Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax veru. to je jeden príklad toho dr, ktorý si robí robotu preto lebo musí, aby mal love a nie preto, lebo ho táto robota napĺňa a má ju rád. znášala to veľmi statočne. pri zábaloch ani nemukla, ani slzu nevyronila. ATB berie á 12 hod, ale dneska večer som jej dala posledné, lebo je z nich veľmi vysypaná. zajtra ideme na kontrolu. ti poviem. také teploty by zložili aj koňa a nie to malé dieťa, ale zabojovala. dneska celý deň bez teploty a bez liekov na horúčku. tak dúfam, že je to už za nami, Ďakujeme pekne.
@silvia0201 ach moja naozaj mas statocnu dcerenku bambulka krasna uzasna 🙂 nech je uz zdravucka a nech ju uz ziadne teplotky a choroby netrapia 🙂 napis ako ste dopadli na kontrole 🙂
@marianax ok. zajtra ti dám vedieť. no však je po mne 😀 😀 😀
@silvia0201 tak a aj som to chcela napisat ale maly mi nespi a chytam ho tu po obyvacke hore dole 😀
@marianax jéééééééééj už ti behá?? alebo lozí????? moja nechce ani jedno. som zvedavá kedy sa mieni slečinka pustiť 😵 😵 😵
@silvia0201 nee nechodi este len stvornozkuje a ku vsetkemu sa stavia a pada tak musim striehnut na neho teraz ho mam na kolena musim s nim ist do spalne a poznazit sa ulozit ho 🙂
@vlnka81 Ahoj vlnka
idem dnes skúsiť to tvoje mandľové mliečko chcela som hneď ráno ale len čo malá zažmúrila očká tak som sa vrhla na okná a až teraz mám čas som zvedavá ako nám bude chutiť, ešte kojím a okrem vody nepijeme nič iné. Čajíky zatiaľ všetky čakal neúspech ale keďže mliečko moje aj vodičku chce, tak sa netrápim.No idem na to.Slávka.
ahojte maminy, chcem sa spytat spia vaše deturence celu noc? moj ma 10mes. este kojim ale budi sa cca.kazde 2 hod. a murci neviem ci chce papat alebo nevie spat? ma velmi jemny spanok na všetko sa zobudi, niekedy sa zobudi aj o 2 hod.rano a hrame sa do 4.hod ale o 6hod uz je vyspaty a to je vzdy tak ci spi celu noc alebo sa zobudi na hranie...som už unavena z toho vstavania,je pravda, že po roku sa to zmeni? 🙂 dakujem za odpovede
@slawka222 😀 😀 si ma pobavila 😀 never vsetko vsetkym kamoskam co ti povedia o tom ako im uzasne prespia babatka celu noc uz od narodenia 😀 u nas sa spi raz 12 hodin s jednym papanim, inokedy su to 4 papania, obcas mavame "hraciu pauzu" ale to uz pomenej, a tato noc? co ti poviem? idu mu zubky tak spal tak 15-20 minut a potom sa budil. cela noc dookola. ani cez den vela toho nenaspal. chudatko malinke.
u nas delime jeho prebudenia na papacie pauzy/ hracie pauzy/ a mojkacie pauzy 🙂
- papacie pauzy priblizne o polnoci, 2am, 6am (o 6am uz zostava s nami v posteli a spi tak do 7-8am)
- mojkacie pauzy - trvaju 2 min, maly sa chce len pritulit a ponosit - niekedy kazde dve hodinky, niekedy menej
- hracie pauzy - zobudi sa uprostred noci a nevie zaspat, nosit ho mozes do aleluja ale nic z toho. najlepsie ho nechat v postielke , pustit kolotoc, on tam beha ako divoka opica, unavi sa, po hodine zaspi. ale to sme uz nemali asi mesiac.
a ano , existuju babatka kt prespia celu noc. vacsinou preto, lebo ich rodicia nechali par x vyplakat (viac ako hodina v kuse) a potom to oni same vzdali a uz neplacu. pochopili ze su tu na svete same. v mojom okoli tuto metodu aplikovalo vela kamosiek. ale z vlastnej skusenosti som sa poucila. mne nakumulovany stres priniesol epilepsiu. vsetko co clovek zazije za svoj zivot ostava v nom a raz sa to vyplavi ☹ prepacte maminky ak ste tu niektore, kt aplikujete tuto metodu. neviem o vas, nechcela som sa vas dotknut, kazdy robi ako najlepsie vie.
slawka dobru nocku, neboj, raz sa vyspime aj my 🙂 vsak to je kratke obdobie co zbehne raz dva a potom zas nebudem spavat lebo sa nasi pubertaci budu flakat po nociach 😉
Ahoj vlnka, no dopadlo to tak, že som nestihla po-mixovať ,staršie deti mi to vyťahali z misky a malej zostala len voda, ale kedže ona nemá problém vypiť čistú vodičku tak to už neriešim a veru s tým spaním máš pravdu je mám tretie a každé bolo iné ale málokedy prespali celú noc a nikdy som neaplikovala spomínanú metodu nemala by som to srdce, ale niekedy to vie byť veru zúfalé že sa niekto môže uchýliť aj k tomuto.
