň do pol noci, aby som vedeal ísť s deťmi von práskať petardy 😵 a vy?

tinuska436
29. dec 2012

@emily84 dakujem 😉)
objednala som si také kresielko 5 v 1, najprv to je lezadielko, potom stolička, aj koník a namiesto toho som dostala modrého hojdacieho psa 😢( ked som zbadala ako z balíka na mna kukaju modré oči, och to bolo 😢 už 4 týždne na to kresielko čakám a nič,, vraj pošlu, ked im dôjde moj balík, tak som zvedavá, ale z toho obchodu nikdy viac 😢(

emily84
29. dec 2012

@tinuska436 Tak snad vymena dopadne dobre 🙂 je to strasne, ked sa na nieco tak tesis a potom to dopadne takto ☹ Treba nazov obchodu dat na "ciernu listinu" 😀

tinuska436
30. dec 2012

@emily84 tak chápala by som, že som objednávala tesne pred Vianocami, že mali toho veľa, že sa im to poplietlo, to sa stáva, ale ja som objednala ešte v novembri a tak to tiež dopadlo 😢( snád to príde, lebo sa na to moc teším 😉) uvidíme 😉) budem netrpezlivo čakať.. Ved preto som to aj tu napísala, aby dievčence vedeli, že s tým obchodom opatrne...

marianax
30. dec 2012

@silvia0201 ze papucova kultura 😀 tak to iste budeme mat aj my my sme uz daaaaaavno na Silvestra nikde neboli a u nas sa teraz chodi dost neskoro spat vcera mi maly zaspal o 00 45h takze asi aj ten ohnostroj stihneme budeme s malym kukat cez okno a mm asi pojde na pessiu zonu s detmi 🙂

marianax
30. dec 2012

@tinuska436 no teda co to tu citam to je sila a ako vlastne vyzera to kresielko ci ako sa to vola mozes poslat link?

marianax
30. dec 2012

@tinuska436 no super tak ti co dostali to vase kreslo sa urcite potesili viac 🙄

tinuska436
30. dec 2012

@marianax ja som s tou pani hned volala, čo mi poslali jej psa, že či nedostala náhodou moje kresielko, tak ked prisiel kurier hned ho poslala späť do obchodu, tak dúfam, že čoskoro dojde aj ku mne 😉)) a vy čo ako sviatky?? tiež sa malý tak tešil z baliaceho papiera ako naša Kika 😉)xiii

silvia0201
autor
30. dec 2012

@marianax tak to máš riadneho chlopa doma 😀 moja odspáva už od 19.30 a ťahá do 5.15.
mňa tento rok zas budú budiť deti tak ako vlani ma museli zobudiť, aby som s nimi išla odpáliť ohňostroj. pochybujem, že vydržím do pol noci. niekedy odspávam už o ôsmej pred pc 😝

marianax
30. dec 2012

@silvia0201 zlata nechces si na chvilu vymenit deti 😀 😀 😀 no teda to riadne tahas az do rana? ja si neviem predstavit zaspat o 8mej a vstat az rano o tej 5-6tej alebo neskor to uz veeeelmi davno nepoznam 😀

marianax
30. dec 2012

@tinuska436 ahaa no esteze tak 🙂 no jasne to bolo radostiiiiiiii 😀 potom bolo co pratat 😝

silvia0201
autor
30. dec 2012

@marianax ja nie. ja som skoro furt hore. aby som bola konkrétnejšia, tak á tri hodiny. neviem spať v kuse.
však ich pošli a ja ti pošlem moje 😀 😀 😀

marianax
30. dec 2012

@silvia0201 no moja pri mojich by si si veruze uzila 😀