@savamoc 😀 😀 😀 😀 😀 no ty mas doma ale malych betarov 😀 myslim ale ze si kludne mohla dat malej vypit aj tu vodicku z mandli (mozno to si aj urobila) lebo aj ta obsahovala uz nejake "mandloviny" 🙂 dobre ze si napisala, dnes som to chcela robit malemu. je chory a nechce vela papat, tak som myslela ze aspon takto mu zaplnim zaludok.
s tym vyplakanim mas pravdu, niekedy su pripady ze sa asi inak neda. ale co mam ja kamosky tak im deti celkom dobre spali, dokonca lepsie ako mne a aj tak to aplikovali.
Tak to je smutné ja bežím na každý šuchot a veru veľa toho nenaspím ale svedomie že by sa niečo stalo mi nedovolí .Tak sa liečte aj ja som chorá, som bola v meste so sestrou na ľadovej káve a teraz si vravím že väčšej trúby ako som ja niet. ☹ ☹ ☹
ahojte babule. ako sa vam dari? nas maly je na antibiotikach, lebo mal sople a uz mu to ide asi na priedusky. skusala som domacu medicinu a nezaberalo a tu v irsku nechcu davat nic malym detom volnopredajne takze radsej predpisali antibiotika 😠 . pocasie na prd dnes zacaol prsat a aj ked je teplo stale fuka takze budna velmi nehrozi aby sa dala dole 😠 😖 .
co budete robit na den matiek? ja idem s kamoskou sa prest jednu milu po parku na pocet vsetkym mamkam. organizuje to slovenska ambasada a potom vraj bude program a nejake stanky. tak sa tesiiiim.
kocky, je tu niektora, ktora ma drobne babatko? utle s nizsou hmotnostou?
Ahojte všetky.
Pôvodne som chcela vypísať všetky nicky a dať to tak sem, ale nakoľko mám vždy a v poslednej dobe často málo času, chem všetkým JÚNOVČIATKAM 2012 k prvému rôčku života, popriať len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka a nech im nikdy s tváričiek nezmizne úsmev.
Toto sa asi zdieľať nedá, tak poprosím dievčence, ktoré sú v súkromkách JÚN 2012, nech toto nejak skopírujú, aby si tento odkaz prečítali všetky, čo začínali na tejto diskusii. Ďakujem.
@silvia0201 dakujeme kraaasne mojka aj ja chcem popriat vsetkym majovkam junovkam a julovkam ktore sme si pisali v tejto i v sukromnej teme nech su ich deticky zdravunke stastne vesele nech im v zivote nikdy nic nechyba nech maju vedla seba dobrych ludi cmuuuuuuuuuuuuuuuuk 😀 😉
@silvia0201
@marianax baby krasne ste to napisali 😉
malej Silvinke prajeme vsetko naj k 1. rociku ;) Lubik posiela cmuuuuk
@silvia0201 jeeeeej to je krásne 🙂
A aj my sa pripajame ku gratulácii Silvinke prajeme všetko dobre 🙂
@silvia0201 všetko najlepšie princeznej, posielame pusinku🙂 a ďakujeme krásne za blahoželanie, si zlatá, že si na nás myslela🙂
@silvia0201 to su dve sukromne junovky hej ? no snad si to precitaju 🙂
@marianax veru dve. no pochybujem, lebo zatiaľ ani jedna sa neozvala. nevadí, majú tu ten odkaz, ked budú chcieť, tak si ho prečítajú, ked nie, tak nie
@sandy80 dakujeme pekne. ja na vás myslím vždy, ked mám aspoň trocha čas. a stále ked zapnem pc, druhé čo otvorím je MK 😀 prvý priznám sa FB. 😝

@silvia0201 panecku co to tu citam no skutocne este stastie ze si sa ozvala no to si aj sama lekara doma robit mozes neuveritelne ako vsetko odflaknu 🙄 bambulka take vysoke teplotky ako ich znasa ? ako casto berie atb? skore uzdravenie chrumke